Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Felicitari Sabina pt. micul crestin. De cate ori o vad pe Sofia cu bretonelul ei, ma gandesc ca mi-as face si eu la fel, dar tare ma tem ca n-am talentul ei nativ. Pe bune imi place bretonul dansei!
Apropos de nazbatii din copilarie, al meu sotz si-a taiat o suvita de par si si-a lipit-o cu pasta de dinti drept mustata. Si ca sa fie completa treaba, si-a ingrosat sprancenele cu dermatograful maica-sii. Fara acest look nu se putea bate cu sabiile.

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Alehiam, unde stai draguta? De trebuie sa ajungi cu metroul la papanasi? Bine, ca ajungi mai repede si mai sigur cu metroul decat cu titiul, dar... Daca e in drumul meu, te pescuiesc..

Micul Yannis creste mare

Annisia pai cred ca suntem vecine de cartier... nu stiu insa cat de in drum iti este zona gorjului. Oricum, ai dreptate ca din cauza traficului vreau sa vin cu metroul. Stiu ca in cam jumatate de ora ajung... pe cand cu titiul .

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Myral, eu zic ca a luat bine fata ta. Nici eu nu sunt campioana in privinta greutatii copiilor, dar nici nu au cu cine semana prea grasi si nici a ta. Eu cred ca este si genetica treaba asta. Nu stiu insa cum a fost fata ta mai mare, la mine nici Tudor nu a fost spectaculos de gras, lua mereu in limite dar inspre inferior.
Oricum, ce voiam sa-ti spun este ca am o prietena care s-a stresat mult ca nu lua fata in greutate si a renuntat la san la 3 luni parca. Si nu a luat mai bine nici cu lapte praf, nu era de la laptele ei, pur si simplu asa ii era felul copilului. Cum noi suntem diferite, la fel sunt si ei, unii mai mancaciosi, altii mai putin, au metabolism diferit, coordonate diferite, nu asimileaza toti la fel de bine.
Mai stiu o tipa a carei fetita desi manca putin manca cu pofta mare si asimila tot, era super grasasi manca mult mai putin decat baiatul meu.
Nu stiu cat am reusit sa te linistesc, dar mie exemplele astea mi-au folosit in perioade cand imi mai faceam probleme. Eu nu cred ca tine de calitatea laptelui tau. Si chiar daca ar fi mai grasa cu cereale sau lapte praf, ceea ce sincer nu cred, tot indraznesc sa spun ca printr-o alaptare exclusiva pe perioada cat mai mare ii oferi beneficii incomparabile greutatii.
Atata timp cat tu ai lapte, cat fata il vrea si curba ponderala e ascendenta, eu nu as schimba nimic in locul tau.
Eu una de data asta ma gandesc sa incep diversificarea pe la 5 luni, 5 luni jumate cred, dar pana la 6 luni sa introduc numai cerealele (fara gluten). Si apoi voi vedea, cred ca de data asta merg pe o schema proprie si personala .

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Of, Tomasa eu am termen de comparatie ca prima fetita nu a avut colici deloc si a luat f bine in greutate numai de la san, de aia ma stresez acum. Bine ca pe cea mare am stricat-o la 4 luni cand de gura soacra-mii i-am dat biberon, am regretat mult dar nu puteam trai cu ea altfel. Daca as fi stat acum cu ea cred ca m-ar fi dat de mult afara din casa la cum face asta mica.Apropo de soacra are si asta un stres in ea si pune niste intrebari cica de ce ridica asta mica piciorusele in sus? (ca le ridica cam la 90 grade. Am pus-o si eu pe burtica, aoleo ca ce chinuiti copilul, plus ca toata lumea se uita daca a mai facut falcute si zic lasa ca se face ea grasa si frumoasa cand o papa bibe (ea nici nu-si mai aduce aminte cat am chinuit-o pe aia mare cu bibe si nu l-a vrut deloc sau se face ca nu-si aduce aminte)Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Rox, pentru plata pe card am atasat cate un extras de cont la fiecare dosar. Mai am putin si iau tot filmul, te anunt.
Ana, multa sanatate Mirunicai, bine ca nu e scarlatina.
Andreea, ce dragalas e Vladi

Ne-am intors de la petrecere, ce frumos a fost si ce bine m-am simtit. Sunt relaxata de tot. Plus ca am vorbit si cu seful meu sa ma apuc sa lucrez de acasa cate putin, ideea a fost bine-venita. Asa ca maine o sa imi aduca laptopul meu drag un coleg, plus ceva de treaba ( ca doar acusi trebuie depuse fisele fiscale, nu? ). Yupiiii, parca mi-am incarcat bateriile bine de tot. Sincer, incepusem sa resimt izolarea de acasa.

Nu am mai facut rezervare pana la urma pentru ca nu stiu cine mai vine. Oricum, din experienta proprie stiu ca la ora aia e liber, nu sunt probleme.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Acum ma apuc si eu de citit mailuri de pe adresa de servici. Nici nu am multe, vreo 2200

Povestioare

Mergi la inceput

Tomasa, eram precisa ca se descurca Tudor Astept pozele.

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Tomasa de asta mi-e si mie frica ca nu o sa ia mai mult nici cu bibe, dar stresul ramane ma chinui sa nu o cantaresc asa des ce sa fac eu daca la noi (in familie si nu numai) frumusetea unui copil sta in greutatea lui, nu conteaza ca e vioaie vesela. Si nu stiu dar cand ti se tot spune acelasi lucru la nesfarsit chiar daca stiu ca nu e bine incep sa ma intreb si eu ce e bine si ce nu. Cateodata am nevoie sa aud si de la altcineva ca nu e gresit ceea ce fac si ca nu las copilul sa moara de foame.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Alehiam, imi este extrem de la indemana sa te iau. Problemota e petrecerea aia sugubeata de la mine de la munca. Daca vrei sa te iau, va trebui sa ma astepti in masina 30 de minutele cat dau binete pe acolo. Nu te pot baga in minister... Ceea ce nu cred ca iti convine... Dar, ai locul asigurat la intoarcere! Ok? Trecem si pe la Matache sa mai luam niscaiva soric???
Daca iti convine varianta cu asteptatul in masina, da un semn. Chiar stam aproape una de aialalta... Cate cafele mi-ai rapit tu pana acum...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Annisia, poate mie mi-o conveni, dar nu stiu cat i-ar conveni lui Robert ...
Hai ca ramane, daca e, sa ne iei la intoarcere... asta ca inca nu stiu daca ajungem

hihihi, deci ne invartim cam in aceeasi zona... unde mai pui si faza cu plimbatul la rasnov

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput