Mamici aspirante din nou - cap. 31
Raspunsuri - Pagina 6
Irinusha spune:
GinaM, felicitari mamica fericita! Sa va traiasca flacaul si sa va aduca bucurii si fericire, la fel ca surioarele lui!
Numai bine si sanatate intregii familii!
Mamica de
Cristian (3 Mai 2004) &
Amélie (26 Iunie 2007)
leeloo2004 spune:
Am intrat si eu sa va urez la toate Sarbatori Fericite - si fie ca Noul An sa va implineasca toate dorintele!!!
CRACIUN FERICIT si UN AN NOU imbelsugat, sanatos si fericit!!!! 
Gina - sa-ti traiasca mica minune si sa va aduca numai bucurii! 
Gabriela
18+ cu
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cornelia_laura spune:
Gina, draga mea, imi pot inchipui cred fericirea
voastra si imi doresc din suflet sa ajung sa o traiesc din nou. Va pup pe toti 4 si sa aveti UN CRACIUN DE VIS!!!
Mai pun cateva poze noi:http://good-times.webshots.com/album/561862655YXbvFI?vhost=good-times
Pup
toate fetele, puiutii si burticile din "familia noastra" si ma bucur ca fac parte din ea
!!
SARBATORI FERICITE !
RalucaN spune:
Craciun fericit dragelor! Sa vina Mosul incarcat cu de toate pentru voi, dar mai ales cu multa multa iubire. Si la anul sa auzim de cat mai multe liniute! (dar nu prea tarziu, prin ianuarie asa
...)
Gina, felicitari! Iata ca ti s-a implinit visul de a avea un baietel, ma bucur mult pt tine si va doresc multa sanatate si un Craciun Fericit!
Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
ingeras26a spune:
Craciun fericit! sa fiti fericite si sa va aduca moshul ceea ce va doriti cel mai mult!
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
Irinel spune:
Sarbatori fericite dragele mele! Sanatate, liniste, pace si caldura sufleteasca in caminele voastre!
Inca mai e timp de teste pozitive pentru unele dintre voi pentru anul asta...Doamne ajuta! Daca nu, e bine si in 2008, nu?
Gina, l-am vazut pe bebelasul drag! E o minune, si parca si mie mi-a parut ca seamana cu taticul mandru. Da poate mi se pare, nu ma prea pricep. Multi pupici.
Cornelia esti o draguta, sa stii ca nu ma rup complet, dar o perioada cred ca e mai bine asa pentru mine. Pupic.
Cami draga mea, multumesc pentru vorbele frumoase, chiar ma straduiesc sa inteleg ce am facut sa le merit. Esti o dulcica. Pupici pe burtica, cine stie, poate se ia :-))...
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut 
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
ClaudiaH spune:
Buna dragelor!
Eu n-am net, intru pe apucate pe la cunostinte. Nu am timp deci sa scriu mult. Va zic pe scurt deci despre mine. Am reusit, am doua liniute. Suntem in culmea extazului. NU am avut test pozitiv pana in ziua 28. Abia in ziua 32 am avut test clar pozitiv. Acum iau utrogestan si astept sa ma intorc acasa sa merg la medic. Sper sa fie totul bine pana pe 7 ian. cand ajungem. Mai vreau sa va spun ca mi-e taaaare dor de voi ca mi-ati lipsit enorm. Cand voi ajunge acasa o sa va zic mai multe. N-am apucat sa citesc ce ati mai scris sper ca nu sunt singura cu test pozitiv in ultima vreme.
Va pup pe toate si astept sa va citesc!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
http://tt.lilypie.com/5MXip1.png
alinaalex spune:
MOS CRACIUN BATE LA USA,
SCOATE MANA DIN MANUSA,
SI VA DA DIN PALMA LUI
DARURILE CERULUI,
LANGA BRAD SI LANGA FOC,
SA VA UMPLE DE NOROC!!!
CRACIUN FERICIT DRAGI MAMICI!!!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
SARBATORI FERICITE!!! 
cornelia_laura spune:
ClaudiaH, ce veste buna
! Felicitari mamico, asa dar de Craciun mai zic si eu. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!
Irinel, va pup si eu si baietii
pe toti 3 si va dorim tot binele din lume.
SARBATORI FERICITE !