Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 17
aniast72 spune:
magdaz, Vladi are parte si de mai mult.
Momentan nu e pretentios iar domnisoara e tare indrazneata...
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
rodicamaries spune:
quote:
Originally posted by aniast72
magdaz, Vladi are parte si de mai mult.Momentan nu e pretentios iar domnisoara e tare indrazneata...

Doamne ce dulce e Vladi... da vad ca Dariuselu meu a cam starnit pofte pe-aici...
Rodica
de
Darius Filip 19 sept 2007
rodicamaries spune:
Inca odata multumesc pentru felicitarile pentru Dariuselul meu...
Rodica
de
Darius Filip 19 sept 2007
magdaz spune:
quote:aoleu, Aniast, nu asta am vrut sa zic
Originally posted by aniast72
magdaz, Vladi are parte si de mai mult.Momentan nu e pretentios iar domnisoara e tare indrazneata...
myral spune:
Andreea da dulce si grasunel Vladi, eu vad numai sunculite la bebeii vostri ca frumosi sunt cu totii.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
sabina si pe Sofia ai alaptat-o exclusiv 6 luni? Da as vrea eu sa ajunga si micuta mea ca Sofia
ca vad ca merge in acelasi ritm. Magda da pana la 3 luni a luat acceptabil apoi a scazut la jumatate si eu ma asteptam sa ia mai bine ca abia scapasem de colici si mi se parea ca suge mai bine, am fost cam socata ca a luat asa putin.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
tomasa spune:
Myral, Rox si Magda, multumesc! 
Magdaz, asa este el intr-adevar, e foarte serios si responsabil, o prietena imi spunea ca asa sunt capricornii. Eu la zodii nu ma pricep si nu prea cred in ele, dar pot sa spun ca ma inteleg f. bine cu el si pare intr-adevar mai mare de varsta lui (psihic, ca fizic e slabutz). Ca bebelush insa a fost dificil, pe langa el pe asta mica o cresc in gluma, in joaca, asa, mi se pare floare la ureche. Chiar ma gandeam ca daca as fi avut-o intai pe ea care nu plange decat cu motiv bine intemeiat, mi-as fi facut mari probleme. Asa, pe vremea bebelusiei lui ma gandeam ca asa sunt toti bebelusii, colicosi si plangaciosi. Noroc ca n-am avut termen de comparatie
.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

La multi ani lui Darius, frumuselul.