Mamici fericite cu mai multi copilasi (5)
Raspunsuri - Pagina 5

Babee spune:
Mcrmiki dar ai gasit cam ce cautai?Ca stiu ca ma intrebai de magazine.
Noi momentan nu avem nimic si-i multumesc lui Doamne Doamne.Anul trecut Phillip a trebuit sa ia doar o singura data antibiotic, i-a mers foarte bine cu homeopatice, Rebecca a fost mai bolnava si am tot tras cu ea.Acum 3 saptamani a avut o criza si n-a mancat mai nimic o saptamana, doar hidratata si am aflat si cauza:ii ieseau dintii dar nu unul, doi,ci 8.Are deja 4 dinti si doua masele, coboara inca 4 si apoi asteptam urmatorii .Tare greu e la ea cu dentitia, a mai patit cineva sa ii dea copilului primii dinti la 1.2 ani si urmatorii la 1.5 ani?
Eu sunt bine, chiar ma "laudam" ca n-am fost la medic decat la control obisnuit, am fost ferita de una alta , acum am dat in insomnii si simt ca ma ia o oboseala de nu o pot duce.Nu reusesc nicicum sa dorm, cand vine noaptea pentru mine e un calvar.Trec ele si saptamanile astea, mai e putin si ma ia cu emotii cum o sa fie cu 3 pui
.Atat imi doresc sa fie sanatosi ca altceva nu ma intereseaza.
Un an bun tuturor si sanatate multa multa
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca

katik spune:
neatza mamici!
multa sanatate la bolnaviori!
miha, pai bag de seama ca ati avut si voi "program" de sarbatori. bine ca v-a trecut! cum stai cu maseaua?
cornelia, cum se simte eric? sper ca v-a trecut deja!
gabriela, off-off, chiar ca o trageti cu dintisorii rau de tot! la ai mei a mers relativ usor, mai cu miriieli, mai cu agitatie dar nu febra sau altceva.mie mi-a dat dr sa le dau osteocare sirop, mai ales la robi. e calciu, magneziu, zinc si vit D, tocmai ca sa iasa mai usor dintisorii. acum, ca o fi fost coincidenta sau chiar a ajutat nu stiu, dar a mers relativ usor pina acum.
adriana, multam! siropul de ridiche neagra cu miere i l-am dat fetei, a mers bine cu el dar la robi inca nu ma incumet ca e miere si el e cam mic. cit despre ceaiul de ceapa, pe a mea o doare burta de la el, de urla din toate incheieturile. acum vad ca deja de mai bine de o saptamina n-a mai tusit deloc, si la robi ii trecuse dar tocmai azi-dimineata a inceput din nou.
eliana, gata cu bubitzele?
mephala, si la noi a mers coryzalia f bine, la toti, mai putin la sotzul. nu stiu cum se face ca la el homeopatele greu isi fac efectul sau chiar deloc
hannen, voi cum sunteti?
va pup pe toate, sa aveti o zi buna! si sanatate bolnaviorilor!

hannen spune:
Bun gasit in noul an!
Asa cum v-am urat in cel vechi,sper ca sunteti sanatosi si ca anul nou o sa va aduca numai bucurii,fericire si sanatate!!
Inas a mea e cu muci si tuse urita rau.Azi mi-a plins toata ziua,nici nu s-a putut odihni si nu-mi dau seama de ce,febra nu a avut!Maine ,Slava Domnului,mergem la dr. incep programul si-am facut deja programare.
Adriana,eu le dau carnita dar numai acasa.La gradi(desi e totul proaspat,am incredere oarba in ei) am scos toata carnea din motive "spirituale"
De mutat inca n-am hotarit 100% .Sa vad zilele astea ,poate mai merg o data sa ma uit.al meu ma "monteaza" bine ca face un apartament super,schimba aia,ailalta ,curata,spala...SA-L VAD!!!
De supozitoare,da si eu le prefer medicamentelor orale,au efect mai rapid dar zi si tu un supozitor???
In fine,am rabdat,maine mergem la dr. ul nostru de baza!
Burticute,mamici si pitici ,sanatate multa .Ne "auzim" curind!
Hannen mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati

