*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (91)*
Raspunsuri - Pagina 16
miri_mik spune:
ici-shea, raport de seara. sotul ma intreaba: unde esti? eu... la comp. el: evident, unde altundeva ai putea fi! (asta apropos de adictie)
tinna, cum zice si alina, nu-l da la bunici. s-ar simti chiar exclus si nu vrei asta. sunt convinsa ca lucrurile se aseaza in matca dupa o vreme. simai stiu, din ce mi-au zis alte mamici, ca totul e in capul nostru ca ei se adapteaza mult mai usor decat ne imaginam noi. trebuie doar sa le explicam ca nu sunt pusi la colt.
gatta, misto faza cu masina. asta iti lipsea! da uite, in tot raul si un bine, ai vazut un nenea politis cumsecade. poti incrusta in grinda:))
ceska, reportaj cu maramures zici? hmmm... ce dor mi-e de acasa:)
irlandeza, apropos, e un scandal acasa pe tema de sasaran... vuieste presa. ar epe cap comisie de etica de la cluj si de la bucuresti. explicatia lui intr)un interviu: mama era prea grasa si avea lichid amniotic prea putin ca sa isi poata da seama de malformatii. iar mama nu a declarat pb genetice in familie cand a fost intrebata, desi avea. ce mis e pare mai.... e ca cica, copilul n-ar avea oase?
mitsule, mi-esti asa de drag ca esti cateodata asa de impulsiva:) eh, o sa-ti treaca cu anii:)))
fratele meu, mai vroiam sa scriu ceva
dar d entuziasm ca ....
aaaaaaaaaa, angi, am mancat si io pomelo! mama lui de fruct ciudat:))) m-a lasat total plata:) poate si pt ca mi-s alterate simturile:)
natalia, s-a oprit diareea. isi fac efect bananele. si-ar fi facut ai repede probabil da nu ma lasa sufletul sa-l las la somn fara laptic, ca se aseaza singur pe canapea "in pozitie" si asteapta cuminte s ai-l dau:)
deci, acu ma duc sa halesc un fruct. m-a pocnit... cu toate glicemiile mele fugarite...
miri_mik
35+
bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
Ellenuta spune:
moni .. mea culpa .. fac dush Nu baie .. mi-e mai usor sa stau pe scaunelul ala decat in cada .. cate despre garmastan ... AM GASIT la a 6-a farmacie, un centrofarm! am luat doua tuburi ca sa fiu sigura ..
37+
EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20
buna zuzici...va multumesc ca sunteti alturi de mine...am vazut-o pe bibi...si este la fel...va dura dar daca o tine tot asa o sa fie bine...nu am ce face decat sa astept zilnik ora 3 ca sa o pot vedea 15 min..
am vb cu tina si zicea ca sunt programate nasteri pt maine...va urez si eu nastere usoara...si bebei sanatosi
Cea mai optimista gravidutza!
Laura32s+(dupa UM) si 33s+(dupa eco)
Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 8 SAPTAMANI !!!(dupa UM) SI MAXIM 7 SAPTAMANI(dupa eco)
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
Lala 20 , ma rog la Doamne Doamne ca bibi a ta sa se faca bine repede si sa mergeti amandoua acasica ...

37+ cu Sara - Eliza 
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Tinna, acum doua ore am dat si eu cu spor la rate. Si nici eu nu am avut greturi in primele luni. In schimb am acum la greu. Cica tine de schimbarile hormonale care se petrec acum, pe ultima suta de metri
Galeria pte fetele noastre - cine mai partcipaaaa??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pupici,
Angelique38+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste![]()
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 9 zile!
Ange
, deci probabil ca de-acuma o sa tot am stari de-astea de voma
... Asta e, ma impac cu ideea si or sa treaca si astea pana la urma! Bebe sa fie bine!Aaaa, si bineinteles ca particip la galerie!!!

Sa de DD ca fetele noastre sa aibe nasteri usoare si bebeci sanatosi, frumosi si tare papaciosi!
Tina
31+ cu
si mami de Andrei
(6 ani si 11 luni)Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 9 saptamani !!!
docdecap spune:
buna fetele!
uite am si eu net din nou acasa, mi-am reluat pozitia cu laptopul in brate, cred ca o sa-mi ramana tatuate urmele de picioruse pe coapse!!
nu mai stiu sa raspund din urma, le iau pe sarite: la bancul de la Ereena, intrebare: si femeia era insarcinata cumva?? imi sun acumva familiar...
miri, eu stiu din proprie experinta ca pentru lucrurile prin care am trecut suntem cu toatele "deshteapta pamantului", si de-aia suntem aici, ca sa ne folosim reciproc "desteptaciunea". si ca sa fiu sincera si complet ne-modesta, am si eu la despteptaciuni!! le mai impartasesc asa, pe bucatele, sa nu va dau pe spate! hihihi.
dar despre alaptat stau cuminte si le adun pe toate de la cine stie, am de gand sa-mi iasa din prima!
alina023 si ginette, ma bucur tare-tare ca va faceti timp sa mai vorbiti cu noi si sa ne povestiti!
Lala, ma rog pentru cea mai optimista graviduta sa fie si sa ramana cea mai fericita mamica, alaturi de noi toate!!
in rest numai de bine de la noi, doar ca azi-dimineata era sa mai trag un lesin! tot cu stele verzi etc. taare nasol, nici nu i-am mai spus
lui tati, care oricum nu ma mai lasa sa conduc masina prin oras
. zice gata, esti in 9 luni, e stresu' prea mare! asa c ama enervez dand bani pe taxi si depinzand de el, ca la lucru tot ma duc pana vineri
. dup-aia ma apuc de ale case si craciunului, da' mai subtirel -adica ce pot face stand jos si nu in aburi -alta sursa de stare de rau.
asta micu imi gaseste colturi tot mai ascunse ale anatomiei pelviene si se impinge cu capu' intr-acolo, cred ca i-ar trebui o portie de metallica sau ceva sa se mai linisteasca...
depsre prezentarea cu poze cu bebeii si mamicile, eu ma bag sa fac, ati uitat ca m-am declarat geniul informatic, adica utilizatorul exemplar al calculatorului? il ac cu o singura conditie: SA TRIMITA MAMICILE POZE CU EI SI BEBEII PE MAILUL COMUN.
deocamdata am doar de la alina (ana adica), astept si altele si apoi ma apuc sa fac -adica sa fie macar mai mult de o mamica!!
va pupic acuma, sunt obosita si inca infundata (cica sforai noaptea ca o armata de cabaline)
dar sarbatorim, azi facem 3 ani de la cununia civila, am baut sampanie si nu mai pot sta prea mult, mi-e ca dup-aia ma ia somnul si se duce toata serbarea...
Monica 37+ cu Serban
Ellenuta spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Hello, hello! Azi am spalat/calcat toata ziua... Inca mai am; nu cred ca ajunge bebe sa poarte toate hainutele... Ce proasta am fost! Am cumparat cu sacu', ca sa fie... Sunt la a treia masa de intins rufe... Daca tinem cont ca o masutsa are cam 18 m de sarma... 18 * 3 = 54 m hainute de bebe!!! Geez! Si toate sunt bune pana la o luna, doua, am numai 2 salopetele pe care scrie 0 - 3 luni... O sa ma cheleasca de $ motzatu' asta mic!
De fapt, am intrat sa va citesc, nu aveam de gand sa postez neaparat ceva, ca nu am facut nimic special.. Da' mi-a sarit ceva in ochi, chiar pe prima pagina: Ellenuta, nu sunt din Peris!!!. Imi pare rau pentru tatal tau... Noi chiar facem glume cand trecem pe acolo de "taxiurile" (carutele) cu care se asteapta tiganii la gara. Banuiesc ca tatal tau nu e rom, da' satul ala e putred... E "mancat" tot de tigani... Nu o lua ca pe o jignire, nu stiu cum era Perisu' cu ani in urma... Da' s-a cam dus pe copca.
35+
-> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa
Mai e un pic si iesim!
hmm .. eu nu am mai fost de cativa ani pe acolo! dar il voi intreba pe tata cum sat treaba cu tiganii! aha .. si in mod cert nu e rom .. lol ..
37+
EVA MARIAAMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
miri_mik spune:

GUGU GINA DANONIQUE, a mai ramas un pic!
un' doi, un' doi in trupa de mamici cu voi!
hiphiphourray!
miri_mik
35+
bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
Gina M spune:
Hop si eu la raport!
Cum va spuneam sotul, a trebuit sa mearga astazi la lucru deoarece are de terminat ceva proiect si de ridicat o suma grosuta de bani, iar eu sunt singura acasa cu sarbatorita.
Mi-ar place tare mult sa fiti din acelasi stat/oras cu mine sa va pot invita la noi in vizita.
Am sarmalute pentru voi, carnita, cateva feluri de prajituri,tortulet etc, iar o septica, ar fi super daca am juca!La care dintre voi va place sa jucati septica?!
Honey - ce bine ar fi fost sa te fi mutat in Arizona!
Trebuia sa vina pasaricile astea de cumnate pe la noi insa, au fost aseara la jucat popice pana tarziu iar acum sunt rupte de oboseala!
Ramane asa dar sa taiem tortul mai spre seara cand, v-om fi cu totii acasa. *BB sta cumintel in burtica iar contractiile m-au slabit.Va citesc din urma si incerc sa revin 
AMR - MAXIM 2 zile!
rlc_sandor spune:
Fetelor e vorba de dr Sasaran care a lucrat in Oradea pana acum cativa ani?In 99 era inca in Oradea,sotia unui var a nascut 2 copii cu el iar acum cand am citit mi s-a facut pielea de gaina...

AMR 3 saptamani
,