*** LA REDOUTE *** (65)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

da am facutt prostia sa ma uit un pic la colectia noua si deja am vazut cateva lucruri "absolut necesare" pe care mi le iau sigur in curand chiar daca n-au reducericeva coduri pentru colectia noua oare sunt??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Hey, la multi ani tuturor, va doresc multa sanatate si un an nou plin de noroc si de impliniri.
Nushu, unde vezi toata colectia noua? Am vazut si eu cateva chestii dar as vrea sa le vad pe toate la un loc. Daca afli de un cod de reducere, posteaza-l aici pe forum - si eu am vazut niste lucruri "absolut necesare" - din fericire sunt diponibile abia peste 3-4 saptamani.

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

ce sa fac eu fetelor, daca un colet pe care christine m-i la trimis a doua oara , cica, pe 28 noimebrie, nu a ajuns nici pana azi????
am fost la posta de mai multe ori si am verificat....

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

quote:
Originally posted by nushulica

da am facutt prostia sa ma uit un pic la colectia noua si deja am vazut cateva lucruri "absolut necesare" pe care mi le iau sigur in curand chiar daca n-au reducericeva coduri pentru colectia noua oare sunt??

Nushu unde vezi toata colectia?
Si poate pui ceva link-uri sa vedem si noi ,ne mai clatim ochii si intram in forma pentru reduceri.

te rog mult spune-mi si mie ,sa vad si eu nouitatile!

Monikka

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

La multi ani,redoutistelor!
Un an nou asa cum va doriti,cu sanatate,liniste sufleteasca si nu in ultimul rand plin de colete LR,ajunse la timp si pline de surprize placute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

Iote:
http://www.laredoute.fr/category.aspx?categoryid=39084202&omniturecode=001000301RO00040003

MERCI LORENZA!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

scuze fetele am tras un pui de somn de asta n-am raspuns

pai am primit mail de la ei in care imi ureaza"bon anee" si ma invita sa mai cheltui niste bani pe colectia nouafara sa-mi dea vreun cod of coursesi pe deasupra si pe contul "bushit"

croco abia acum am vazut ca si la ce vreau eu zice ca-i disponibil abia peste 2 saptamani...mai bine poate ma mai temperez pana atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

dupa ce m-am chinuit sa aleg si a, introdus 10 produse in cos, cand sa confirm comanda imi apare acelasi mesaj in dreptul fiecarui produs in parte: "Livraison à domicile uniquement" . ati mai patit asa ceva? ce am de facut? multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by danielac

ce sa fac eu fetelor, daca un colet pe care christine m-i la trimis a doua oara , cica, pe 28 noimebrie, nu a ajuns nici pana azi????
am fost la posta de mai multe ori si am verificat....

Ar trebui sa le scrii si lor (LR) si sa le spui, dar eu as face si o reclamatie la posta. Problema e ca nu ai nr de colet (poate iti dau LR ceva sa-l poti identifica in reclamatie). Sau mai poti astepta un pic ca trecut doar o luna de la data la care ti l-au trimis din nou si au fost si sarbatorile. Poate apare. Oricum, pt orice eventualitate., scrie-le.

Moana, nu e nicio problema daca iti apare asa. Asta apare de regula. Nu te lasa sa comanzi?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput