Mamici fericite cu mai multi copilasi (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Baietii macar nu fac febra ... ca de-asta mi-e cel mai frica la viroza... Elena face febra f.f. mare din prima... direct 40 si abia io scad cu antitermice. Pana nu incepe antibioticul, nici o sansa sa scada...
Au tusit azi-noapte (mai ales Andrei) incontinuu, nu stiu cum or fi dormit.
In schimb Elena tuseste uneori f. tare si vomita ca o fraiera... dupa ce ca mananca in reluare si putin...

Despre mine acum, aseara n-am apucat sa mai zic nimic... Am fost miercuri la dr. sa-mi monteze Mirena si in drum spre casa am avut o sangerare f. puternica ... acum mi-e frica sa nu fi plecat de acolo, pt. ca nici firele nu le gasesc... M-am mai calmat de atunci ... am vb si cu dr. la tel. ... si am inteles cu nu iesea atat de usor. Dar luni seara ma duc la verificat... ca mi-e teama sa stau asa... sa stiu daca e in ordine sau nu, dupa sangerare...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna dimineata
Offf din nou copii bolnaviori. Eliana multa sanatate, cred ca trebuie sa-ti fie tare greu cu ei toti bolnavi si tu pe deasupra.
Katik ce-i aiia gripa cu solomon??
Mamacapra bine ai venit si nastere usoara, paote pana la ora asta esit deja cu puiul mic deja in brate.
Babee cum esti? copilasii sunt bine?
Marimar ma bucur ca sunteti bine si ca incepeti sa va acomodati. O prietena de a mea de aici tocmai s-au mutat in Canada.
si ea povesteste la fel ca tine. Cel mai incantat e baiatul lor care a inceput si el deja gradinita. Bebele mic e bine??

Eu sunt foarte aglomerata la servici asptamana asta. Am ajuns tot pe la 9 acasa. Noroc ca macar joi sunt libera. Lucram cu un alt program total nou, pe langa ca nimeni nu prea stie mare lucru, merge si ff incet.
La noi e vacata saptamana asta asa ca si David e acasa, in rest suntem bine.

Va doresc multa sanatate
si o zi minunata.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

mira, este vorba de una din tulpinile virusului gripal, numit Solomon Island, care circula in toata Europa. si este destul de pacatos, din cite am citit
a aparut si pe la noi dar inca nu este epidemie, cel mai probabil va urma in saptaminile urmatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

kati ce schema folosesti pt vitamina c si imunogrip! am trecut pe la o farmacie si am intrebat ce e mai bun pt imunitate si imunogrip mi-e recomandat farmacista.

eliana multa sanatate puiutilor! cu tusea am tras-o si noi rau de tot... nu vreau sa fiu indiscreta dar nu stiu ce este mirena!!! sterilet? din nou multa sanatate!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

am gasit un articol recent despre solomon island.
am vazut ca scrie despre niste capsule Osetamivir care actioneaza asupra acestui virus gripal....

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

addiana nu esti indiscreta, altfel nu mai scriam nimic... Da, sterilet.
La mine nu merge linkul pus de tine.

Acum a facut si Elena febra... asa ca mergem la pediatru diseara.
N-am chef de we cu 40°... si sa se agraveze la Andrei (ca el asa stie... sa faca si otita, conjunctivita... daca tot face)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Continuarea...

Mamici fericite cu mai multi copilasi (6)

Mergi la inceput