mcrmiki spune:
Buna fetelor!
Hannen sanatate multa fetelor, voi chiar aveti nevoie, tare mult ai tras cu ele, dar pe masura ce cresc vor fi tot mai putin bolnave, asa ca ... multa rabdare. Ma tot gandesc ce greu trebuie sa fie sa nu ai pe nimeni langa tine care sa te ajuta, macar odata la 3 luni. Nu am fost pe faza, unde vreti sa va mutati?
Babee am cumparat ceva si de la SCS, dar mai mult de la Pandorf, mi-a placut mai mult acolo, dar pentru copii nu prea am putut cumpara pt. ca mi s-au parut tare scumpe. Iti doresc sarcina usoara, sa te odihnesti cat mai mult si sa fi sigura, ca oricat de greu iti va fii dupa ce nasti sigur te vei simti mai implinita, Sunt convinsa ca te vei descurca.
Kati sanatate puiutilor. Eu sunt mai bine, se mai vede doar putin obrazul umflat, sper ca maine sa nu se mai vada. Ati fost la zapada? Ai mei nu mai vroiau sa intre azi in casa. Ma bucur ca a fost putina zapada, poate nu mai prindem iarna asta.
Tre sa va las, ca Alexandru nu ma mai lasa sa scriu, ma cheama la joaca.
Va pup si va doresc multa sanatate!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Babee spune:
Mcrmiki anul asta a fost nebunie pe la magazine, ca niciodata.dar bine c-ai gasit cate ceva pana la urma.De descurcat o sa ma descurc nu imi fac probleme, acum ma preocupa chestia asta cu insomniile.Ca nu ma pot odihni pur si simplu, copiii dorm si sunt cuminti, eu ma simt bine dar totul pana la somn
.
Ceva sfaturi aveti?
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca

adriana spune:
Hannen, mersi de raspuns la problema carnitei..
Babee, nu stiu ce sa zic de somn, si eu am suferit la toate sarcinile, cred ca e un simptom.. Incearca cu lapte cald, sau mai bine invers, nu mai bea seara ca sa nu te scoli prea des...
Sarcina usoara in continuare.:)
Noi suntem bine, numai ca lu asta mica ii ies canini si ma dispera.. plange, geme in somn, nu ma mai inteleg cu ea deloc, azi dimineata dupa ce si-a terminat biberonul cu lapte, mi l-a aruncat in cap cu nervi..
La multi ani pe anul asta, cu bebici sanatosi si fara probleme
Noi am petrecut revelionul acasa, in pat la ... ca o familie cu copii mici
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

miraklucker spune:
Bine v-am gasit in 2008 La multi ani!! sa aveti un an plin de bucurii si impliniri, multa sanatate si tot ce va doriti!
...noi ne-am intors ieri seara de la munte. A fost foarte frumos, muuuulta zapada si soare. David a invatat sa se dea pe schiuri, in prima zi deja schia singur fara probleme. Ce ti-e si cu copii astia!.......eu ma chinui de niste ani sa invat si tot la faza aia de prima data sunt. Daria era si ea tare entuziasmata, daca aveam echipament am fi pus-o si pe ea pe schiuri. Asa, noi fetele ne-am rezumat la sanius, bronzat si topait pe trambulina.
De Revelion am stat acasa, am avut ceva musafiri neamuri de-ale sotului.........eu inca visez la Rvelionul ala in care putem si noi sa mergem undeva, mai bine zis la vremea cand o vrea si soacra-mea sa-mi tina copii o noapte!!
Gabriela Selin a mea tot asa a fost cu dintii. I-au dat dupa 1 an, acum o luna i-au dat toate 4 masele una dupa alta, jos inca are numai 2 dinti si sus 4, si are peste o luna 2 ani....dar nu prea a facut urat, era mai agitata noaptea si manca putin. tu cum mai esti?? De insomnii nu stiu ce sa-ti zic, eu nu prea am avut.
Miha a nins si la Timisoara??, am auzit ca e jale in tara, viscol si sosele inchise.
Hannen ma tot gandesc la tine.......ce sistem au si japonezii dar totusi nu se gandesc ca poate ar trebui un antibiotic dupa atatea randuri de raceli??
Adriana ti-am vazut copilasii........sunt niste frumosi toti 3. Apropo ieri inca nu erau ascunse.
Eliana ati scapat de bube?
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi

katik spune:
mira, bine ati revenit! pupam pe schioru' lu' mama!!!!!bravo lui!
da, si in timisoara a nins, nu mult dar macar au vazut si copiii astia ce e aia zapada. cine stie daca mai vedem iarna asta
am fost si noi cu sania, ne-am bulgarit, am facut un mini om de zapada, am fost uzi pina la piele dar n-au patit nimik pina acum.
gabi, si eu am avut insomnii, mai ales cu robi, cu fata am dormit tun, nu ma saturam
. solutie n-am avut, am nascut si gata, mi-au trecut
adriana, pupam micutza nervoasa, sa-i treaca repede durerile!