Mamici fericite cu mai multi copilasi (5)
Raspunsuri - Pagina 15
elyanne spune:
quote:Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Originally posted by mephala30
te ajutam sa le astupi?
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
mamacapra spune:
Bine v-am gasit! Ma primiti si pe mine la discutii?
- 39+ cu Mateias (DPN 29.01.2008),
Teodora(28.10.1997) si
Filothea (02.06.2005)
addiana spune:
bine ai venit mamacapra! sarcina usoara si nastere usoara! am vazut ca mai ai putin putin! felicitari!
am inceput sa ma linistesc, vad ca nu mai tuseste atat de tare si de urat!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
katik spune:
mamacapra, bine ai venit! nastere usoara si bb sanatos si mincacios iti doresc!
diana, ma bucur ca sunteti mai bine!
gabriela, cum te simti? nu te-am mai vazut de-o vreme pe aici si am intrat la idei![]()
addiana spune:
da kati fetele sunt mai bine, dar se pare ca incep si eu: muci aposi si curgatori nonstop, ochii ii simt fierbinti si-mi lacrimeaza, tuse si niste dureri in piept de numa' numa'!!!![]()
sper doar sa ne treaca la toate odata si sa nu le imbolnavesc iar dup-aia!!!
denisa vrea afara... si nu stiu ce sa fac?!!! azi a batut vantul cam tare si mi-a fost frica.
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
mamacapra spune:
Sper sa nasc natural! La primele fetite nu a fost asa greu. Nadajduiesc si acum la fel.
Multumesc pt primire!
- 39+ cu Mateias (DPN 29.01.2008),
Teodora(28.10.1997) si
Filothea (02.06.2005)
katik spune:
diana, si la noi a batut vintul tare si nici eu nu l-am scos pe robi afara.nu ai luat ceva oscilo?mie de obicei imi face bine, mai ales daca il iau de la inceput de tot.si vitamina C de 1 g.
multa sanatate la toate!!!
mamacapra, pai nastere usoara! sigur va merge usor!
katik spune:
miha, voi cum va simtiti? am stat azi mai mult pe la gradi si am vazut ca inca ati lipsit.au fost o gramada de eleve si studenti, era mare vinzoleala pe acolo, copiii nu aveau treaba, isi vedeau de ale lor![]()
kover spune:
telegrafic:noapte nedormita.Robert cu temperatura si nas infundat,Kristian plimbat 3 ore azi noapte in brate.azi am fost iar la medic,Robert de ieri refuza mincarea.muci,ochi lacrimind,tuse,temperatura si titusi are doar rosu in git,a primit tratament local(septogal),antitermice,antiinflamatoare.acum incepe si la mine.sper sa nu ia Kristian.sanatate tuturor bolnavilor.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/