*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (91)*
Raspunsuri - Pagina 17
miri_mik spune:
gina... sarmale zici? ptiu', ce ispitaaaaaaaaaaa!
miri_mik
35+
bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by Gina M
Hop si eu la raport!
Cum va spuneam sotul, a trebuit sa mearga astazi la lucru deoarece are de terminat ceva proiect si de ridicat o suma grosuta de bani, iar eu sunt singura acasa cu sarbatorita.
Mi-ar place tare mult sa fiti din acelasi stat/oras cu mine sa va pot invita la noi in vizita.
Am sarmalute pentru voi, carnita, cateva feluri de prajituri,tortulet etc, iar o septica, ar fi super daca am juca!La care dintre voi va place sa jucati septica?!
Honey - ce bine ar fi fost sa te fi mutat in Arizona!
Trebuia sa vina pasaricile astea de cumnate pe la noi insa, au fost aseara la jucat popice pana tarziu iar acum sunt rupte de oboseala!Ramane asa dar sa taiem tortul mai spre seara cand, v-om fi cu totii acasa. *BB sta cumintel in burtica iar contractiile m-au slabit.Va citesc din urma si incerc sa revin
AMR - MAXIM 2 zile!
Gina
, noi deja iti facem galerie!!!Ce pofta mi-ai facut, ma duc sa pap ceva (ca mai devreme am cam dat la ratze...
Tina
31+ cu
si mami de Andrei
(6 ani si 11 luni)Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 9 saptamani !!!
docdecap spune:
ah, ce era sa uit!!!

facem galerie sau ce??
hai maimicile cu bebeii, sanatosi si frumosi!!
Monica
Ellenuta spune:

GUGU, GINA SI DANANIQUE

VA ASTEPTAM CU VESTI BUNE SI CU BEBEI SANATOSI, FRUMOSI SI PAPACIOSI!
37+
EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
Ellenuta spune:
dragele mele ...
imi sunteti atat de drage!!! nu credeam vreodata ca voi ajunge sa ma atasez de oameni pe care nu-i cunosc face to face. ei bine .. m-am inselat amarnic .. abia astept sa intru pe forum, sa vorbesc cu voi, sa va cer un sfat, o parare sau pur si simplu sa-mi descarc sufletul, sa va povestesc ce si cum am mai facut, cine si pe unde m-a mai suparat!! si ce imi place cel mai mult este ca va pasa .. ca va implicati .. ca puneti suflet!
va multumesc din suflet ca existati si ca suneti cele mai bune si frumoase zuze de pe pamant!!
monica .. total de acord cu pps propus de tine!! e o super idee!!
sa trimitem pozute cu noi gravi si cu bebeii pe adresa comuna! cred ca asa va fi cel mai usor!
zuzele dragi mie!!
37+
EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Gatta si Irinouka, o lasam pe vineri? Ca maine si poimaine mai am 2 zile de tras pentru casa si apoi sunt free as a bird! Plus controlul la Dracea, de joi, care o sa-mi ia vreo 4 ore cu totul. Ce ziceti?
Silvia , si eu sunt full zilele astea...maine astept acasa sa-mi vina patutzul de la Babycomfort , apoi , daca mai am timp dau o fuga prn Mall sa iau cadou ginecoloagei si asistentei de la cabinet. Joi am control la gine si la MF , apoi program de facut carnati cu mama
37+ cu Sara - Eliza 
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
Ellenuta spune:
zuzici .. noapte buna si sa ne auzim maine cu vesti bune!!
37+
EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
Gina M spune:
quote:
Originally posted by matgravidut
Si am o idee:
As vrea sa cream o prezentare in PowerPoint cu pozele mamicilor si bebeilor. Mie mi-ar place sa avem in acesta prezentare pe fiecare slide cate o poza cu mamica graviduta si 1-2 poze cu bebeii in primele zile de la nastere.
Putem sa pastram fiecare dintre noi aceasta prezentare si in plus o putem posta pe prima pagina a "Clopoteilor"
Sa-mi spuneti daca sunteti de acord... si atunci lucram si detaliile. [/red]
Monica-Matz 34 siAndreea Bianca
AMR 6 SAPTAMANI[/b]
http://picasaweb.google.com/M.Creanga
Mi se pare o idee foarte buna! Si mai frumos ar fi insa daca,am pune cate o poza si cu taticii copilasilor ca doar, nu i-am facut singure. Ce zice-ti?!
AMR - MAXIM 2 zile!
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by alina023
Miri, ti-am citit mesajul pe care l-ai scris pentru Ana...Ma inclin in fata ta si a tuturor zuzelor! Atat de multe ganduri bune, atat de multe emotii au fost indreptate catre mine si catre Ana in acea zi... Nici nu este de mirare ca ne-a fost asa de bine amandurora.
Si asa va fi pentru toate zuzele! Toate gandurile bune indreptate catre ele vor face sa aveti nasteri usoare si bebelusi minunati!
Alina mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
poze Ana mica in primele zile in lumea asta
Alina , toate urarile au venit din adancul sufletului...eu una eram in fibrilatie de emotie cand am auzit ca ai nascut...ca si Shose , simteam nevoia sa spun si la altii " a nascut Alina " . Sotzul era total nedumerit..."care Alina "..."cum care Alina , fata de pe forum ...hai sa-ti arat poze cu ea". Mi se parea incredibil...primul bebe la noi la odisee !
Si acum...cand ma uit la pozele voastre , imi dau lacrimile...ce poate face dintr-un om un sufletel mic care bate la portile vietii !
Cata fericire si implinire se poate citi pe fata ta si a sotului tau...zau ca nu cred ca ceva poate aduce mai multa fericire intr-o casa decat o poate face un copil...
37+ cu Sara - Eliza 
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Ma inclin in fata ta si a tuturor zuzelor! Atat de multe ganduri bune, atat de multe emotii au fost indreptate catre mine si catre Ana in acea zi... Nici nu este de mirare ca ne-a fost asa de bine amandurora.
(14 Feb 2003)