Mamici aspirante din nou - cap. 31
Raspunsuri - Pagina 3
sanziana27 spune:
Imi pare atat de rau pt ziua 1 Ymellda si Raluca, va inteleg dezamagirea, faptul ca afecteaza viata de cuplu de asemenea!
Luna asta, v-am mai zis ca sunt complet detasata emotional, pt ca sotul a plecat, exact cand incepe perioada fertila. Am prestat si noi ca un cuplu care se iubeste si sa vedem, mai stii? Ca nu am facut nici teste de ovulatie, asa ca ce-o vrea Dzeu.
Din ianuarie vreau sa fac teste de ovulatie si sa fiu mai insistenta!
Deocamdata ma bucur enorm de aceste sarbatori care vin!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png
ingeras26a spune:
ignatica, sra'na.
Fetelor, sa stiti ca eu sunt sigura si optimista ca la cat de mult ne dorim bebe 2, Dumnezeu si Mos Craciun ni-l vor trimite! Va pup.
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
Fiquelle spune:
Fetelor, semnez si eu cu strangere de inima, intrucat nu stiu daca sa ma bucur sau nu, in seara asta am aflat ca sunt insarcinata din nou...am deja o fetita, Sofia Maria, are 3 ani si 4 luni, si imi doream bebe 2...problema este ca luna asta am fost racita si am luat destul de multe medicamente...daca stie cineva sa-mi spuna unde as putea gasi o lista cu medicamentele cu risc teratogen pentru fat? multumesc.
MADALINA si SOFIA MARIA(12.08.2004)
eveline spune:
quote:
Originally posted by Fiquelle
Fetelor, semnez si eu cu strangere de inima, intrucat nu stiu daca sa ma bucur sau nu, in seara asta am aflat ca sunt insarcinata din nou...am deja o fetita, Sofia Maria, are 3 ani si 4 luni, si imi doream bebe 2...problema este ca luna asta am fost racita si am luat destul de multe medicamente...daca stie cineva sa-mi spuna unde as putea gasi o lista cu medicamentele cu risc teratogen pentru fat? multumesc.
MADALINA si SOFIA MARIA(12.08.2004)
Uite asta am gasit eu repede....mai caut
http://www.romedic.ro/sanatate/Medicamentele_si_sarcina_0293.html
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=257
crengu75 spune:
Heeeeeeeeeeeeiiiiiiiii feteloooooooooooooorrrrrrr!!!!!!
Acum am venit de la eco. Bebe e foarte bine, sta foarte bine unde trebuie , in uter, este prins bine si...........este viu!!!!!!
Uuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrraaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Indata, o sa pun si poza de la eco, nu se vede decat un cerculet si un ghemotoc in mijloc.
revin. va puuuuuuuuup.
Visul meu
Crengu
6+ , mami lui Cristian(30.05.2003)
cornelia_laura spune:
Irinel, iti respect decizia si stiu ca e una buna dar recunosc ca imi vei lipsi
.
crengu, ma bucur din tot sufletul ca bebe e bine
!!!
Fiquelle, SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS! In general medicamentele pt racela nu au un risc teratogen ridicat. In prima sarcina am fost rau racita si am luat destule fara sa afecteze fatul. Acum depinde exactt ce ai luat. Paracetamolul e destul de bland cu sarcina. Ai luat antibiotic? Oricum eu stiu ca in primele saptamani functioneaza legea "totul sau nimic", adica daca fatul e afectat sarcina se elimina singura. E un mod de autoaparare al organismului. In mod sigur insa nu e cazul tau pt o raceala.
RalucaN, Ymellda, capul sus
! A inceput o noua luna se sanse.
ingeras26a, bravo pentru optimisul tau, iti tin pumnii
.
Eu sunt in ceata, UM 18 noiembrie. Deocamdata nici urma de rusi. Astept si nu prea mai am timp sa ma gandesc la asta de cand am reinceput munca.
Pup
toate fetele.
SARBATORI FERICITE !
Ignatica spune:
Fiquelle nu ma pricep deloc sa iti raspund, nici macar din experienta personala. Dar daca ajungi la ginecolog, sunt sigura ca el te va lamuri ce si cum.
crengu ce ma bucur ca e totul bine cu sarcina, sa o tineti tot asa. Felicitari.
cornelia poate e bebe la purtator. ![]()
Noi suntem in asteptare, am prestat de am cazut lata la propriu.
Testele de ovulatie s-au mentinut in aceeasi stare timp de 7 zile si mai mult m-au incurcat, asa ca nu am inteles nimic din ele. Sa vedem daca o iesi ceva. Urmatorul ciclu ar trebui sa vina pe 29 decembrie.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2
Gina M spune:
Crengu75 - Felicitari pentru puisorul din burtica!
Irinel - Iti sunt cu inima alaturi prin tot ceea ce treci si ma rog pentru voi.Sa fii tare.
La noi astazi este sarbatoare.Rebecca Emanuella fetita noastra, implineste 4 anisori!
AMR - MAXIM 2 zile!
ymellda spune:
Multumesc, fetelor, pentru incurajari. Incerc sa ma abtin sa ma tot gandesc la bebe, dar ... este destul de dificl.
Acuma, aici am programare in martie la o clinica specializata in cazuri de infertilitate etc., pe de alta parte am discutat la telefon cu fosta mea doctorita din Romania, care, dupa simptome spuse la telefon, va dati seama, banuieste o anexita (si durerile de ovare care continua si acum, cu dureri de sale, cu durere de cap - culmea ce mai seamana astea cu simptome de sarcina) si am decis sa urmez tratamentul cu polidin si antiinflamatoare - oricum nu are ce sa imi strice.
Asa ca, cu Dumnezeu inainte, astazi am inceput - polidin, indometacin supozitoare si ampicilina - asta am acuma, si nici aici nu am de 5 zile, incerc sa mai caut. In ianuarie vine mama si imi aduce doxicilina.
Cine stie, poate pana in martie raman insarcinata, daca nu ... o sa urmeze investigatiile de rigoare.
Fiquelle, nu iti fa griji cu medicamentele. Iti face rau stresul si starea de panica. La prima sarcina am ramas in urma unui tratament cu Ciprofloxacin, facut pentru o infectie la rinichi si mai luam si anticonceptionale, si le-am tot luat inca vreo 3 saptamani dupa, plus cele cateva zile inca de antibiotic. Si, multumesc lui Dumnezeu, am o fetita... fara nici un fel de probleme.
Sarcina usoara si bebe sanatos. Te pup.
crengu - multe multe felicitari si sanatate multa. Ma faci sa rad - sigur ca este viu. Sarcina usoara !!
Si mult mult noroc tuturor !!
ymellda spune:
quote:
Originally posted by Gina M
La noi astazi este sarbatoare.Rebecca Emanuella fetita noastra, implineste 4 anisori!AMR - MAXIM 2 zile!
[/i]
LA MULTI ANI !!! Si o viata frumoasa, ca aripile unei libelule.
Noi am facut ieri 6 !! Nici nu imi vine sa cred ca a trecut atata timp.