*** LA REDOUTE *** (65)
Raspunsuri - Pagina 16
aissa spune:
eu cred ca mai jos de 5 euro, hai 3-4 nu pot fi cearceafurile alea, adica mare reducere nu as astepta. dar la lenjeriile de copii ca si la patura asta ...poate s-ar simti ceva. si eu sunt putin in cumpana. pe de o parte astept 3 comenzi, as sta si sa vad ce reduceri baga dar ma si mananca pielea sa mai comand ceva. am facut pauza 3 luni si acu iar m-a luat valul.

Florentina G spune:
Cu fulgi de nea, colinde-n soapte, ramas bun 2007!
Cu sanatate si noroc, bine-ai venit 2008!!!
La Multi Ani!!!
Sper ca noul an sa aduca cu el multe bucurii si vise implinite, sa ne fie copiii sanatosi si sa ne bucuram de tot ce ne poate aduce mai bun viatza!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
vlada spune:
La multi ani !!! un an nou plin de fericire ,iubire si cat mai multe realizari !!!!
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Bratu Monica spune:
Eu am revenit la shopping,pana vin musafirii mai casc ochii pe aici:
va rog daca ma puteti lamuri,chestia asta ce face ?http://www.laredoute.fr/vente-barbie-girls-de-mattel.aspx?productid=324138183&documentid=419507&categoryid=23179440&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
si daca e acelasi lucru cu asta:ttp://www.laredoute.fr/vente-coque-barbie-girl-de-mattel.aspx?productid=324138184&documentid=419507&categoryid=23179440&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
diferenta de pret e foarte mare si nu inteleg de ce.ce face unu si ce face alta?
multumesc!
Monikka
aissa spune:
Nu stiu ce jucarie e aia dar la prima scrie ceva ca se poate conecta la internet si sa intre in dialog cu alte fete conectate... A doua chestie sa nu fie cumva doar vreun accesoriu al primeia sau nu stiu, nu sunt sigur acelasi lucru, probabil au aceeasi poza...
Bratu Monica spune:
Merci Aissa!si eu cred ca nu-i acelasi lucru avand asa mare diferenta de pret.asa ca stau bland si mai caut una alta.
de pe 3 trebuie sa inceapa sa para coletele.Eu nu mai astept decat comanda din 28 dar mai e mult pana apare.
Monikka
pap.elena spune:
Buna fetelor !
La multi ani!
Lamuriti-ma si pe mine ,au inceput sa trimita din nou in Romania colete ?
madau spune:
LA MULTI ANI, SA AVETI UN AN 2008 ASA CUM VI-L DORITI, CU REALIZARI, CU BUCURII SI SANATATE!!!!
Eu am executat una bucata comanda ieri, asta asa ca sa inchei anul in forta
...astept reducerile acum
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Buna seara!
Tocmai am dat prima comanda pe 2008
Noapte buna!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Jasmine spune:
La multi ani tuturor!
Vad ca nu va potoliti deloc.Unele ati dat comenzi pe 31 dec 2007,altele ati inceput cu dreptul anul 2008
.
Eu stau cuminte si astept reducerile.