Mamici fericite cu mai multi copilasi (5)
Raspunsuri - Pagina 18
katik spune:
marimar, bine ai revenit pe meleaguri europene!!!! acomodare usoara la toti! deci, in vara veniti acasa?![]()
mira, pupam schiorii lu'mama!
diana, bafta, sa nu mai fie nevoie de alte cele!!!! cu otitele am fost si noi patiti, intr-o iarna cinci bucati, una dupa alta, tot atitea ture de antibiotice, vreo trei timpanotomii asta pina in primavara cind am scos polipii si s-au terminat si pb cu urechile.
cristina, dar acum sunteti ok? da?
babee, cum te simti?
am si eu o intrebare intrebatoare: aveti careva copiii la step-by-step, la scoala primara? trebuie sa incep sa caut scoala pt fata si vorbind cu cineva, tare mi-a laudat metoda asta si sunt curioasa cum este. de citit am citit despre ea dar ma intereseaza practic cum este.
addiana spune:
buna! denisa n-a mai spus ca o doare urechea... cred ca am pus-o sa sufle nasul prea tare si de la asta!!! azi n-a fost doctorita si mai astept pana maine...![]()
kati si mie mi s-a recomandat sa-i scot polipii dar am zis sa incercam intai varianta cu marea...aerosoli, etc... dar cred ca prin martie ii scoatem! mi-e frica prea tare de otite! paracenteza i-am facut-o inainte s-o nasc pe raisa adica acum 2 ani si de atunci n-am mai avut probleme, dar mai bine scoatem ce e de scos decat sa riscam aiurea!
despre sistemul step by step...am doua prietene care au copii inscrisi in acest program si sunt foarte multumite. una dintre ele are baiatul in clasa a 3-a, iar fratele urmeaza sa intre din toamna 2008 si l-a inscris din octombrie 2007.
de cand vrei s-o dai pe krisztina la scoala? am vazut ca e nascuta in aceeasi luna ca denisa...si an!!! denisa e abia in grupa mijlocie, adica mai are grupa mare, apoi pregatitoare si apoi scoala!
o sa ma interesez mai exact daca nu stie altcineva mai multe detalii!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
mcrmiki spune:
Buna seara!
Am intrat sa vad ce mai faceti si sa va spun ca noi suntem mult mai bine. Mai tusesc putin Vlad si Alexandru, dar in rest totul este bine.
Kati azi nu am ajuns la gradi, sper ca maine dimi sa il duc si sa nu gasim vre-un virus pe la gradi. Nasol cu dus si adus de la gradi daca nu ai masina, asa ca solutia ar fi sa dai pt. carnet, vezi ce bine ti-ar fi prins cat ai fost singura? Ambitioneaza-te si i-ati si tu carnetul, ca n-o fi mare scofala. Despre scoala habar nu am, stiu ca este step by step la sc. gen. 7, am vorbit cu o mama care are fetele acolo si era tare multumita, este totusi ceva mai diferit de soala normala. Dar sa sti ca mai ai timp pana atunci. NOi incercam sa-l mutam pe Bogdan din semestrul doi in alta clasa, maine mergem sa vorbim cu directorul, care sper sa fie de acord. Si apoi sa vedem cum va fi, ca m-am saturat sa-mi tot scrie biletele ca nu a scris sau eu stiu ce a mai facut. Chiar ma gandeam cat de intelept a fost cel care a spus "copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mari" si cata dreptate a avut...
Mamacapra maine ar fi termenul lui bebe sa iasa, multa bafta, sa nasti usor si sa fie bebe sanatos. Nu uita ca bebele din burta trebuie sa le faca un cadou fetelor si ca atunci cand iesi din spital pe bebe sa-l ia tata ca tu sa ai mainile libere sa poti imbratisa fetele. Sa ai mare grija cu gelozia, mai ales la fetita cea mica.
Mira am vazut pozele, superbe. Ce fain ca ati fost la schi, si noi am vrut sa mergem macar o zi cu ei la munte si chiar in acel sfarsit de saptamana ne-am imbolnavit. Ceea ce este mai nasol este ca aici suntem cu alta conceptie, cel putin mie imi este cam groaza sa merg cu ei la munte, mai ales cu Alexandru care este micut si fara el nu vreau. Sau poate ca mie nu prea imi place muntele, prefer marea. Daca nu ajungem anul acesta la anul sigur vom merge.
