*** LA REDOUTE *** (65)
Raspunsuri - Pagina 15
nushulica spune:
salutare!
nu puteam incheia anul fara sa dau o mica comanda
asa ca tocmai am plasat una cu o rochitza si o pereche de pantaloni sport
va urez un an nou fericit si plin de realizari!!!
LA MULTI ANI!!!
Jasmine spune:
La multi ani cu sanatate,va pup pe toate si sper ca 2008 va aduce fiecareia ceea ce isi doreste cel mai mult.Laura,nastere usoara!A sosit ziua cea mare
,te asteptam cu vesti bune.
aissa spune:
Stai linistita Nushu ca nu esti singura, cred ca te urmez si eu cu o comanda azi-maine ca am ochit niste cearceafuri care si asa sunt jenant de ieftine (asta fiind sugestia sotului - sa comand "mai bine"
ceva lenjerii de pat) si pe langa alea cred ca bag si 2 fuste de care spuneam, deja o a 3-a, cea cu volane, nu mai e disponibila la culoarea pe care o doream.
Eu de la 2008 sper sa imi aduca in primele zile comenzile pe care le astept
.
Sanatate maxima pentru toti fetelor, asta e ceea ce imi doresc si va doresc! La multi ani si petrecere frumoasa tuturor!
Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by felicia74
La multi ani fetele, sa aveti un an bun, cu multe colete!
Eu cred ca nu mai rezist dau o comanda ca vreau neaparat pilota asta care e deja redusa:
http://www.laredoute.fr/vente-couette.aspx?productid=324088175&documentid=359507&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
foarte draguta dar nu vad dimensiunile?scrie undeva ce dimensiuni are ?
Monikka
Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by aissa
Stai linistita Nushu ca nu esti singura, cred ca te urmez si eu cu o comanda azi-maine ca am ochit niste cearceafuri care si asa sunt jenant de ieftine (asta fiind sugestia sotului - sa comand "mai bine"ceva lenjerii de pat) si pe langa alea cred ca bag si 2 fuste de care spuneam, deja o a 3-a, cea cu volane, nu mai e disponibila la culoarea pe care o doream.
Eu de la 2008 sper sa imi aduca in primele zile comenzile pe care le astept.
Sanatate maxima pentru toti fetelor, asta e ceea ce imi doresc si va doresc! La multi ani si petrecere frumoasa tuturor!
AISSA,ce-ai ochit frumos pe site?
Vreau sa vad si eu,mai,mai ca m-as combina si eu de niscai lenjerii de pat.te rog mult daca ai timp,arata-mi si mie.

Monikka
alinabojuc spune:
Salutare tuturor.Eram programati sa stam acasa de revelion,dar ne-am enervat si ne-am urcat in masina si am venit la niste prieteni la Sibiu. O sa facem revelionul la o cabana. Abia asteptam.
Va doresc din suflet sa aveti parte numai de bine in anul care vine, sa fiti sanatosi si bucurosi. Nu lasati supararea sa vina in casa voastra.
La multi ani 2008!
alina
aissa spune:
Monica astazi ma oprisem la astea:
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4077393&SizeCode=00180&Quantity=1&PersText=&ItemId=11&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank"> prima si www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3929086&SizeCode=00180&Quantity=1&PersText=&ItemId=13&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank"> a doua (care parca acum nu imi mai place :(
Dar cum inca nu am dat comanda ma mai uit si maine cred. Imi mai placeau unele dar nu au decat o latime aiurea, 140*200 parca, mie mi-e prea mica aia.
Imi mai plac unele de la copii dar sunt cam scumpe si sper in ceva reduceri de saptamana viitoare. Plus ca iar ma lovesc de pb dimensiunii, majoritatea au lungimea 190 si patul lui Ale e lung de 2 m.
gabitaco spune:
E cumpana dintre ani!
Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri!
La multi ani!

Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monicaquote:
Originally posted by felicia74
La multi ani fetele, sa aveti un an bun, cu multe colete!
Eu cred ca nu mai rezist dau o comanda ca vreau neaparat pilota asta care e deja redusa:
http://www.laredoute.fr/vente-couette.aspx?productid=324088175&documentid=359507&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12
foarte draguta dar nu vad dimensiunile?scrie undeva ce dimensiuni are ?
Monikka
200*240 cm.
Bratu Monica spune:
Aissa si felicia multumesc mult pentru raspuns.ma mai uit si eu si parca as mai amana pana la reduceri.nu ctiu ce sa fac.
LA MULTI ANI ! SA AVETI NUMAI BUCURII,SANATATE SI TOT CE VA DORITI IN NOUL AN 2008!
Monikka