Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 18

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Hai maaaaaa... unde's suncile alea???

Daca pun pe net poze bine alese nu inseamna ca suncile nu exista . Cel mai tare ma deranjeaza ca ma balonez si de la 3 linguri de mancare si daca imi pun o bluza pe langa corp, trebuie sa sug burta tot timpul, altfel arat ca si cand as fi inghtit un balon, parca's in luna a 4-a! Eu am 3 filmulete cu Pillates pt abdomen, picioare si fund. Daca as face macar de 2-3 ori pe saptamana sigur s-ar vedea. Stiu, ca am facut o perioada inainte de sarcina cu gemenii si am simtit ca a avut efect. Ehe, tare mai tanjesc eu si dupa un masaj profesionist (statul la birou 8-9 ore pe zi se simte din plin)

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Laura asta cu balonautl asa o sa ramana... Am o prietena care bine zicea... beau un pahar de apa si sunt gravida in 4-5 luni...
Exercitii acasa... io n-am reusit... tot mai bine merg la sala... acolo vreau, nu vreau trebe sa fac... acasa dupa 5 minute trag chiulu'
Asa merg cu o prietena si ne tragem de maneca una pe cealalta... dar am mers si singura de multe ori, cand nu ne-am potrivit...
Acum n-am mai mers din decembrie, de cand a facut elena varicela... si am urmat eu si baietii... sper ca luna asta sa reiau activitatea

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Eliana si Laura, multumesc pentru urari!
Nu-i nimic ca nu v-ati adus aminte:Nici eu n-am mai aparut in ultima vreme pe forum , din lipsa de timp.Inainte mai intram de la servici,dar acum am mult de lucru si nu imi mai permit.Cand ajung acasa ma asteapta alte prioritati.Ce mai reuseam si eu seara ,dupa ora 22-23 sa intru,dar acum reusesc sa o culc pe Daria mai devreme si de mute ori adorm si eu langa ea,de obosita ce sunt.

Ma inscriu si eu in clubul celor cu sunci pe burta.Eu anul trecut am fost la aerobic la vreo 3 luni dupa ce am nascut.Exercitiile pt abdomen nu le puteam face atunci,dar icet,incet in vreo doua luni au inceput sa mearga si astea.M-a tinut mersul la aerobic pana in august,cand am plecat in Grecia.Dupa ce am venit nu m-am mai dus.Nu mai aveam nici o motivatie . Concediul trecuse. Pana sa plec in concediu insa,mi-am luat un aparat de gimnastica special pt abdomen ,pe care l-am folosit intens vreo 2 luni si...gata.
Mereu imi promit ca de maine reiau abdomenele ,macar acasa,ca de sala nu am timp acum,dar nu reusesc .

Si pentru ca am promis poze,priviti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Luminita ai 3 copii superbi! Sunt asa de frumosi! Tu arati super, super iar baietii sunt asa de ... identici! Cum ii deosebiti!? Se pare ca a fost o petrecere pe cinste, iar torturile arata delicios. Sa fiti fericiti in continuare cu totii.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

dupa un wk singura cu fetele

In primul rand multumesc din suflet pt. raspunsurile cu diversificarea! Nu o incep! merg pe mana voastra, desi cu tati si cu buni sunt in razboi total pe tema astamaine o s-o sun si pe pediatra sa-i zic decizia mea, ca asa m-a rugat tati. Cu schimbatul ei, mai greu ... singura scuza pe care i-o pot da e ca e mai in varsta .. peste 50 de ani, si merge sau pe sistemul vechi sau a uitat cate luni au fetele Mi-as dori acum un pediatru la fel de ok ca si ginecologul care mi-a urmarit sarcina...Asa ca o sa va bat la cap cu fiecare miscare pe care va urma sa o fac. Prin urmare: La ce varsta s-o incep si cu ce", in ce cantitati, cat timp?"
sambata s-a produs marele eveniment s-au descoperit Ana dadea din picioruse si Elena era curioasa ce se misca cu asa intensitate( era imbracata in portocaliu) si le-am pus una langa alta ... s-au uitat aproape un minut una la alta, s-au studiat.. si si-au zambit Mi-au dat lacrimile de fericire
andrei si stefan!!! La multi anisori!!!
vad ca vobiti de kg., eu am mai putin cu 3 kg. fata de momentul cand am ramas insarcinata. Motivul: alimentatia defectuoasa.. (aproape deloc dupa criza de cianoza a Elenei, atunci am pierdut si laptele ) multa obosela. Dra trec toate, noi sa fim sanatoase si puiutii nostri.
gab parca tu le-ai dat Humana, mai sti cumva candai trecut la Humana 2 ca pediatra mi-a zis ca la 4 luni...

