*** LA REDOUTE *** (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

cecul Kadeos este pentru cei ce au primit un astfel de cec, de la prieteni...bla bla....nu e nici o promotie/reducere, e doar un fel de a le aminti celor care l-au primit sa il si foloseasca....

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Da, asa ma gandeam si eu (si chiar imi aminteam) ca au disparut produsele fff reduse atunci cand au inceput reducerile.
Ma mai gandesc la fustele alea, am deja 3 comenzi pe drum si cu perioada asta de sarbatori mai dureaza ceva pana le primesc asa ca prea multa adrenalina. (mai am si un colet trimis de strawberry tot in 12 dec, care in 23 dec figureaza ca a plecat din elvetia dar la mine inca nu a ajuns, mai trece cel putin o sapt pana il vad).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by adeea_ro

ati incercat acest cod? mie im acorda doar cadoul nu si taxa 0

quote:
Originally posted by madau

Aissa nu cred ca mai scad mai mult, e posibil sa le scoata chiar..parca asa imi amintesc ca au facut data trecuta. Le-au scos, apoi le-au bagat din nou, dar la pretul intreg. Eu zic sa le iei acum daca vrei

Am primit un cod cu FDP=0 si cadou un set de cani si farfuriute, ptr 3 articole comandate...poate il aveti si voi..56618. Aveti aici si o poza http://media.laredoute.fr/newsletters/2007/op_generales/sem52/blanc/pop/popup.htm?omniturecode=0010734RN073552870734

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Da, si mie mi se intampla la fel. Cred ca trebuie sa indeplinesti vreo conditie ca sa ai FDP 0.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, redutistelor
Sa aveti un an imbelsugat, cu spor la cumparaturi si fara probleme cu site-ul

39+ AMR 4 zile
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

vA ROG FRUMOS PARCA RETIN CA A LUAT CINEVA ASTA:http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-col-montant-femme-morgan.aspx?productid=324125621
DACA SE POATE SA-MI DEA CINEVA UN SFAT?IN POZA ARATA BINE DAR MERITA SI IN REALITAE?
MERCI!

AN NOU CU BINE SI SANATATE LA TOATE REDOUTISTELE!

Monikka

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

fetelor, eu nu am mai redutit demult.
astept 9 ianuarie.

am intrat sa va urez an An Nou senin, sanatate si sporuri maxime!

va pupic!

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Nici eu n-am mai dat de mult pe aici... doar v-am citit... pt. ca n-am mai cumparat nimic, n-am avut nimic de zis... Astept reducerile din ianuarie...
Dar am intrat sa va urez:
Un an nou mai bun, mai frumos decat cel care se incheie.
La multi ani!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

La multi ani fetele, sa aveti un an bun, cu multe colete!

Eu cred ca nu mai rezist dau o comanda ca vreau neaparat pilota asta care e deja redusa:
http://www.laredoute.fr/vente-couette.aspx?productid=324088175&documentid=359507&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

LA MULTI ANI ! Va doresc un nou an cat mai bun, plin de bucurii, sanatate si impliniri ! La multi ani 2008 !!

Mergi la inceput