*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (91)*
Raspunsuri - Pagina 18
Tinna S. spune:
Zuzici, noapte buna!
Ma duc si eu la culcuch, desi am o foame in mine de nu mai pot! Dar rezist tentatiei si voi papa maine!
A, si sa nu uit sa va mai zic ceva: am impresia ca bebele meu s-a intors azi cu capul in jos in sfarsit (v-am mai povestit de stresul meu ca nu e intors)... Inainte ma impingea cu piciorusele numai in josul burtii, acum simt ca ma impinge in sus ![]()
Plus ca a facut niste miscari prin burta mea, de ziceai ca imi pleaca burta la plimbare ![]()
Cred ca de-aia m-au durut si oasele asa de tare de nu mai puteam merge, acum parca ma simt ceva mai bine...
Va pupicesc ca iar m-am lungit,
Tina
31+ cu
si mami de Andrei
(6 ani si 11 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 9 saptamani !!!
Tinna S. spune:
A, si inca ceva inainte sa plec la nani... azi au inceput sa imi curga si primele picaturi de colostru (numai din sanul drept e-adevarat, dar si la prima sarcina parca tot asta era mai "laptos"
).
Sper ca nu fie vreun semn ca se apropie nasterea, si bebe sa mai stea la caldurica macar 6 saptamani ![]()
Pupici si noapte buna,
Tina
31+ cu
si mami de Andrei
(6 ani si 11 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 9 saptamani !!!
gattasalvaje spune:
Zuzele , ma bag si eu la nani !
Si inainte , bineanteles ...un pic de galerie:
Gugu 

Danonique 

Gina 

37+ cu Sara - Eliza 
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
irinouka spune:
noapte buna, fetele!
tocmai mi-am schimbat si semnatura, azi incepe saptamana 37!
maine ma trezesc dimineata-dimineata, la 7:30 tre' sa-l iau pe tata de la aeroport, uraaaaaaaaaa!!!
pup zuzele
irina
37
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
alinaatudor spune:
Gugu, Danonique si Gina...

Multa sanatate...si va suntem alaturi si noi...sa ne aduceti numai vesti bune bune...
Vaii ce emotie trebuie sa simtiti!!!!
Alina
32 si Stefania 
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 8 Saptamani
matgravidut spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Monica-matz, eu sunt de acord cu propunerea cu prezentarea în Power Poin! Si asa suntem o Odisee de vedete, tipe bine, frumoase, sexoase si invidiate!!!![]()
Dar cine se inhama sa faca asta? Ca eu nu prea ma pricep...
Angelique38+
bb Viktor
Ma inham eu nu e bai... numai sa va placa ideea.
Ma gandeam ca fiecare mamica imi poate trimite pozele... sau le pot lua de pe contul comun ... si le facem pe rand... cum mai apare un bebe cum mai pun un slide. Si cand e sa ne mutam toate la clopotei o sa fie si prezentarea gata. Nu e mare scofala...
Monica-Matz 34 si
Andreea BiancaAMR 6 SAPTAMANI
http://picasaweb.google.com/M.Creanga
NataliaS spune:
Mai e cineva prin zona?
...ca eu huhurezesc ...am impodobit casa, bradul, mi-am facut coronita pe usa, si ...mi-am facut bagajul - can u believe it??? nu de alta dar ma cam inceraca niste contractii...finute ce-i drept.
Gatta - asa ma gandesc si eu, daca uit ceva sau am nevoie de orice, sun acasa si se prezinta sotzul in 2 min :)
Nasoala patania cu masinuta, dar bine ca n-ai patit nimik! asta e important acum.
Miri - de ce nu-i dai lapte fara lactoza - Humana HN de ex.? Nu-i place? UFFF
fata si pe Bruno mic sa se faca bine!
Lala 20 -
sa fie Bia bine cat mai repede si sa mergeti acasa linistite 
Alina - Ana e o scumpa, iar voi sunteti o familie foarte reusita!
Ginette - ceva poze cu Adeluta?
Gugu 

Danonique

Gina - de la tine asteptam un semn sa dam drumul la majorete.
Noapte buna zuzelor, pe maine!
Natalia 
Stefania sapt 40 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Mitsu-bishu spune:
NataliaS, si eu mai huhurezesc, fac "ritualul" cu Garmastan, apoi ma bag la somnic dulce pana pe la 7... ![]()
35+
-> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa
Mai e un pic si iesim!
Mitsu-bishu spune:
Vaaai, Gina, chiar vorbeam cu alinaatudor... Cum o fi sa stii ca mai ai doar o zi?
Mai poti sa dormi? Oricum, succes maine, sa decurga totul usor... Si sa fie bebe sanatos si cumintel! La fel pentru toate fetele care nasc maine! Bafta multa, nastere usoara! Nu ma pricep eu la tinut galerie, dar sa stiti ca sunt plina de emotie pentru voi! Va pup!
Tinna S, stiu ce inseamna sa iti doresti sa se intoarca baby cu capshorul unde trebuie... Eu deja nu mai aveam sperante, ca mi s-a spus ca am musculatura destul de stransa, ca bebe sta ingramadit acolo si daca nu e mai "fortos" nu are cum sa se intoarca... Si creste rapid pe zi ce trece, deci sansele scad. M-au imbarbatat multe persoane cu intamplari de genul ca bebe s-a intors chiar inainte de nastere, sau cu 2 saptamani inainte, etc. ... Dar eram foarte sceptica. Nu iti spun ca am citit pe net tot felul de prostii cu ECV - external cephalic version si eram hotarata sa o fac eu acasa daca medicul nu o sa vrea (un act de inconstienta, avand in vedere ca trebuie sa o faci in spital, sub supraveghere medicala si sub perfuzii cu o chestie care sa iti relaxeze uterul...); stateam cracanata cu capul in jos... Ce nu faceam! Si intr-o noapte a inceput bebe sa se zbata si sa se miste... Si aveam uterul contractat, ca un bolovan. Aia a fost prima noapte, ca a durat mai multe zile in sir, cu aceleasi "simptome" si cand am fost la echo era in prezentatie craniana! Sper sa fie si la tine asa!!!
Hai ca iar am scris de nu m-am mai oprit... Ma duc si eu incetishor spre patuts.. Pupici!
35+
-> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa
Mai e un pic si iesim!
Gina M spune:
Natalia' & Angeli' - eu continui galeria pentru voi.Haide-ti cu vesti bune:

AMR - 1 ZI!