*** LA REDOUTE *** (65)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Jasmine mie imi expira cardul pe 1 ian, in mod sigur nu va fi gata pana pe 9 cand sunt reducerile, asa ca am zis sa profit si sa-mi iau ce vroiam...urmand sa merge sa-mi alimentez alt card sa-l am la reduceri

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Si eu, si eu! Am dat si eu prima comanda...pe 2008, acum asteptand deci 4 colete (12, 15, 22 dec si 2 ian). Erau produse deja reduse, fustele si o rochie toate in jur de 5 eur fiecare, si unul din cele 2 seturi de pat. Am gasit si 2 coduri cu fdp 0: 64092 si 64084

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aissa ce lenjerii ai luat?

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4077393&SizeCode=00180&Quantity=1&PersText=&ItemId=11&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank"> Asta , doar cearceaf de pat si fete de perna am comandat.

Apropo, fetele cu franceza mai buna, ce o insemna serre din fraza asta: Tissage serré (57 fils/cm2) ? E in descrierea acestui cearceaf dar nu imi dau seama ce inseamna nici din descrierea numerica, o fi tesatura rara??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Aissa, eu cred ca tesatura nu e rara...nici eu nu stiam pana acum ca se apreciaza dupa numarul de fire pe centimetru patrat...m-am mai uitat un pic pe net la cearsafuri si aproape toate au aceleasi caracteristici, adica 57 fire/cm2. Am mai gasit numai unul cu 78 fire...
Am mai gasit ceva asemanator si la descrierea prosoapelor; acolo m-am lamurit, cu cat sunt mai "grele" (g/m2) cu atat sunt mai bune.
Eu zic sa nu iti faci griji, va fi OK dpdv al densitatii tasaturii.
"Serré" tradus mot a mot inseamna strans.

Mergi la inceput

A, mersi mult, e bine atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

LA MULTI ANI !!! si UN AN NOU SUPER FERICIT VA DORESC!!!

SPOR LA CUMPARATURI SI SA VA BUCURATI DE TOTI CE ATI COMANDAT !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

am si eu o nelamurire.incerc sa fac o comanda dar nu ma lasa, primesc urmatorul mesaj :

Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse

S-a mai lovit cineva de asta?Precizez ca mesajul e instantaneu deci nu red ca ar fi avut posibilitatea sa verifice cardul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by madau

Jasmine mie imi expira cardul pe 1 ian, in mod sigur nu va fi gata pana pe 9 cand sunt reducerile, asa ca am zis sa profit si sa-mi iau ce vroiam...urmand sa merge sa-mi alimentez alt card sa-l am la reduceri

in primul rand la multi ani tuturor sa aveti un an bun!!!

mada cardul daca iti expira pe 1ian cand se deschid bancile te duci la sucursala unde l-ai facut si il vei gasi acolo pe cel nou cu valabilitate inca 2 ani deci stai linistita ca nu pierzi reducerile

pap elena eu de fiecare data cand am primit mesajul acesta nu aveam bani destui in cont...sau poate ti-au blocat contul daca nu ai mai facut comenzi din iulie cand au fost anulate

feliciatu esti prima pe anul acesta care a dat comandasperam sa ai mana buna si sa fie bine cu coletele

Mergi la inceput

pap elena: au o regula astia - nu poti folosi un card pe mai mult de 2 conturi redoute, respectiv pe acelasi cont poti folosi maxim 2 carduri. Mie cand am incercat sa platesc cu un card nou, deci al 3-lea cum ar fi, mi-a aparut acelasi mesaj, nu trece pe pagina urmatoare, nu verifica cardul sa ai sau nu bani pe el, pur si simplu nu te lasa sa treci mai departe.

Mergi la inceput