Mamici aspirante din nou - cap. 31

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Claudia, BRAVO !!!!
FELICITARI, SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS !!

O sa va aduceti aminte de excursia asta in Romania pentru totdeauna !!!
Te asteptam sa revii cu amanunte !! Pupici si sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Felicitari ClaudiaH!!!!!!!!!!!!!

sa fie intr-un ceas bun si bebelusul sanatos!

Acum sa vedem ce prezici pentru tine, ce va fi bebelusul..... fetita ....baietel....?????????????

Visul meu
Crengu 8+ , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Felicitari ClaudiaH!!! sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa fiti sanatosi!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

ClaudiaH felicitari pentru sarcina, bravo, ati reusit foarte repede.

Eu nu m-am putut abtine si am facut ieri un teste ( ziua 28 din CM de 29 de zile), testul e negativ. Astept uratii maine, oricum nu am nici un simptom de sarcina, va dau maine de stire ce si cum.
Oricum partea buna e ca m-am programat la medic pe 8 februarie sa vad daca e ceva in neregula, mi se pare ciudat ca nu ramanem gravizi la cat de mult incercam. Va pup pe toate, sa auzim de liniutze duble.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetelor, eu vin cu vesti groaznice....

am fost la ecograf asta seara pentru ca aveam niste scurgeri maronii, bejulii si rozalii de alaltaieri seara si se pare ca sarcina este oprita in evolutie ....se vedea doar saculetul care nici el nu cred ca corespundea varstei sarcinii. Cel mai nasol este ca dr. mea este plecata si mi-a zis ca daca ma apuca hemoragia sa ma duc la spital sa se ocupe de mine cine e de garda....adica nici macar nu stiu pe ce maini o sa ajung. Dar ma rog sa ma tina macar pana pe 7 ian. cand merg la dr. mea si poate ma va chiureta ea.....sau poate se va elimina singura si voi scapa de chiuretaj. Dr. la care am fost in seara asta m-a intrebat daca este o sarcina dorita, inainte de a-mi face ecografia. Oricum mi s-a parut indiferent, mi-a spus ca mai trebuie urmarita putin sarcina....ce sa mai urmaresc nu stiu....

maryb 8+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Maryb, nu se poate!!!!!!!!!!!! Cum asa? Ce vesti triste in ultimile doua zile, intai mariaanna si acum tu? ce se intampla oare?
Poate nu a vazut doctorul ala bine. Nu ai spus tu ca totul era bine la ultima ecografie si s-a vazut si sacul si ecoul? parca totul era bine. Nici nu stiu ce sa zic. Ai si dureri? nu stiu daca sa iei in continuare utro si nospa, ca daca e oprit in evolutie, nu cred ca e bine. Poate nu a vazut dr ala inimioara. Imi pare tare rau pentru tine. Stiu cat ti-ai dorit acest copil.

Visul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Nici nu stiu cu ce sa incep: Maryb imi pare atat de rau!Doamne de ce?
Claudia felicitari din toata inima si o sarcina usoara pana la 40 de saptamani!
Eu am fost atat de prinsa cu Craciunul, Mosul, musafiri, incat, atat de repede a trecut si luna asta...mai am o sapt si voi face si eu un prim test cat de curand, dar fara mari sperante din cele mai realiste motive!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna fetelor,

am fost astazi la o noua ecografie la Hyperclinica Medlife si in concluzie sarcina mea s-a oprit in evolutie de la 4s+3z. Doctorita a fost foarte draguta si s-a ocupat de mine mult timp, mi-a facut toate masuratorile, s-a uitat si la ovare....ce mai...super tare doctora si mi-a spus ca fiind saculetul atat de mic pot sa elimin sarcina fara sa mai fie nevoie de chiuretaj....sper sa nu ajung la chiuretaj totusi. Ca o concluzie, la cat de frumos si curat mi s-a parut clinica, acolo ma voi duce la urmatoarea sarcina, au si spital, deci voi putea sa nasc acolo, chiar daca e mai scump eu zic ca merita banii.

acum nu-mi ramane decat sa astept sa se declanseze avortul, iar peste 7 zile sa ma duc din nou la control. m-am resemnat deja, oricum de la inceput am simtit ca ceva nu este in regula, dar am sperat pana in ultima clipa.

va pup si va doresc numai bine.

maryb 8+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

maryb imi pare sincer rau. Eu am pierdut prima sarcina la 6 saptamani, s-a eliminat singura, sangerarile nu au fost foarte abundente iar durerile au fost ca la un ciclu menstrual, poate un pic mai mari. Poate nu va fi nevoie sa treci prin chiuretaj. Ai grija de tine.

Eu inca astept CM.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2

Mergi la inceput

Hei, Ignatica! nu mai astepta , poate nu mai vine. nu cumva trebuia deja sa vina? Poate .... cine stie... ne dai in curand vestea cea mare.

Si tu la fel Sanziana.

Pupici la toata lumea...........

Visul meu

Mergi la inceput