Mamici fericite cu mai multi copilasi (5)
Raspunsuri - Pagina 16
addiana spune:
kover multa multa sanatate! off virozele astea! poate nu ia si Kristian! e tare greu cand cei mici sunt bolnaviori!
si la mine parca e din ce in ce mai rau, si sper sa ma pun pe picioare cat mai repede. mi-a adus sotiorul humex comprimate pentru raceala si gripa, e prima data cand iau, si sper sa fie bune!
hannen ceva noutati? cum te mai simti? cele 3 printese?
mephala voi cum mai sunteti? a mai muscat pe cineva iustin?
multa sanatate bolnaviorilor!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
katik spune:
kover, off off ,mai-mai!!!! viroza e diagnosticul, nu? e groaznic cind cei mici sunt bolnavi! multa sanatate la toti!!!
diana, dar fetele am inteles ca sunt mai bine, nu? acum iti odresc tie multa sanatate sa iti treaca, ca nu ai voie sa fi bolnava (mie asa imi zice mereu sotul
).
hannen, chiar asa, cum te simti? ai rezolvat problema? dar fetele?
addiana spune:
kati multumesc! fetele sunt mai bine, dar eu din ce in ce mai rau!
deci n-am voie sa fiu bolnava!!!
inca o data sanatate multa tuturor!
si raisa (05.03.2006) 
mephala30 spune:
Kover, sanatate, sanatate!
Addiana, nu mai, n-a mai muscat pe nimeni.
Am copil cuminte, caruia incepe sa-i placa tot mai mult la gradinitza. 
Sanatate, aveti grija de voi.
Katik,
, pe voi v-au ocolit virozele?
katik spune:
mephala, doamne-ajuta, deocamdata da, ne-au ocolit virozele dar am inteles ca de-abia este inceputul, deci...![]()
are baiat mare mami daca deja s-a obisnuit cu gradi! bravo!
addiana spune:
kati cred ca te-am mai intrebat mai demult...dar la cat de ametita sunt acum...
le dai copiilor ceva pentru imunitate?
mephala felicitari! tineti-o tot asa!
si raisa (05.03.2006) 
katik spune:
neatza!
diana, da, le-am dat la amindoi in toamna imunogrip. fetei ii mai dau vitamina C cu propolis iar acum, de citeva zile i-am dat baraka, ca mi s-a parut ca incepe sa tuseasca dar cred ca a fost alarma falsa. baraka oricum ii mai dau. la robi altceva nu i-am mai dat decit suc de citrice gramada. pe amindoi i-am mai vaccinat si suplimentar, poate o fi si asta, io stiu?!
elyanne spune:
Eu i-am dat Elenei pt. imunizare Rybomunil... am inceput la jumatatea lui noiembrie...
Schema d.r este diferita de ce scrie pe prospect...
I luna: 21 zile, 7 pauza.
II luna: 7 zile, 21 pauza
III luna: 7 zile.
Dar n-am reusit sa fac decat partea cu 21 de zile pt. ca a facut varicela si nu stiam daca mai e ok sa continuam.
Pana acum nici macar nu a mai racit. Sper s-o tina tot asa...
Ea facea o data pe luna rosu in gat.
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
addiana spune:
neatza! parca ma simt ceva mai bine...sa vad poate azi ies putin cu fetele la o plimbare scurta, ca saracutele stau in casa de aproape o saptamana!!!
am citit prospectul (pe net) de la baraka si am vazut ca e indicat si in tuse si daca ies azi la plimbare o sa trec si pe la farmacie sa-i iau denisei.
poate o sa vi se para aiurea dar ma gandeam sa facem cate o listuta cu ce le dam copiilor nostri pt anumite simptome (tuse seaca/ expectoranta, mucisori, imunitate, dureri gat, etc). de ce va spun?...pentru ca mi-am dat seama acum cu "raceala" asta a fetelor ca sunt cam panicoasa si ma pierd cam repede si uit ce trebuie sa le dau (pana sa ajungem la dr...) ca un fel de trusa cu ce trebuie sa avem in casa. intelegeti voi la ce ma refer!!!!
sanatate multa!
si raisa (05.03.2006) 
katik spune:
da, diana, e bun baraka si la tuse, la krisztina a mers bine, exista si de adulti, eu am luat la un moment dat, de 450mg.
pai daca nu mai au febra si nu e urit afara, poti iesi un pic cu ele ca le face bine.
mie mi-a trecut faza cu panica, chiar nu ma mai sperie nimik decit, doamne-fereste chestii grave(sper sa nu avem parte niciodata de asa ceva, asta va doresc si voua, la toate!)am la indemina cam tot ce stiu ca ne-a folosit, in rest, telefon la dr, pediatru, prieteni dr, pediatrii
. noroc cu farmaciile deschise non-stop![]()
![]()
da, ar fi bine sa facem o listuta dar cine se ocupa?![]()
![]()
![]()