Mamici fericite cu mai multi copilasi (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Va doresc si eu Craciun fericit!! sanatate si numai bine, un An nou plin de impliniri si bucurii

........eu sunt inca la servici si e nebunie mare, nu stiu cand voi ajunge acasa.

v-am pupat ........cred ca pana la anul nu mai reusesc sa intru! Maine dimineata plecam si ne vom intoarce pe 2 ian.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La noi a venit Mosuuuuuuuuu' ... nu i-a fost frica de varicela.
Cateva poze incepand de aici
Intr-o poza sau doua se vad bubele lui Mihai si ale lu' ma'sa... in restul le-am scos... sa fie mai frumoase

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Sunteti frumosi Eliana.. Si la noi a venit Mosu
Cateva poze cu www.flickr.com/photos/42895889@N00/2125466537/" target="_blank">trioul meu

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Elyanne, sunteti frumosi. Tare mi-s dragi gemenii, .

Adriana, frumos si "trio-ul" tau.

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

am pus si noi poze...la semnatura...

eliana am vazut si eu bubitele in poze... sper ca acum sunteti mai bine!

noi suntem cu muci...iar... denisa si tuseste, sper sa treaca cat mai repede!

sanatate multa! si sarbatori fericite in continuare!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Mira, Sa aveti parte de o vacanta minunata!!

Am vazut poze frumoase ( Elyanne, Adriana, Addiana), sa va traiasca micutii cei frumosi !

Noi ne mai bucuram inca de vara, am petrecut Craciunul si acasa si pe la prieteni si tot din petrecere in petrecere sintem, toata lumea e in chef de chefuri asa ca ne chefuim, dansam si ne distram. Doar ca eu nu rezist prea mult, mi se face un somn la un moment dat......mai ales daca nu dorm de prinz....

Va urez de pe acum un AN NOU FERICIT SI PLIN DE BUCURII !!

Eu, fericita cu bebe 3

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Addiana, cum se simt fetele? Si ai mei tusesc, celui mic ii curg si mucii. Ce le dai pentru tuse? (eu le dau sirop de patlagina)

Marimar, iti doresc si eu un an nou bun, cu sanatate si impliniri.

Katik, ce-ti fac copiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

marimar multumesc! inca o data sarcina usoara!
mephala, pentru mucisori le dau coryzalia iar pentru tuse stodal, si sirop facut in casa din ridichi negre. vad ca sunt mai binisor...adica parca nu mai tusesc, in schimb mucii nu vor sa se opreasca! ma bucur in schimb ca pot respira in timpul somnului!
sanatate multa si voua! ai obtinut "rezultate bune" cu siropul de patlagina?

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Si eu am vaziut toate pozele... suuuper si pitici si pozele...

cornelia_laura vroiam sa-ti zic de cand am vazut pozele... dar n-am mai intrat... ca-mi place mult noua frizura... iti sat f.f bine.

Despre noi ... au iesit tooooate bubele... acum avem coji multe... Mihai pe primul loc, eu urmatoarea iar Andreiu cele mai putine. Pe fata s-a curatat aproape de tot... nici nu zici ca ar fi avut ceva... in schimb Mihai... vai de el... Sper sa nu ramana cu prea multe semne, in special pe fata... ca are multe bube si imposibil sa nu se scarpine prea tare...

O sa stam acasa de anul nou. Petrecem in familie... si bantuim prin bloc... la fini si prieteni. Nu mai suntem contagiosi (pediatrul mi-a zis ca din momentul in care toate bubele au coji putem sa plecam in lume) dar unde sa umblu cu fata asta

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Addiana, sa stii ca a fost bun siropul. L-am incercat prima oara.
Pentru muci (consistenta apoasa) i-am dat Allium cepa (remediu homeopat) recomandat de dr. noastra homeopata.

Mergi la inceput