Mamici fericite cu mai multi copilasi (5)
Raspunsuri - Pagina 14
elyanne spune:
Diana daca ai inceput cu antibiotic. continua. TI-au zis fetele de ce.
Despre tuse si siropuri... Elena a luat Eurespal, Erdomed, Bronhexim, Stodal, patlagina si muguri de pin... unul dupa altul, timp de o luna... pt. ca nu-i trecea tusea de tot... Era spre bine (pt. ca si ea tusea pana voma), dar nu i-a trecut... Asa ca le-am luat la radn (la indicatia medicului).
Ce vreau sa zic... e posibil sa fie o viroza mai "suparata" si sa treaca mai greu tusea... asa ca nu dispera... usor-usor trece... iti trebui multa rabdare... La un moment dat nu mai suportam s-o mai aud tusind 
Atunci cred ca am mers saptamanal la dr. pt. ca mi-era frica daca tuseste ca e ceva mai grav sau ca s-a agravat... Dar n-a fost deloc asa... pur si simplu a tinut tusea f. mult. Dupa o sapt. cu antibiotic nu mai avea febra sau muci... dar tusea f. rau.
Multa sanatate
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
mephala30 spune:
Buna dimineatza!
Sanatate multa puilor bolnaviori.
Si Iustin are nasucul infundat, a avut cateva simptome de raceala, dar i-am dat din timp oscilo si vad ca e bine. Am inceput si un tratament cu tinctura de propolis, plus isoprinosine, pentru imunizare.
Addiana, imi pare rau pentru voi. Au pomenit fetele de siropul de patlagina, a mers si la noi ft. bine. Sanatate si aveti grija de voi.
katik spune:
diana, cum a trecut noaptea? cum sunteti?
mephala, cum se da tinctura de propolis? ma batea si pe mine gindul sa-i dau fetei dar nu stiu care e schema?
ce bine ca ati scapat pina acum de raceala. cum e cu gradi? s-a acomodat jr?
eliana, si noi am patit faza cu tusitul, adica eu. am tusit aproape o luna, am luat si eu cite in luna si in stele, tot degeaba, pina la un moment dat cind am zis gata, si nu am mai luat nimik, dupa mai bine de o saptamina mi-a trecut. sigur, la copii e mai complicat dar mai ales deja daca a terminat antibioticul, nu mai e pericol de suprainfectare catre plamini, asa ca trece
pina la urma.
cum stati cu cicatricile de dupa varicela?
elyanne spune:
Sunt tot acolo 
Nu vad nici o ameliorare de la bitter si galbenele... cred ca ar fi avut efect atunci, imediat... Acum sunt doar niste gauri... Dupa ce au cazut cojile inca erau rosii iar unele au facut din nou coaja, care a cazut iar... si cred ca atunci era momentul... ma gandesc ca au facut coaja si s-au mai micosrat... si probabil le ajutam asa si pe cele car en-au facut ... Zic si eu...
Dr. zicea ca si dupa prima plaja/mare o sa se atenueze... Poate cele micute, dar au unele maricele s iadanci... mi-e greu sa cred ca alea mai am cum sa le "dreg"
La mine in schimb, pt. ca am pielea f.f alba in comparatie cu "tzinganii" mei (vorba de Elena) ... Au ramas in locul cojilor pete maronii... si in unele cazuri si gauri...
Astea probabil se duc la prima plaja... dar gaurile nu ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
katik spune:
si eu am doua gauri pe timpla de la varicela, s-au mai estompat ele, nu se vad tare dar eu stiu ca sunt acolo(noroc ca am avut dovada, ca mama nu mai tinea minte daca am facut sau nu in copilarie varicela
)
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Astea probabil se duc la prima plaja... dar gaurile nu
te ajutam sa le astupi?
Katik, suntem pe drumul cel bun, adica s-a integrat atat de bine, incat alaltaieri a muscat o fetitza de fatza.
Mai plange putin dimineatza, in rest e bine, papa si doarme....
Tinctura de propolis ii dau 15 picaturi dizolvate in putina miere, 10 zile pe luna.
katik spune:
mephala, sar'na de raspuns. am acasa tinctura de propolis si o sa incep sa-i dau, nu are ce sa strice chiar daca nu ajuta in mod deosebit
. termin cu baraka si ii dau.o sa-i placa , ca ii miere si e duuulce![]()
cit despre muscatura, e nasol. a avut vreun motiv, sau ?
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by katik
cit despre muscatura, e nasol. a avut vreun motiv, sau ?
ei, copiii gasesc intotdeauna motive,
addiana spune:
neatza fetele! multumesc inca o data pt raspunsuri si urari!
cum a trecut noaptea? destul de bine, nu a mai tusit atat de mult. la culcare i-am pus mamaliguta cu multa sare pe piept si poate a mai calmat-o putin, sau poate dupa a doua doza de antibiotic, acesta isi face efectul...nu stiu...dar e spre bine!
eliana in timp se mai "astupa" gaurelele si o sa aiba culoarea pielii, mai ales dupa prima plaja cum a spus si dr. eu am pe fata 3 gaurele de la 14 ani- cand am facut varicela!
mephala multa rabdare in continuare cu iustin. cate despre muscatura cred ca e un semn de "razvratire" - sa-ti arate ca nu-i place la gradinita, sau poate a vrut doar sa o "pupe" pe fetita si nu i-a iesit!![]()
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006)