Mamici aspirante din nou - cap. 31

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Claudia sa ai drum bun si poate e primul drum al bebelusului in Ro!
Raluca pana vine cm mai e o speranta!
Crengu ma bucur ca esti bine si ce frumos ca au inceput poftele!Si ce pofte! Eu nu am avut nicio senzatie de gravida la prima sarcina nici greturi, nici pofte, ff putine kg in plus (9 kg), abia in luna a 6 a se vedea ca sunt gravida!!!!
Si cu siguranta vom presta cat se poate de mult luna asta, ca mai stii....poate chiar se prinde ceva si lasa ceva mosul si pentru mine!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Irinel , Kid2003 - in ce zi de la UM sunteti?!Cum mai stau lucrurile pe la voi?!

38+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Mi-au venit ruii, ieri, fetelor. Cu tot tam tam-ul, ba chiar si mai si - cheguri, dureri etc.
Va mai tin la curent.
Va pupacesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna fetelor, am intrat sa vad ce mai faceti si trebuie sa recunosc ca ii dau dreptate lui crengu..............asa ca spor la treaba.
Crengu sa sti ca si eu mai am pete cand maronii cand roz si intr-o dimineata au fost chiar rosii.Nici eu nu am avut probleme de acest gen cu prima sarcina.Maine merg la eco sper sa aflu mai multe.
la toate mamicutele viitoare gravidute.

Ada 7+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Ymellda, imi pare rau pentru ziua1 , poate noul an o sa-ti aduca in dar un bebelus.

ce mai faceti fetelor? va pregatiti de sarbatori?
Eu voi face marti un eco si o sa va zic cum merg treburile, daca o sa am poze bune , o sa le pun. Pe primul eco se vede doar un punct.

Am mari emotii, trec de la o stare la alta, uneori sunt foarte faricita, iar uneori simt ca sunt depasita de evenimente. Am si stari de rau, cred ca nu voi face nimic de mancare de sarbatori, am sa ma fac musafir pe la soacra si pe la parinti.

la noi este zapada multa, este foarte frumos , dar este si foarte frig.

Am sa duc baiatul la patinoar in zilele libere de sarbatori.

parca trebuia sa avem ceva vesti? Sau am pierdut eu sirul evenimentelor?

AdaS, sa ne scrii maine seara sa spui ce ti-a iesit la eco.

Visul meu
Crengu 6+ , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Alina (Ymellda) bun venit! Cred ca nu ti-am urat. Sedere scurta si fuga la burtici. Eu cred ca intarzierea de ciclu si cheagurile, durerile, tot tacamul sunt din cauza stresului. Asa am patit si eu. De-asta acum chiar incerc sa ma detasez de stresul de a ramane graviduta. Iti doresti asa de mult incat iti faci rau. Incearca sa te relaxezi, sa te concentrezi cat mai mult pe alte probleme ca sa nu mai numeri tot timpul...

Gina, eu sunt in ziua 5 deja, a venit CM neasteptat de repede in ziua 24. O sa mai incercam cateva luni si daca tot nu vine bebe o sa investigam de ce. Caci restul pare sa fie bine, in afara de un deficit de fier pe care acum incerc sa il rezolv. Cred ca la mine organismul a fost supus unui stres emotional mare pe termen lung si ii trebuie ceva timp sa isi revina. Draga mea iti doresc sa nasti usor si bebe mic si scump sa fie sanatos si mancacios.

Sa nu ma dati disparuta ca intru mai rar. Incerc cu destul de mult succes sa ma detasez de ideea fixa de bebelus. Am o multime de lucruri importante in viata de care trebuie sa ma ocup acum, lucruri de care nu am putut sa ma ocup pentru un timp, si mi-am dorit sa am timpul pe care il am acum la dispozitie. Dar va doresc din suflet la toate sa vina bebe cat mai repede si la mamicile gravidute sarcina frumoasa si bebelusi sanatosi. O sa va dau de stire oricum cand vine bebe si o sa mai intru uneori, dar nu asa des. Multi pupici la toate.

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Neata
Din pacate si la mine au venit rusii. Nu stiu ce sa mai zic, ma simt tare tare naspa. M-am certat si cu sotul, care-mi reproseaza ca programez viata sexuala si nu las totul sa vina de la sine. Poate ca are si el dreptate, dar si daca o facem la voia intamplarii si ratam zilele "bune" cum sa reusim oare? Nici nu mai sunt asa de sigura ca el isi doreste alt copil.Nu stiu ce sa mai zic si ce sa mai fac, cateodata imi vine sa renunt, am un copil minunat, ea e viata mea si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat-o.
Ymellda, imi pare rau iubita ca au venit si la tine....
Irinel
Crengu, te pupam, multa sanatate
Gina, nastere usoara!

Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Raluca, ce bine te inteleg..imi pare rau pt ziua 1 ...
cunosc f bine starile prin care treci,afecteaza cuplul pt ca totul devine asa stresant,urmarind un scop.niciodata nu mi-am imaginat ca e asa de greu sa prinzi ziua aia propice....
ma intrebai cum sint -sint in z10(cred)-na, uite ca nici nu stiu sigur, am uitat sa imi mai iau temp de vreo 3-4 zile, incerc sa nu ma mai stresez. o am pe rebe care imi umple viata si mi-o face asa de frumoasa.
Irinel, , f bine cum gindesti, asa o sa procedez si eu.incerc sa ma bucur de ceea ce am, sa valorific timpul si cind va veni, va veni.

Claudia, nicio veste??

Ymelda, capul sus..

Patricia, mama de fetita - Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Hmmm....ghinion :( astazi sunt in z5 deja, nu am mai avut cand sa intru.
ClaudiaH, imi faceam teste de ov pt ca nu aveam in casa din alea de sarcina :) Claudia, daca ai nevoie de utrogestan sa ne spui si iti trimitem. Eu la sarcina cu Maya am luat de la inceput, cate 4/zi intravaginal, 2 dimi si 2 seara.

Sunt ok, nu sunt dezamagita ca mi-a venit, asta este, data viitoare...
Timpul a trecut repede in we acesta pt ca am facut si noi un anisor :) ai am facut party si a fost frumos tareeeee!

Locca, felicitari!!!! sa fie intr-un ceas bun!
RalucaN, nu renunta la ideea de a mai avea si al doilea copil. Este minunat sa ai o sora sau un frate! este cel mai frumos cadou pe care noi il putem face copiilor nostri!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

ingeras26a La multi ani Mayei cu ocazia implinirii primului anisor. Tinem pumnii luna asta.

Irinel sunt sigura ca visul nostru de a mai avea inca un copilas se va implini. Sa auzim de vesti bune cat mai curand.

RalucaN imi pare rau de rusi. Oricat de dezamagite am fi nu trebuie sa ne dam batute. Eu cred ca minunile pe care le avem deja sunt cel mai mare impuls sa nu renuntam la "munca" pentru un alt copilas.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2

Mergi la inceput