Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 19
Annisia spune:
Alehiam, in Bucuresti stam la o statie de 336 una ce cealatla... Daca mai exista 336, ca nu mai fusei din liceu cu autobuzul... Oricum, o statie din aia mare. Stiu ca mai e o masina care face doua statii... In fine, deci te sui in mijlocul de transport in comun care este si o iei spre porumb. Acolo stau eu, intr-o coliba paradita...
Micul Yannis creste mare
ramonaiani spune:
Myral
eu nu ma stresez de loc cu greutatea fetei. Aveam o problema - are capul turtit
pt ca prima luna s-a uitat numai inspre dreapta, la fereastra - la lumina. Mai tarziu am remarcat ca nu intorcea de bunavoie capul inspre stanga. I-am spus asta dr-ului si m-a trimis la ortoped. Din pacate a trebuit sa ii faca o radiografie sa vada daca nu cumva e ceva mai grav (am facut ceva scandal, ca are doar 2 luni copilul si mi-l iradiaza, dar m-au linistit ca aparatul e performant si iradiaza doar o parte mica din coloana vertebrala, portiunea de la gat).
I-a manevrat cumva ortopedul nervii / muschii de la gat si de-atunci a reusit fata sa intoarca capul si inspre stanga.
Cat despre greutate - am in Caietul Copilului niste curbe de greutate si inaltime. Atata vreme cat se incadreaza pe ele, nu ma stresez.
Am fost in week-end in Weihnachtsmarkt cu bb-ul in Port-bebe. Dupa vreo 40 de mintue de stat in frig, era inbujorata :) Mama a vazut poza, si mi-a zis ca e sanatos copilul. Avea dreptate
De la frig, eu devin galbena - albastra - vinetie, nicidecum rosie in obraji...
Eliza (06.09.07)
sim_stoian spune:
Stefan a primit cadou un ponei Rainbow Dash, a fost fascinat de el si l-a smotocit putin acasa
. Parca ma vad inconjurata numai de ponei in curand ![]()
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
gabitz78 spune:
seara buna si de la noi.
am avut o zi urata...eliza a plans toata ziua...cu mici pauze, n-a prea vrut sa manance, n-a dormit.nu stiu ce a fost cu ea, ca niciodata n-a fost chiar asa rau. offf..sper sa se fi calmat si sa reuseasca sa doarma in sfarsit. si eu, bineinteles!![]()
va pup.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Piciulika spune:
Slippers, sanatate multa puilor!
Are Mos Michael - rosu de placere - un sac maaaare cu pupici pentru:
Slippers, Sim, Luy, Betty, Alehiam, Magdaz, Gabriela, Sabina, Crishtina, Mandarinutza, Isabeluta,
Rox, am pus cateva pe flickr-ul vechi. Pe site nu pun INCA, pentru ca unele vor aparea pe felicitarea de Craciun si in calendar si se uite familionul... stric surpriza. (Oricum, parola e aceeasi ca la mailul nostru comun, just in case)
Gabriela, ne-a venit inima la loc!
Sabina draga, multzumim de vazut-placut! Dar eu vreau sa vrea Sofia sa-l cunoasca pe Michael - Tatal doar ulterior, la cerut mana!
Lasa, ca mai vedem in ce succesiune...
Magdaz f frumoasa poezia - eu nu as putea scrie nici un 10%, desi ma inspira 'muzul' meu... poate tu ai noroc de o muza mai darnica, Maria?
Andreea, tocmai e scobita scoica sa fie buna pentru spatic de BB: sta covrigit ca la mami in burtik.
Ce sweet pudding de Moldoveanca, ce dulce Gogo si Vladi! Eliza de Ramonaiani e alta frumusetze la Weihnachtsmarkt - ca o papusica!!!
Tomasa, astept poze cu dragul de Tudorel.
Diwana, la multe hohote inainte - te topeste...
Myral, nu te lasa!!! E bine, are tonus - lasa gura lumii! Las-o la san. Imi vine s-o scutur pe soacra-ta!
Sim, pe langa toate activitatzile casnice frenetice si shoppingul, jobul iti mai lipsea! Esti TARE!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
isabeluta spune:
Hai ca mai apar si eu meteoric pe aici! Noroc ca am prins din urma ce era de citit si am si vazut in plus doi frumosi Vladi si Mario, fiecare in parte stie sa faca tot felul de minunatii...hihihi
La noi e relativ "liniste" adica e cuminte doarme, mananca si se joaca. Zic relativ pentru ca a descoperit si al meu ca are coarde vocale...si de atunci sa te tii...chiote, gangureli si alte vocalize.
Mi-e necaz ca nu a dormit si el 7 ore legate macar o data, dar nu disper. Asa o fii bebelusul meu! Unii nu dorm destul, altii inca au colici. Off, off mamicile astea tare muncite sunt. Culmea este si cred sunteti in acord cu mine, niciodata nu-mi pare rau ca ma chinuie puiul asa cu somnul sau mai stiu eu ce chestie de bebelush...
isabeluta
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
isabeluta spune:
Am vrut eu sa mai zic si altele dar sunt tare zombi la ora asta si nu stiu de ce. Poate oboseala acumulata?
In alta ordine de idei ma strofoc de vreo 2 saptamani sa-i gasesc ceva frumos lui bebe pentru Mos. Imi plac atatea chestii incat nu pot alege. La noi e mai ciudatel cu jucarelele pentru ca sunt foarte putine variante, musai trebuie sa le iau "de pe net". Aici bate vantu` la sectiunea bebelushi...Stiu e cam tarziu...gasesc eu...
isabeluta
de
fecioru` mamei
isabeluta spune:
Hai ca ma retrag la somnic totusi...Noapte buna!!!
isabeluta
de
fecioru` mamei
sim_stoian spune:
Piciule, daca iti spun ca incepusem sa ma plictisesc, ma crezi? Chiar am nevoie sa raman in contact cu job-ul meu, mai ales ca lucrez pe consultanta in salarii si legile se schimba mereu. Pai daca ma intorc la munca dupa ce face Stefan 2 ani, o sa fie ca si cum nu am lucrat niciodata pe asa ceva. Plus ca o sa uit tabele si SQL-urile mele.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
sim_stoian spune:
Ma apuc de capitol nou pt ca vreau sa ma bag la nani.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare