* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (87) *
Raspunsuri - Pagina 13
irlandeza spune:
A nascut si Andreea Marin, o fetita de 3.250 si 53 cm. Sa le traiasca.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
37+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 19 zile !!!
micsunea spune:
Adryana,
nu stiu ce sa-ti zic!
Sa stii ca nici ginecoloaga mea nu e tare vorbareata, dar intr-un fel mie imi place de ea. Si mie mi-au spus unii sa o schimb cand le povesteam ca ieseam de la ea si aveam senzatia ca nu stiam mai mult decat cand intrasem, dar stiu ca e competenta si renumita si am auzit lumea de pe culoar vorbind ca nu s-ar duce pt nimic in lume la altcineva, asa ca o pastrez. Asta ca la ea uneori astepti 2 ore pana intri, dar lumea zicea ca mai bine asteapta 2 ore la ea decat sa se duca la altcineva.
Si daca nu spune nimic inseamna ca e bine, a mea se zgaieste la ecograful ala vreo 10 minute fara un cuvant si dupa aia spune ca gata, a vazut ce trebuia si cu asta a terminat!!! Daca am intrebari, imi raspunde, dar nu prea zice ea singura nimic.
Data trecuta, la 32 de saptmani i-am cerut o poza cu BB si se uita in dosar si zici "dar v-am mai dat la 27 de saptamani"!!! Si eu mai facusem o eco intre timp, bine ca i-am cerut ca iar nu-mi dadea. I-am zis ca-mi trebuie pentru agenda bebelusei si mi-a dat 6 poze nu una. Si tot la 32 de saptamani i-am zis sa mai imi spuna o data sexul si zice ca mi l-a mai zis de doua ori, ce n-am incredere in ea (e adevarat, exact de doua ori mi-l zisese, ce memorie are!!!) dar i-am zis ca eu intreb la fiecare ecografie morfologica, ca sa fiu sigura
E, vezi ca mai au si altii doctori care vorbesc putin!
Doctora mea de familie, care e romanca, vorbeste enorm de mult, asa ca n-am nevoie de doua doctore la fel. Si la doctora de familie, cand ies de la ea nici nu mai stiu de ce m-am dus, asa am un cap calendar!
Pupici,
Micsunea
34
Tinna S. spune:
Fetelor, am mai primit un sms de la Lala, care zice ca fetita ei deja e mai bine!!! Si multumeste la toate zuzicile ca sunt alaturi de ea!
Va pup,
Tina 31+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 9 saptamani !!!
irinouka spune:
irlandeza, cu picioarele a ramas ca te duci la fizioterapie? incepand de cand?
irina 36 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
IrinaL spune:
Ginette si Alina, sa va traiasca bebelusii si sa fie sanatosi! Emotionante povesti, mi-am adus aminte de acum 2 ani...
Lala20, refacere grabnica si curaj. Totul va fi bine cu fetita ta. Suntem alaturi de voi.
Irina 35+Ileana
AngeliquedeS spune:
Bine ca si-a mai revenit bebelusa LaLei!! Saracuta de ea, cate griji si-a facut cu colul acela!! Uite acum sa vada si familia ei cata dreptate au avut doctorii cand i-au spus sa stea acasa, ei care credeau ca nu e vorba decat de un moft! Uite asa se pot intampla nenorocirile!! MUltumesc lui Dumnezeu ca e bine! Multumim Tinna!!!
Irlandeza, sa mergi neaparat la fizio, bine ca ai ajuns la dr! te rog mult, spune.mi si mie ca ma roade curiozitatea. Unde a nascut pana la urma Andreea Marin, in RO sau afara? Si a facut cezariana?
Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 13 zile!
Shose spune:
Am plans la povestea Alinei de nu'mi revin.
ma rog la Doamne Doamne sa ne ajute sa va aducem si noi o poveste la fel de frumoasa si cu final reusit.
Mesajul despre Lala m'a inspaimantat ca avea nici o saptamana peste varsta sarcinii mele. Sa dea Dumnezeu sa fie bine fetita si sa o faca mamica ei mare cu laptic, daca in burtica nu a mai putut sa o tzina.
Doculetz imi pare rau ca esti racit. Ai grija de tine si de bblusi si mai baga mesaje aici sa stim ca sunteti in oferta.
La rand e Gina si Natalia. Si apoi am cel mai mare feeling ca vine Angelique cu bb Victor grasun si evident "impatimit al shoppingului".
Irinouka sunt bine si nu am de gand sa imi sar randul sub nicio forma.
Creatza noastra unde o fi? sa iti faca aparitzia.
32+
AMR Max 8 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
AngeliquedeS spune:
Fetelor, eu zic ca nu mai putem sa ne bazam pe feeling-uri cu cine urmeaza, ca uite ce se intampla!!! Sar gagicile peste rand de nu apucam sa ne revenim dupa una ca hop se grabeste alta!! S-a spart conducta la bebei si uite ca aproape in fiecare zi ne poate paste o surpriza!! Dar nu conteaza asta, conteaza sa fie si bebeii si mamicile sanatoase!
Dar cu Gugu ce s-o fi intamplat ca zicea ca ieri pleaca sa isi ia caditza si uite ca nici ieri nici azi nu a mai intrat!
Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 12 zile!
irinouka spune:
shose, , creata are trebi multe uichendul asta, isi administreaza mosia si isi struneste ajutoarele, asa ca, in ceea ce te priveste, eu sunt omul de serviciu tura asta. :-) e f bine ca stai cuminte, am mare incredere ca tu si pipe nu veti sari peste rand, vorba lui ange.
irina 36 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
greta4you spune:
...woaw...nu imi revin inca...chiar ieri glumeam pe seama Biencutzelor..si ii spuneam Laleisa nu sara randul...si uite ca s-au schimbat rolurile...
...Lala iti doresc sa-ti revii cat mai repede ...Biencutzei multa sanatate...sa ai incredere ca Dumnezeu ne ajuta pe toti...si daca a vrut sa se intample asa ...asta e...cel mai important e sa nu-ti prierzi increderea...te pup...m-ai facut sa plang (merci..macar asa m-ai adus cu picioarele pe pamant)...si te asteptam cu vesti....
...Ginette si Alina....multumim ca ne-ati povestit "aventura nasterii"..sa fiti sanatoase si bb la fel....pupici
AMR 4 SAPTAMANI
Cristina 36+ si bebe Mara Bianca