Marimar ma bucur ca ati ajuns cu bine, acum va trebuie o perioada sa va acomodati. Ce spun copii? Cum le place? Tu cum te simti?
Addiana cum sunteti? Ati fost la doctor cu Denisa? Sa sti ca si noi am avut probleme cu Bogdan cu otitele in primul an de viata, facea foarte des. Si am taraganat-o cu scosul polipilor pana pe la 4 ani si de atunci nu mai avem probleme nici cu racelile. Am fost si la mare, dar degeaba.
Va doresc multa sanatate!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)
katik spune:
miha, sa sti ca la gradi prezenta este f buna, vineri au fost 29 si cit am stat eu pe acolo dimineata n-a tusit nimeni. acuma, sti si tu cu virusurile astea, acum esti bine, peste doua ore ai febra 40
. speram ca trecem cu bine peste iarna![]()
tinem pumnii sa rezolvati cu directorul!tare ma tenteaza step-by-step, am auzit ca este la gen 7, mi-ar si conveni ca este aproape de noi(10minute plimbare).ma mai documentez. pina acum am auzit numai lucruri bune
. cu carnetul deocamdata n-am 11 milioane, asta nr.1. nr.2 masina noastra este pe butuci de vreo 3 saptamini, se pare ca degraba nici nu se poate repara, deci acum mergem cu totii pe jos.
asta este, mai vedem ce si cum putem face. sanatosi sa fim, ca in rest se rezolva intr-o directie sau alta toate.
diana, da, am vazut ca fetele noastre sunt de-o virsta
.
chiar am vorbit cu educatoarele si mi-au spus ca inca nu se stie daca nu cumva vom merge la scoala dupa grupa mare. inca nu au primti nimik oficial, legea n-a iesit inca dar ele se pregatesc pt orice situatie. si krisztina este la grupa mijlocie dar deja trebuie sa deschid ochii si urechile prin zona sa mai cunosc posibilitatile.e mare lupta pt scolile bune.
mamacapra spune:
mcrmiki, asa e. azi e termenul, am pierdut dopuletul de duminica, dar vad ca nu iese. Astept! Multumesc pentru incurajare si pupic toate mamicile!
- 39+ cu Mateias (DPN 29.01.2008),
Teodora(28.10.1997) si
Filothea (02.06.2005)
addiana spune:
mamacapra vin si eu cu
nastere usoara!
miha vom scoate polipii cat mai curand. doctorita mi-a spus ca totusi ar fi de preferat sa se mai incalzeasca afara!
kati, eu am inteles ca o sa ramana grupa pregatitoare! mi se pare aiurea sa faca grupa 0 la scoala
invatatoarele nu mai au rabdarea educatoarelor...nu mai sunt obisnuite sa faca liniute, bastonase...sau sa poarte mana copilului pt a face o litera. eu una m-am speriat cand am vazut ca in clasa a-1-a se fac ecuatii sau ca sunt educatoare care nu inscriu copiii la ele in clasa daca nu cunosc toate literele...
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
kover spune:
bine v-am regasit.mamacapra:ma inscriu si eu in galerie:nastere usoara.noi am fost toti bolnavi.a inceput Robert,pe urma eu,pe simbata Kristian si tati.viroza asta ne-a pus la pat pe toti. eu asa bolnava nu tin minte sa fi fost;sa stau trei zile mai mult in pat....am innebunit si pediatrul,tot la doua zile mi-am dus copilul la medic.am sunat iar vineri spre seara sa vada ce e cu Robert ca nu ii cedeaza febra(intre 38,5-39,2).m-a asigurat ca e doar viroza.de cind mi-a facut 40,6 intr-o duminica dimineata (brusc) nu pot sa ma "imprietenesc" cu starile febrile persistente,ca mi-e groaza sa nu fie pneumonie.marimar:acomodare rapida si usoaramira:felicitari schiorilor.eu ultima oara am fost la schi in februarie 2004(si am venit cu Robert!).de atunci ba sarcina,ba alaptare,iar sarcina,iar alaptare.katik,addiana:deja ginduri de scoala?bine ziceti:copii mici ginduri mici...mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/
Babee spune:
Mamacapra nastere usoara si Doamne ajuta!
Urmez eu, cand o vremea Dumnezeu ca m-astept in fiecare zi de-acum![]()
Sanatate tuturor
.
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
elyanne spune:
Mamacapra, Babee

Nastere usoara!
Iar celor bolnaviori, multa sanatate! Multi
sa treaca
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica