Mamici aspirante din nou - cap. 31
Raspunsuri - Pagina 4
Gina M spune:
Multumesc pentru felicitari!
* Fetelor,micutul noastru urmeaza sa se nasca maine 20 Dec' si m-am oprit sa va predau stafeta pe calea odiseei.Va doresc ca mult doritul BB
sa vina in viata voastra cat mai curand.Sa fiti tari.
AMR - 1 ZI!
ingeras26a spune:
Ginutza, sa fie cu noroc si sa fie o nastere usoara, usoara! multa sanatate atat tie cat si noului bebelus! sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun!
vai, ce m-am emotionat! vreau si eu bb 2!!!!!!!!!
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
sanziana27 spune:
Gina nastere usoara, refacere rapida si un bebe sanatos si mancacios!
Crengu ce mult ma bucur ca bebe e bine!
Cornelia oare sa fie 2 in 1?
Fetelor eu am ramas fara calculator, e in service si pana duminica nu mi-l aduce!
Asa ca stiti de ce voi lipsi motivat!
pupici
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png
Daiopri spune:
Felicitari tuturor fetelor harnice care au reusit sa prinda barza.
Gina nastere usoara si un bebelus sanatos si cuminte. Mai asteptam vesti de la voi.
Noi suntem bine, o luam iar de la capat, dar incerc la un mod mai relaxant, ca sa nu zic ca renunt:)
Fetelor harnicute spor la treaba in continuare si asteptam vesti bune.
Va dorim Sarbatori fericite si un An si mai bun decat acesta.
Numai bine tuturor
ymellda spune:
Salutare, fetelor, ce mai e nou pe la voi???
A, Gina a nascut astazi... asteptam pozici. Si sa fiti amandoi sanatosi !!
Eu tot va astept cu burtici !!
Ca la mine lunile astea... mai incet ca-i mai dragut. Programari dupa sarbatori, anexita cat cuprinde si ... tratament cu polidin, indometacin si antibiotice.
Sper ca prin martie - aprilie sa va dau si eu o veste buna.
Pana atunci, SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi, sa fiti mai bune, mai tolerante, chiar si voi insiva, sa va aduca Mosul numai vesti bune si daruri... cat cuprinde sania !!
Va pupicesc.
Off topic: Daiopri - unde esti in Canada? Eu sunt in Montreal.
Daiopri spune:
Asta e mesajul de la odiseea lui GinaM:
FETELOR, A NASCUT GINAAA!
La ora Americii 12,29, un baietel cuminte de 3,5 kg, 50 cm si APGAR 9,9.
A nascut usor si bebe e cica foarte cumintel. Se simt bine, am vorbit cu sotzul ei si era foarte fericit!
Sa va traiasca minunea si sa fiti fericiti in familia voastra frumoasa!
Ma emotionasem asa de tare ca nici nu mai stiam ce sa le transmit! Ma simt fericita, de parca as fi nascut eu!
Editat de - Laura Ioana on 20/12/2007 22:21:39
Felicitari Gina si asteptam poze!!
Ymellda eu sunt pe langa Vancouver:)
Irinel spune:

Ginuta sa iti traiasca baietelul scump, sa fie sanatos si el si fetitele tale, sa va bucure viata. Refacere rapida si mult laptic. Ma uitam ieri pe la odisee sa vad ce mai e nou despre tine si am ramas incantata de cat de optimista esti cu cum te bucuri tu pana la sfarsitul sarcinii de toate momentele, cu toate ca pe final sarcina nu e chiar asa usoara, oricat de bine ar fi. Iti admir credinta, optimismul si bucuria de a trai. Sunteti o familie frumoasa si fericita. Sa va ajute DUmnezeu sa fiti asa intotdeauna. Multi pupici mamico.
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut 
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
sanziana27 spune:
Gina felicitari pentru mica minune din viata voastra! Sa creasca mare, sanatos si sa va aduca numai bucurii!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png
ingeras26a spune:
Ginutza! felicitariiiiiiiiiiiiiii! sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi!
Va doresc tuturor un Craciun minunat alaturi de cei dragi si un An Nou extraordinar, care sa va umple sufletul de fericire, bucurii si impliniri.
Pupici multi de la noi, fetele
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
Ignatica spune:
Gina felicitari pentru baietel, sa va traiasca si sa va bucurati de el si de printese toata viata.
Sarbatori fericite tuturor aspirantelor, graviduztelor si proaspetelor mamici din partea noastra.
Noi nu o sa mai aparem pana dupa Craciun, ne ducem la parintii mei. Deocamdata suntem in asteptare, daca vom avea vreo veste buna, voi afla de Anul Nou.
Va tin pumnii tuturor care sunteti in asteptare si pentru cele care intrati in perioada "buna" spor la dragoste va doresc.
cornelia vreo veste buna?
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2