Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 18
Raspunsuri - Pagina 20
gab___ spune:
buna revin si eu din urma , sunt cam busy de cand cu sotul acasa totul e de vis si numai impreuna stam.
PUSSI eu le-am dat nan si pt scaun doar humana.
in rest ce sa spun, sosirea lui tati a fost cam nasoala primele 10 minute , fetele nu au vrut sa il accepte deloc erau reticente si abia dupa ce le-a dat niste jucarii s-au mai acomodat cu el. nu asociaza ideea ca el e "tati" si acum daca le intreb unde e tati imi arata spre poza.
mi-a fost mila de sot ca se simtea aiurea, vroia sa le tina in brate si ele fugeau de el.
acum la o saptamana s-au obisnuit cu el se joaca impreuna, se fugaresc prin casa deci e mai binne
noi am scapat iarna asta si nu au fost racite deloc. din septembrie le-am dat vit C si apoi cam 2 luni osccilo pt imunitate si pana acum vad ca ne-a ferit de raceala.
saptamana asta mai stam la baia mare apoi mergem la socrii in slatina in vizita. cam nasol o sa fie si acolo cu fetele ca nu prea o accepta nici pe mamaia de acolo , mare stres cu asta roberta se sperie f mult de batrani.
ELYANNA feicitari pt kg date jos!!! si muuuuuuuuuuuuuuuulta sanatate juniorilor!!!
LEVI dorim un sincer LA MULTI ANI!!!! juniorilor si multa santate.
BUN VENIT SI NOILOR GRAVIDUTE SI SARCINA USOARA.
V-AM PUPAT
elyanne spune:
ainia
gab eu nu am gasit decat doua poze de la baita... ma rog, una era o grupare de poze... Si restu????
Era de asteptat la inceput sa nu sara in bratele lui tati... asa fac daca nu vad pe cineva f. mult timp... chiar daca le arati in poze.
Las ca se obisnuiesc incet-incet si sa vezi iubire mare... ca fetele sun inebunite dupa tati.
mamaana multa sanatate... peripetii si la voi...
LEVI te-ai gandit bine... io am zis ca daca n-au mot, amanam... ascum daca am zis-o nasilor nu mai ma sucesc
Acu raport despre noi...
Sunt ceva mai bine, fara febra si fara multi muci. Dar tusesc... si vor mai tusi destul... ca asa se intampla... nu prea mai vomita... deci incep sa fie mai bine.
Si sunt veseli si vioi...
Eu am fost la dr. la verificare si steriletul e la locul lui... asa ca m-am calmat.
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica