*** LA REDOUTE *** (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna fetelor,
eu am primit un mail in care imi spune ca am primit cadou..si tre sa aleg..ori un cec cadou sau reducere 65%..nu stiu cum sa beneficiez de chestiile astea...as vrea cecul..si nu stiu care e modalitatea de a intra in posesia lui:-??

Oricum..eu mai am o buba nerezolvata..din 16 11..am dat comanda..nu a venit..am dat mail la LR..am primit raspuns in care imi spun ca au trimis comanda pe 19.11...eu nu am primit inca nimik..si e frustrant...ce ma sfatuiti sa fac..sa le mai scriu..sau sa astept sfarsitul nebuniei de la posta..si poate vine comanda?

Alina 33 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 7 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

am primit astazi un mail de la laredoute. imi dau sa aleg intre un cec cadou sau o reducrere de 65%. indiferent de varianta aleasa ma trimit pe site iar acolo nu se "intampla" nimic. ati primit si voi? e de ignorat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Buna ziua,

Nu a mai primit nimeni azi vreun colet sa ne mai clatim si noi ochii?!
Eu nu mai astept nimic anul acesta...
Cum ati petrecut Craciunul?

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am primit si eu mailul ala cu Cecul sau reducerea...am vazut ca e insa un singur cod, deci ar trebui sa mearga amandoua

Ce v-a adus mosul?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Nu stiu ce e cu cecul acela Kadeos, dar optiunea 2, cu reducerea de 65%, e o frectie; se refera la acele reduceri de 65% deja existente pe site. Iar codul pe care il dau ei mai jos e doar pt francezi (posesorii de card Kangourou).

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Voi sunteti lipsa la apel pe aici iar eu sunt framantata de intrebari existentiale cum ar fi: produsele care sunt acum la Aubaines reduse deja 70% (sunt fustele alea imprimate la 4-5 euro si cea cu 3 volane cu paiete pe poale tot pe la 5 euro) or sa mai fie la preturile astea la reduceri? Sau mai mici (preturile)? Sau le scot de pe site? Cum o fi fost la reducerile de iarna trecuta, ca nu-mi amintesc exact, dar parca cele deja reduse mult mult nu mai erau reduse inca o data. Nu ca as vrea sa le cumpar cu 2 eur dar daca s-ar putea, de ce nu? Si nici n-as vrea sa ma trezesc la reduceri, sau dupa, ca sunt majorate preturile fata de ce e acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Fetelor sa aveti parte de un an bun, multa sanatate, noroc si fericire!!!

si sa ne auzim cu bine in anul care vine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aissa nu cred ca mai scad mai mult, e posibil sa le scoata chiar..parca asa imi amintesc ca au facut data trecuta. Le-au scos, apoi le-au bagat din nou, dar la pretul intreg. Eu zic sa le iei acum daca vrei

Am primit un cod cu FDP=0 si cadou un set de cani si farfuriute, ptr 3 articole comandate...poate il aveti si voi..56618. Aveti aici si o poza http://media.laredoute.fr/newsletters/2007/op_generales/sem52/blanc/pop/popup.htm?omniturecode=0010734RN073552870734

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Aissa,nu intra la reduceri toate produsele,numai ce vor ei.Daca ti se pare pretul bun,go for it,nu mai astepta.Trebuie totusi sa fie un pret corect,nu poate sa ti-l dea chiar gratis.Sa castige si ei macar un picut,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

ati incercat acest cod? mie im acorda doar cadoul nu si taxa 0

quote:
Originally posted by madau

Aissa nu cred ca mai scad mai mult, e posibil sa le scoata chiar..parca asa imi amintesc ca au facut data trecuta. Le-au scos, apoi le-au bagat din nou, dar la pretul intreg. Eu zic sa le iei acum daca vrei

Am primit un cod cu FDP=0 si cadou un set de cani si farfuriute, ptr 3 articole comandate...poate il aveti si voi..56618. Aveti aici si o poza http://media.laredoute.fr/newsletters/2007/op_generales/sem52/blanc/pop/popup.htm?omniturecode=0010734RN073552870734

Mergi la inceput