*** LA REDOUTE *** (65)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Graviduta...nu m-au lasat sa finalizez comanda pana nu an sters din cosul de cumparaturi unele dintre produsele care aveau acel mesaj si un semn de exclamare langa ele. Si erau cele mai misto. Incerc acum sa le comand o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna fetelor redoutiste,

desi nu am mai postat aici, v-am mai citit din cand in cand, dat fiind ca sunt noua in "echipa". Vreau sa va spun pe scurt istoricul comenzilor mele la La Redoute si pe ruma sa-mi spuneti daca am motive de ingrijorare sau nu:

1. Prima comanda, plasata pe 18.11 - coletul era aici pe 29.11 (12 zile calendaristice)
2. A doua comanda, plasata pe 24.11 - coletul era aici pe 4.12 (11 zile calendaristice)
3. A treia comanda, plasata pe 13.12 - coletul nu a ajuns inca !!!
Voi ce spuneti? Sa ma ingrijorez? Sa le scriu? sa ii sun, sau vi se pare normal acest interval de livrare, dat fiind ca au fost si sarbatorile?

Si mai am o intrebare: pe site exista "selectia Sephora pt La Redoute". Se pot comanda intr-adevar cosmeticalele alea direct de pe La Radoute? Eu am incercat, si ma directioneaza catre site-ul Sephora, unde am inteles ca poti comanda doar daca traiesti in Franta.

Multumesc frumos de ajutor,

Stancutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Stancutza eu zic sa stai cuminte, oricum inainte de 30 de zile nici nu te baga in seama. Si eu comenzi din 12 si 15 dar au fost prea multe zile libere le mijloc. Asa mai am si comanda din 12 la strawberry care e plecata din elvetia pe 23 dec si tot nu a ajuns la mine inca. Astia de la noi de la posta nici nu s-au dezmeticit, or fi deja coletele in tara dar cred ca pe saptamana viitoare sa primim ceva. Sper sa nu se fi gandit careva pe la posta sa isi faca ceva cadouri de sarbatori de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by felicia74
Uite aici conditiile ptr cod:

*Offre valable du 13/11/07 au 30/04/08, sur une sélection d'articles de la collection Automne-Hiver 2007 et des boutiques Taillissime Automne-Hiver 2007, Anne Weyburn Automne-Hiver 2007 sur laredoute.fr. Non cumulable avec une autre offre. Réduction maximale accordée sur un ou plusieurs coloris ou modeles de l'article. La réduction s'applique automatiquement dans votre panier.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Merci, gasisem si eu asta pe forumtek "Offre valable jusqu'au 08/01/2008 sauf encombrants et non valable sur les aubaines.fr." si m-am lamurit de ce nu mergea.
Moana, ciudat. "Livraison a domicile uniquement" apare dupa semnul acela al exclamarii, sus, deasupra cosului? E posibil sa nu fie disponibile. Nu scrie "disponible sous ... semaines"?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Graviduta ..multumesc frumos pentru ajutor. Am vazut aseara cand am incercat sa mai comand o data acelel produse ca toate erau disponibile dupa un numar de saptamani...Probabil de aia ma punea sa le scot din cos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Eu am dat aseara o comanda cu o multime de tricouri si bluze pentru pui, incredibil cat le-au putut reduce, am gasit o gramada sub 5 euro bucata!
Acum caut cate ceva si pentru mine , vreu sa-mi schimb setul de pulovere si tricouri (pantalonii si fustele o sa le revizuiesc cand o sa revin la dimensiuni mai normale ).

A luat cineva www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6026567&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=6&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">asta sau www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9373039&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">asta ? Cum sunt materialele?

Voi ati mai ochit ceva frumos? Poate-mi recomandati cate ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

La multi ani demodatelor! Anul asta sa aveti excedent in conturi, iar comenzile "sa curga" in valuri! AMR 4 zile si ceva. Abia astept. Am intrat in "febra reducerilor". Mi-e dor sa vad in fata ochilor -87%

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Bune fetelor.
Nu cred ca ma mai tineti minte.
Am dat si eu vreo 2 comenzi anul trecut, din care una nu mi-a venit (am facut chargeback - si mi-au returnat banii pe card).
Acum ma pregatesc sa pun hainute pt viitorul bebe in cos (nici nu stiu inca daca e fata sau baiat ), dar...nu ma pricep la marimi.
54 e cea mai mica - nou-nascut? Ce-mi recomandati sa iau? 54 sau 60?

Merci mult si spor la cumparaturi.

Lilly 19+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

eu zic sa iei 60 ca bebe creste foarte repede si ramai cu ele nepurtate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by maria_alexia

Eu am dat aseara o comanda cu o multime de tricouri si bluze pentru pui, incredibil cat le-au putut reduce, am gasit o gramada sub 5 euro bucata!
Acum caut cate ceva si pentru mine , vreu sa-mi schimb setul de pulovere si tricouri (pantalonii si fustele o sa le revizuiesc cand o sa revin la dimensiuni mai normale ).

A luat cineva www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6026567&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=6&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">asta sau www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9373039&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">asta ? Cum sunt materialele?

Voi ati mai ochit ceva frumos? Poate-mi recomandati cate ceva

Maria, am luat eu ceva in genul celui roz (100% bumbac) si sunt tare multumita. Eu l-am luat indigo si acum nu mai e , era in poza unul roz fonce (sau pivoine, culoarea mai inchisa de la cel dat de tine in link). Se aseaza bine si se simte bine pe piele; singura problema (oarecum) ar fi gulerul care dupa spalat nu se mai aseaza asa de bine, mai ales pe spatele gatului, pe ceafa, sta mai "cracit" ... nuu stiu daca intelegi

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput