*** LA REDOUTE *** (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

60089 - FDP 0

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=landing_blanc_prospection01&omniturecode=001000801RO00090008

*Offre valable du 16/12/07 au 29/01/08 sur une sélection d'articles de la collection Automne-Hiver 2007/08 sauf prix rouges, prix verts, prix futés, prix mini . Non cumulable avec une autre offre. Réduction maximale accordée sur un ou plusieurs coloris ou modèles de l'article.

(1) Offre réservée aux nouvelles clientes valable du 02/01/2007 au 23/01/2008 sur une sélection d'articles de la collection Automne-Hiver 2007/08 sauf prix rouges, prix verts, nouveautés, prix mini, collection Christian Lacroix, Sonia Rykiel et Repetto. Non cumulable avec une autre offre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Buna redoutistelor,

va rog ajutati-ma cu un sfat. Am tot citit tabelul cu masuri si m-am masurat.... la incaltaminte, port 37 dupa masurile din romania.
Dupa masuratorile din tabelul de pe laredoute as purta 36.

Daca mai e cineva care a comandat incaltaminte as vrea sa stiu daca asa e, cu un numar mai mic masura lor, fata de masura noastra de aici din Romania.

www.laredoute.fr/vente-joggers-skechers.aspx?productid=324107475&documentid=201207&categoryid=22932808&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Pe-astia am pus ochii si nu stiu daca sa iau 36 sau 37. Nu mi-ar placea sa fie mari, adica nu i-as purta deloc.

va multumesc anticipat

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Roxanici eu dupa tabelul lor cica as purta 39 la adidas, dar am cumparat o pereche si-mi sunt mari. In Ro port 37-38.
Din cate am vazut e o adevarata loterie cu incaltamintea, daca la haine le mai nimeresti parca la adidasi nu m-as mai risca. Sau as lua chiar 37 cat port aici Oricum, foarte draguti "SKECHERSii" pe care ai pus ochii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by felicia74

60089 - FDP 0

Eu am in cos produse Aubaines si nu merge codul.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

in seara asta fac o comanda si pe 9 inca una.nu ma pot abtine.mai stiti vreun cod pentru un cadou misto?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

quote:
Originally posted by roxanici

Buna redoutistelor,

va rog ajutati-ma cu un sfat. Am tot citit tabelul cu masuri si m-am masurat.... la incaltaminte, port 37 dupa masurile din romania.
Dupa masuratorile din tabelul de pe laredoute as purta 36.

Daca mai e cineva care a comandat incaltaminte as vrea sa stiu daca asa e, cu un numar mai mic masura lor, fata de masura noastra de aici din Romania.

www.laredoute.fr/vente-joggers-skechers.aspx?productid=324107475&documentid=201207&categoryid=22932808&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Pe-astia am pus ochii si nu stiu daca sa iau 36 sau 37. Nu mi-ar placea sa fie mari, adica nu i-as purta deloc.

va multumesc anticipat

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

eu port 38 la noi si am luat de la LR si adidas si balerini 39 si-mi vin ok.
din cate stiu si s-a mai discutat la ei trebuie un numar mai mare fata de noi.
eu cel putin asa am mers si pana acum nu m-am inselat/

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetele, stie careva vreun cod care sa mearga la PRIX VERT? Am pus ochii pe niste adidasi, dar sunt cam scumputi...n-am timp sa ma uit in capitolele trecute...pliizzzz!

Cristina eu am dat comanda cu setul ala de cescute cu farfurii, am pus linkul paginile trecute, vad ca a mai dat Felicia azi unul cu un set de masa...in rest, vezi pe ma-reduc, ce mai e nou

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Graviduta

quote:
Originally posted by felicia74

60089 - FDP 0

Eu am in cos produse Aubaines si nu merge codul.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Uite aici conditiile ptr cod:

*Offre valable du 13/11/07 au 30/04/08, sur une sélection d'articles de la collection Automne-Hiver 2007 et des boutiques Taillissime Automne-Hiver 2007, Anne Weyburn Automne-Hiver 2007 sur laredoute.fr. Non cumulable avec une autre offre. Réduction maximale accordée sur un ou plusieurs coloris ou modeles de l'article. La réduction s'applique automatiquement dans votre panier.

Mergi la inceput

Madau nici n-am observat ca e si cadou Insa ma tem sa-l folosesc, ca l-am primit pe un alt cont (cae s-ar putea sa fie cu bube). Are si reducere, sa nu patesc precum Claujro. Ea oare cum o fi rezolvat-o, i-au deblocat contul oare?

Mergi la inceput