* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (87) *

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Vaaai fetelor ce fiori m-au luat cand am citit mesajul Tinnei... pt bebita Lalei sa fie sanatoasa!!!

Poze
A venit Bebica!!!

33+

AMR maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Alina si Ginette, bine ati revenit acasa. Foarte frumoase povestile voastre. Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatoase in continuare. Sa va bucurati de fiecare clipa.

In alta ordine de idei, am fost la urgenta pana la urma, m-au dus sus, la nasteri, m-au pus intr-o rezerva , inregistrat bataile inimii motanicii, control manual, primul, de altfel, pt. ca le-am zis ca am niste dureri surde si presiuni. Cica colul e inchis, ( doamne da' ce durere, am crezut ca ma urc pe pereti), durerile sunt false, deci nu se grabeste sa iasa. Iar pt. durerile de picioare, sa ma prezint la fizioterapeut.Eu de fapt pt. asta ma dusesem, dar cand am zis la urgenta ca am 37 sapt. m-au trimis direct la nasteri. Cam asta a fost tot.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

37+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 19 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Feteloooooo!!!!

Noroc ca a plecat iubitul meu la serviciu ca altfel avea ce vedea!!!!! Se speria si sigur imi taia netul!!!

Am citit mesajul roxanei si m-a umflat plansul citind povestea nasterii ei, mai ales momentul in care a refuzat epidurala si cand a povestit ca i-a auzit tipatul si a stiut ca o va iubi neconditionat.

M-am linistit si suspinand am dat pagina, am ajuns la mesajul Alinei, iar, alt potop de lacrimi. Imi revin si spun ca s-a terminat si cand incolo, dau peste mesajul Tinnei S despre Lala!!!!

NU POT SA CRED!!!! Fetelor, va dati seama ce momente traim? Ce clipe minunate impartasim aici una cu cealalta??? Suntem din toate colturile tarii, nu ne cunoastem, suntem atat de diferite si totusi suntem aici mai unite decat daca am fi crescut impreuna, mai legate si mai intelegatoare unele cu celelalte decat cu cele mai bune prietne! Sunt intr-o stare de spirit atat de coplesitoare de nici cuvintele nu mi el mai gasesc.

Va iubesc pe toate! Suntem minunate, suntem femei, suntem mamici!! Multumesc lui Dumnezeu ca v-am cunoscut si am ajuns sa traim aceste momente impreuna.

Mamicile noastre dragi, cele care ati spart gheata: ALINA; ELADEA; GINETTE; GINGER; DANA_VIO; LALA_20 sa ne traiti si voi si puiutzii vostri!! Noi venim din urma!!!

Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 12 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Lala, felicitari , refacere rapida si ne rugam pt. bebita ta sa fie bine. Doamne ajuta.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

37+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 19 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

tina, neaparat da-i un sms lalei_20, spune-i ca o pupam si ne gandim la ea la bibi a ei!!! saracuta, cred ca e terminata de frica acum, are mare nevoie de incurajari...

irina 36 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ginette, alina, ma bucur tare ca avem din vou vesti "in direct" de la voi! foarte frumoase povestile, foarte incurajator traite si scrise, va multumim pt ce afam de la voi si pt starea de bine si de incredere pe care ne-o dati mai ales noua, debutantelor. :-) sa va creasca fetitele frumos si sa va bucurati unele de celelalte!

irina 36 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by irinouka

tina, neaparat da-i un sms lalei_20, spune-i ca o pupam si ne gandim la ea la bibi a ei!!! saracuta, cred ca e terminata de frica acum, are mare nevoie de incurajari...

irina 36 Rares

Irinouka, tocmai i-am dat un sms Lalei! As vrea sa o sun, dar mi-e frica sa nu o deranjez... cine stie daca poate vorbi acum. Astept sa imi raspunda la sms sa vad daca pot sa o sun sau nu! Va anunt imediat cum am vesti noi!

Tina 31+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Mii de pupici Lalei, BB de 33 s, cred ca o sa fie bine, are nevoie sa stea un pic la caldura si nu poate papa singura inca si daca i-a facut deja una din injectii sunt sigura ca o sa fie foarte bine.
Acu saracuta a iesit si ea de la caldura un pic prea devreme si ii trebuie un pic de timp sa se obisnuiasca.

Eu sunt in risc de nastere prematura de la saptmana 27 si doctora mi-a spus ca daca ajung la 32 de saptamani e bine (sigur ca nu e ca la 40, dar e bine) asa ca sunt sigura ca bebica lalei va fii fooaarte bine. In plus are deja 2kg!

Asa ca mii de pupici! Sa va refaceti amandoua fortele cat mai repede!
Micsunea
34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Lala ne rugam ca fetita ta sa fie bine si asa o sa fie cu siguranta sunt convinsa de asta .

cum creste
Carmen 33 + David Alexandru

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Ginette si Alina multumim pentru povesti.
Deci...doare?

Foarte impresionata am fost, pana la lacrimi, cand vine sotul ii citesc si lui!

Micsunea
34

Mergi la inceput