Mamici fericite cu mai multi copilasi (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Mamacapra, nastere usoara si un bebe sanatos
Babee, si tie la fel, abia astept sa vad ce e, parca ti-au spus ba ca e fata, ba ca e baiat, o sa ai o surpiza?

Marimar, ce curajoasa esti.. Acomodare cat mai usoara copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

kover... multa sanatate in continuare! off virozele astea!

babee nastere usoara!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mamacapra, Babee, nasteri usoare sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacapra spune:

Multumesc! Nastere usoara tututror burticilor!

- 40+ cu Mateias (DPN 29.01.2008), Teodora(28.10.1997) si Filothea (02.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

babee, nastere usoara!!!! si bb sanatos si mincacios!!!!
kover, multa sanatate la toti!
marimar, cum e in viena? cum va acomodati?
miha, eu n-am dus-o azi pe krisztina la gradi ca mi-au spus asistentele ca e de groaza cu virozele, multi copii sunt virusati si mai bine sa o tin acasa. ti-am trimis mail ca n-am avut nr de telefon sa te sun
multa sanatate la bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Mamacapra, nastere usoara si un bebe sanatos, cuminte si mincacios !!

Babee, tu urmezi acum, tinem pumnii sa fie totul ok si sa ai parte de o nastere frumoasa iar bebe sa fie sanatos si sa pape bine !

Noi incet incet ne acomodam, iesim zilnic sa cautam parculete prin cartier.
Matei a inceput scoala de ieri, l-au primit la scoala de linga casa si n-am mai cautat scoala bilingva asa cum vroiam. Scoala asta e micuta dar draguta, directorul mi-a spus sa nu-mi fac probleme ca nu stie copilul germana deloc, va invata f repede, invatatoarea e tinara si prietenoasa si vorbeste engleza bine, au si 1 ora de engleza in fiecare zi cu o profesoara americanca pe care deja am cunoscut-o si care mi-a spus ca stie de la Matei tot despre el si familia lui . Lui Matei pare sa-i placa noua scoala !

Acum mai am de gasit o gradinita pt fata sa socializeze si ea 2-3 zile.

In rest, bagam in noi citrice sa nu ne imbolnavim !!!!!

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

offf... intram si noi in clubul virusatilor...
Trebuia sa bifam si luna ianuarie cu ceva... in dec. varicela, noiembrie viroza... Nu putea sa treaca fara nimic... era in neregula...
Sunt mucosi si tusesc. Si ma doare si pe mine gatul. E o viroza evident. Acum sa vedem cum evolueaza. Pana acum nu le-am dat nimic, iar in seara asta le-am dat panadol si bornhexim pt. ca tusesc des si cred ca-i doare si gatul, daca pe mine ma doare si abia am luat-o.

ma duc sa mai fac o tura de ceai cu miere

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna seara!
Iarasi dam de bolnaviori, tare pacatos virusul asta.
Elyanne multa sanatate, incearca pentru dureri in gat vitamina C cu propolis, am inteles ca este buna. Eventual sa incerci siropuri pe baza de plante, noi ne tratam bine cu sirop de patlagina.
Marimar ma bucur ca va acomodati repede. Tu cum te mai simti? Ai intrebat de dr. gineco pe fetele din Viena?
Mamacapra nu a aparut bebele incapatanat? Cum te simti, mai rezisti? Nastere usoara!
Noi suntem bine, asteptam vacanta, poate ii trimit pe Bogdan si Vlad la bunica vre-o 3-4 zile, sa vedem. In rest s-au mai calmat si cu dormitul, nu mai vin asa des la noi in pat si nici Alexandru nu se mai trezeste asa des, cateodata doarme si cate juma de noapte la el in patut, iar cand se trezeste este asa de dragut cum ma stiga incet "mami", imi vine sa-l mananc.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

eliana multa sanatate si sa va treaca usor si repede!

off, peste tot numai viroze....toata lumea raceste!!!

miha ce dulce e alexandru!

sanatate multa bolnaviorilor!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

eliana, multa sanatate! sa va devirusati repede!
babee, cum esti? ce face bb?
diana, voi sunteti bine acuma?

noi inca suntem bine cu totii. facem cura cu vit C si acum la krisztina am inceput cura de primavara de imunogrip. sper sa scapam cu bine din iarna asta. m-am ingrozit cind am vazut ca a aparut si la noi gripa cu solomon. daca izbucneste si la noi epidemia, nici nu voi duce fata la gradi. vedem pina dupa vacanta.

multa sanatate tuturor bolnaviorilor!

Mergi la inceput