Mamici fericite cu mai multi copilasi (5)
Raspunsuri - Pagina 4

katik spune:
salutare mamici!
ne inscriem si noi cu muci si tuse de vreo trei saptamini dar fara alte simptome
. deci, nu papam numai stodal si fluimucil pliculetze (asta robi) si erdomed krisztina, ei i-a si trecut, la robi mai persista putin dar e pe trecute. la noi adultii inca mai tusim din cind in cind dar ne rezolvam cumva.

hannen spune:
Hai ca v-am gasit!!In sfirsit!
Ce harnice ati fost!
Noi la fel,cu tuse,muci,febra,diaree...cind una cind alta.
Am apucat sa mergem pe 19 in disneyland apoi am luat-o iar cu bolile.Amira a facut rosu in git si amigdalite babane,febra 4 zile.Cind zisei ca am scapat a inceput Inas(diferenta de o zi) .Ieri am fost la urgente pt ca peste tot e inchis.Dupa o noapte de febra mi-a zis ca nu are mare lucru.Ea tuseste rau si horcaie asa sec...si cica nu-i nika.Mi-a dat sirop pt 2 zile si un supozitor pt. febra
Daca se simte rau sa ma duc iar cu ea,de parca mersul la dr. e singura mea distractie.
Sanatate mamici si pitici si daca nu ne mai auzim anul acesta va urez de pe acum ,un an nou fericit ,plin de impliniri si poate unul mai sanatos.
La Multi Ani!
Hannen mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati

cornelia_laura spune:
Fetelor, Eric al meu are febra de alaltaieri si zau ca nu mai stiu ce sa-i fac. E in plIna eruptie dentara si e si racit. Vai de noi.
Dar eu va urez de acum: SA AVETI UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI, SA FITI SANATOSI SI SA PETRECETI UN REVELION DE VIS!!!SARBATORI FERICITE !

addiana spune:
offf...numai copilasi bolnaviori!
hannen vad ca voi nu scapati nicicum... cum sa-ti dea numai un supozitor!!! insanatosire grabnica!
cornelia sa iasa dintisorii cat mai repede sa nu va mai chinuiti...si raceala la fel, sa treaca repede repede!
mephala nu stiam de Allium cepa, eu de coryzalia de la kati am aflat(sunt mai incepatoare in remedii homeopate) si e a doua oara cand folosesc si sunt multumita!
p.s. ma desteptai si eu! am citit mai atenta prospectul de la coryzalia si contine allium cepa
sanatate tuturor bolnaviorilor, bebelasi sau parinti!
diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

crism spune:
Adriana, am ramas cu gura cascata cand am vazut ce mari s-au facut ai tai! Olguta e domnisoara mare... parca ieri era o papausa mica. Cornelia si ea m-a dat gata... De Codrin nici nu mai zic... un baiat frumos,foc!!!
Sa iti traiasca toti trei!!!
ma puneti si pe mine pe lista?
Connor(7), Elena(4) si Zeke(19 luni)
Multumesc!!
http://ksmommy.wordpress.com/
Cristina, mamica lui Connor(7), Elena(4) si Zeke(18 luni)

adriana spune:
Aaa.. cris
si Connor s-a facut cavaler mare.. e un frumos.. multumim ca v-ati uitat la poze, le-am ascuns acuma
Hannen spor la mutat, sau nu v-ati decis inca? auzi, spune-mi si mie, fetele nu mananca deloc carne? Si ce le dai in schimb?.. ma bate un gand Supozitor in Romania se da pentru febra
, e un fel de algocalmin puternic care se zice ca are efect mai rapid decat cel luat pe gura
Cornelia, sanatate lui Ericut micut
Katik, sa stii ca e ff bun siropul de ridiche neagra la tuse, fa-l cu miere si da-l in fiecare dimi.. Mai merge si ceaiul de ceapa.. Sanatate..
Marimar, ce face burtica? Mor de curiozitate ce o sa ai
Sanatate bolnaviorilor..
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

elyanne spune:
Multa sanatate bolnaviorilor
E tare greu cu mai multi pitici ca o dau de la unul la celalalt... m-au inebunit... Asa am tinut-o noi vreo 2 luni... Facea Andrei, avea nevoie de antibiotic, Mihai nu. Trecea la Andrei, incepea la Mihai. Ii dadea si lui dr. antibiotic, trecea la el si iar incepea Andrei...
La ultima viroza dr. a zis ca Andrei e mai rau, cu puroi in gat... Mihai doar cu amigdalele rosii si imflamate... Dar pana la urma a hotarat sa ii dea antibiotic si lui Mihai, cu toate ca nu era necesar atunci... daaar dupa cum au evoluat ultimele viroza, urma sa se agraveze si la el... si iar o tineam din una in alta o luna, doua... Le-am dat 5 zile, si au scapat usor de data asta, nu s-a mai intamplat nimic, n-am mai facut niciunul nimic...
Nu zic ca-i ok sa le dau antibiotic "preventiv" (cum i-am dat lui Mihai ultima data)... dar dupa cum s-au desfasurat lucrurile pana acum, se pare ca a fost mai bine asa...
Sa aveti un an nou mai bun, mai frumos decat cel care se incheie.
Sa fiti fericite si iubite!
La multi ani!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

mephala30 spune:
Cornelia, sanatate lui Eric si petrecere frumoasa diseara, in cazul in care va hotarati sa mergeti.
Addiana, o sa cumpar si eu Coryzalia, daca spui ca esti multumita.
Sanatate copilasilor bolnaviori si un an nou cu sanatate si tot ce va doriti!
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

mcrmiki spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MULTA SANATATE SI FERICIRE SI UN AN NOU CAT MAI BUN!
Vad ca sunt multi puiuti bolnaviori, sper ca acum sunt mai bine. Le doresc multa sanatate si insanatosire grabnica.
La noi toti sunt bine, Vladut a facut febra f. mare a doua zii de Craciun, noi ne-am planificat sa mergem 2 zile la Viena, asa ca l-am trecut repede pe antibiotic si i-a trecut repede. Am fost la Viena 2 zile, a fost frumos, dar in magazine nu a fost ce m-am asteptat, dar oricum m-am relaxat, am dormit si eu o noapte intreaga. Va dati seama ce obosita am fost, dimineata m-am trezit la fel cum m-am pus seara la culcare. De revelion am stat acasa si in 31 dupamasa a inceput sa ma doara o masea, spre seara s-a umflat, iar dimineata m-am trezit cu jumate de fata umflata (parca sunt o creatura). Asa ca am fost la farmacie si am cerut un antibiotic si sper sa-mi treaca cat mai repede, asa ca nu am mai avut nici un chef sa stau in noaptea de revel si m-am culcat pe la 2.
Va doresc un an nou cat mai bun, mult mai bun decat anul trecut si cu cat mai putine boli! Multa sanatate!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

katik spune:
LA MULTI ANI!!!!!!
va dorim un an nou fericit, cu multa sanatate, bucurii si tot ce va doriti!!!!!.