va pupacim

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Levi am vazut pozele. Suuuuuper.
Mi-ai dat o idee de tort pt. ziua lor.
Le-ati taiat motul? Ca eu ma hotarasem sa aman pana la 2 ani pt. ca n-au mot... dar vad ca si ai vostri sunt la fel de pletosi...
Eu i-am spus nasei ca nu... asa ca nu pot sa ma razgandesc acum...

Pussi bine ca ai amanat cu sucul... Sunt prea micute.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Luminita la multi ani pentru puiutii tai minunati! Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii! Toti 3 sunt minunati. Mie mi se pare ca Daria seamana cu ei, chiar de e mai mare si e fetita! O frumoasa! Si baietii cu camasutele in dungi si cu vestele , cu acest look de baieti la colegiu sunt tari de tot! La multi ani inca o data!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Multumim! Multumim!

Laura, nu sunt chiar asa identici.Stefan e mai mare cu 350g si ,poate o sa razi,dar se vede(daca stai mai mult cu ei).Din poze nu iti dai seama,dar avand personalitati diferite,ele se reflecta si la exterior,prin expresia fetei.Cam de aici vin diferentele inte ei.Cert e ca eu si sotul nu ii incurcam.La restul se mai intampla.

Elyanne, le-am taiat motul,desi cu greu am gasit ce sa taiem.M-am gandit insa ca dupa asta pot sa-i tund ( pe piele), sa scapam de parul de bebelus si apoi sa creasca altul mai viguros.Asa am facut si la Daria care tot cam cheluta era si i-a crescut apoi un par des de toata frumusetea.Cu ei ,mai asteptam insa un pic cu tunsul pt ca e mai frig acum si nici nu li s-a inchis bine fontanela.Cred ca la vara o sa facem aceasta operatiune.

Ainia, asa e . Baietii seamana mult cu Daria. Sper sa fie insa mai cuminti.

Pussi , eu am respectat la Humana instructiunile de pe cutie, in ceea ce priveste inlocuirea si a fost totul OK.

Acum am avut timp sa scriu pt ca e Daria plecata la mama de cateva zile,fiind in vacanta .Ca altfel nu pot sa ma apropii de computer.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Luminita, la multi ani pentru baietii tai !! Chiar asa, cum ii deosebesti??

Laura felicitari !!

Pussi bine ca n-ai inceput sucul de fructe...

eu am reusit sa racesc... vineri a nins extrem de mult si am venit/plecat cu trenul - am asteptat un pic mai mult in statie si m-a luat frigul; ne-a dat drumul pe la pranz de la munca ca se anunta 'ploaie inghetata' dupa ce ninsese aproape o jumatate de metru, iar in tren am avut neplacuta surpriza sa stau in usa, asa de plin era (m-am simtit ca in facultate pe drumul de la Bucuresti la Buzau, stand in aglomeratie)
fetele sunt bine, ieri am fost cu ele pe afara intr-un orasel la vreo 40km de noi si s-au plimbat pe acolo in voie, au vazut chiar si doi porumbei cioc in cioc; chiar daca au dormit si la dus si la intors in masina, au cazut late si au dormit mai multde 3 ore dupa amiaza, iar asta noapte nu s-au trezit de loc

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Fetelor, priviti ce joaca au incins copiii mei ieri- aici

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput