Mamici aspirante din nou - cap. 31

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

GinaM, felicitari pentru baietelul cuminte!!!!!!!!!!!!! Sa fiti sanantosi toti si sa va bucurati impreuna de aceste sarbatori minunate!

Visul meu
Crengu 6+ , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Vreau sa va urez la toate SARBATORI FERICITE!!!, inca de pe acum, caci de maine incep si eu sa fac putina curatenie, facem bradutul, cumparaturi, apoi daca putem facem si ceva mancare si..... asteptam colindatorii.
Nu stiu daca voi mai avea timp sa intru pe forum.
Va doresc inca o data la toate aspirantele sa va vedeti visul implinit cat mai repede.
Sanatate la copilasi si voua si va pup pe toate,... nu mai enumar ca poate uit pe cineva si nu vreau sa va suparati pe mine.
pupici la toate fetele!!!!!!!!!

Visul meu
Crengu 7+ , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Poze - David Jonathan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna dragi mamici, am intrat sa va urez si eu din suflet SARBATORI FERICITE, CU BELSUG, IUBIRE, FERICIRE SI CADOURI MULTE DE LA MOSUL', IN SPECIAL UN BEBE MIC PE CARE STIU CAT DE MULT VI-L DORITI!

Gina, felicitari mamico pentru bebe David, este superb si leit tatal sau, mie asa mi se pare! Si tu arati foarte bine dupa nastere, nici n-ai zice ca tocmai ai nascut! . Sa aveti sarbatori frumoase cu bebe David si fetitele tale frumoase!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 29 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Va doresc ca sarbatoarea Nasterii Domnului sa va aduca bucurie, caldura in suflete si in case,miresme de prajituri aburinde, ormanente ales licarind.... Craciun fericit!

Gina, sa va traiasca minunea, sa fie sanatos si sa aiba o viata frumoasa. Si voi sa va bucurati de fiecare zambet si de fiecare gest.
Felicitari !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna fetelor. Am avut o saptamana agitata si apoi probleme cu netul asa ca nu am putut intra la voi.
In primul rand:
FELICITARI MAMICA GINA!!! SA VA TRAIASCA BAIATUL SI SA VA BUCURATI DE EL!!Am vazut pozele si mi-au dat lacrimile...superb.

apoi eu va urez de pe acum LA TOATE:
SA AVETI SARBATORI MINUNATE ALATURI DE CEI DRAGI. SA VA BUCURATI DE CRACIUN SI DE ANUL NOU SI SA GASITI SUB BRAD CEEA CE VA DORITI!!

Eu din pacate raportez Z1 desi am sperat pana in ultima secunda mai ales ca a intarziat mai mult ca deobicei. Dar nu am voie sa fiu trista, copiii il asteapta pe Mos Craciun si sarbatorile alaturi de ei nu pot fi altfel decat fericite. Joi am avut prima serbare la cresa si Edi s-a descurcat minunat. Daca vreti sa-l vedeti uitati poze aici:http://good-times.webshots.com/album/561833372sSNRJK?vhost=good-times

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna fetelor,
Cat inca doarme micutul David, am intrat sa va multumesc pentru felicitari, aprecieri & toate gandurile bune si sa va urez:Sarbatori fericite si un an nou, plin de binecuvantari!
Noi suntem bine.Continuam sa ne acomodam in functie de ritmul puisorului la noua viata si suntem cei mai fericiti parinti.
Dulceata noastra de baietel continua sa fie cumintel,papa laptic de la mami,doarme bine,si zambeste adesea.(In special dupa ce primeste laptic si se relaxeaza!)
Vai de mine fetelor, imi vine sa-l mananc tot de scump ce-mi este cand il vad.Ne topim cu totii dupa el!Pe capul fetelor (surioarelor) cel putin este dragoste mare.Sunt de admirat sa poti vedea cum fac liniste sa doarma BB, cum alearga sa intrebe de ce plange,sa vada cum il schimb, cum mananca etc!!!
Pe langa el acum, le vad ca 2 uriasi ce se maturizeaza cu fiecare zi ce trece,tot mai mult!Privesc la timp, si ma minunez cat de repede a trecut si cat de multe lucruri frumoase in mijlocul tuturor incercarilor au avut/au loc in viata noastra in toti acesti ani!
Ma gandesc la voi si va doresc din adancul inimii ca mult doritul BB, sa apara in viata voastra si sa va faca inimile o sarbatoare care sa nu se sfarseasca nicicand.Sa fiti tari.

Poze - David Jonathan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

sarbatori fericite alaturi de cei dragi voua!! Fie ca mosul sa aduca anul asta cat mai multi samburei mamicilor !!
Craciun fericit si un an nou mai bun!!

Eu una va multumesc pentru bratele deschise cu care m-ati primit printre voi si pentru talismanul aducator de noroc ce mi-ati fost!! Sper ca in curand sa auzim cat mai multe vesti bune de la voi aspirantele mele dragi!!

PS:Intre timp am aflat ca bebita doi o sa fie tot fetita...

Cami 20+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

GinaM felicitari pentru David comoara mica!!!

Irinel ai un suflet asa de mare ca ma simt tare mica si nu stiu ce sa iti spun decat ca .. iti multumesc!

Cami 20+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Din toata inima de la noi toti:

Craciun fericit!!!

Mosu' sa fie darnic si bun, sa aiba in sac numai sanatate, bunastare, dragoste si intelegere, fericire si realizari ... si tot ce e bun pe lumea asta, mai ales "minuni" mici si sanatoase in burtici de mamici aspirante! :)
Petrecere faina alaturi de cei dragi voua!
La multi ani!!!

Numai bine mamici dragi!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

Mergi la inceput