Mamici aspirante din nou - cap. 31
Raspunsuri - Pagina 8
CamiM spune:
Irinel tare mult mi-as dori sa pot sa aduc macar putin noroc fetelor de aici de la aspirante.. si sper sincer sa se "ia" burtica la cat mai multe dintre voi. cat priveste multumitul pai zau ca am de ce: ai atata forta mai ales in momentele cele mai grele.. ca mi-e si rusine cand ma plang asa de chestii minore in comparatie, ai mereu un cuvant bun si mai ales nu ai uitat livada chiar daca stiu ca trebuie sa iti fie tare greu sa intri acolo. De asta si ca esti mereu draguta ..am uitat ceva oare..?! hmm... sunt convinsa ca da.![]()
Claudia felicitari
pentru sarcina! sa ai samburel sanatos si sa tragi cat mai multe fete la odisee!!
Maryb imi pare extrem de rau ca trebuie sa treci prin asa incercare..
Si eu am pierdut o sarcina la 7 saptamani si nu a fost nevoie de chiuretaj. A fost destul de dureros si am sangerat destul de mult dar a fost ok pana la urma. Mult curaj!!
Cami
21+
&
Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
CamiM spune:
Ignatica sa facem galerie pentru un test pozitiv, nu?!! sper din tot sufletul ca anul nou sa te gasessca cu burtica.
Cami
21+
&
Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
Ignatica spune:
crengu, cami multumesc pentru galerie.
La mine nu a venit inca CM, mi-am facut de dimineata un test care a iesit negativ, deci astept sa vedem ce se decide de Sus. ![]()
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2
maryb spune:
am intrat sa va multumesc frumos de incurajari.
eu ce sa spun, am inceput sa-mi revin si ma gandesc ca mai bine ca s-a intamplat acum si nu mai tarziu. Am incercat sa iau partea buna a lucrurilor si daca asa a fost Voia Domnului....eu nu am putut sa ma impotrivesc. Privesc cu curaj inainte si vad ca deja am inceput sa elimin un tesut (ca niste fire de ata arata si multe particule mici mici ca niste scame) de culoare maro, ceea ce ma bucura si imi da sperante ca nu voi ajunge la chiuretaj ca mor de frica.
va pup pe toate si va doresc numai bine.
maryb
sanziana27 spune:
Ignatica poate se pozitiveaza mai tarziu testul, asa ca poate 2008 te gaseste viitoare mamicuta!
Maryb sa dea Dzeu macar de chiuretaj sa scapi si poate asa e mai bine ca s-a intamplat acum si nu mult mai tarziu!
Eu mai am de asteptat ca am un ciclu lung, dar nu am nici cele mai vagi simptome, asa ca voi astepta mai degraba ciclu, decat un test pozitiv!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png
alra spune:
quote:
am intrat sa va multumesc frumos de incurajari.
eu ce sa spun, am inceput sa-mi revin si ma gandesc ca mai bine ca s-a intamplat acum si nu mai tarziu. Am incercat sa iau partea buna a lucrurilor si daca asa a fost Voia Domnului....eu nu am putut sa ma impotrivesc. Privesc cu curaj inainte si vad ca deja am inceput sa elimin un tesut (ca niste fire de ata arata si multe particule mici mici ca niste scame) de culoare maro, ceea ce ma bucura si imi da sperante ca nu voi ajunge la chiuretaj ca mor de frica.
va pup pe toate si va doresc numai bine.
maryb
Buna,
Am patit acelasi lucru ca si tine acum 2 saptamani. Sarcina mea trebuia sa fie in 10.5 saptamani insa se oprise din evolutie la 6.5 cu toate ca eu aveam inca simptome de sarcina, insa nu foarte pronuntate.
Am fost programata la inca o ecografie la o saptamana dupa pentru ca dr sa fie sigura ca e oprita din evolutie, apoi am avut programare la chiuretaj. Si mie imi incepuse sangerarea: incepe cu scame maronii si apoi continua cu sange curat. In noaptea dinaintea chiuretajului am sangerat mai puternic si apoi am avut niste crampe, cam ca la ciclu, apoi am eliminat niste cheaguri mari de sange si sacul. Sa nu te sperii, in cazul in care o elimini natural mare branza nu e, mai ales ca e oprita asa devreme. Sa nu te sperii nici de sangerare, e destul de puternica - eu a trebuit sa folosesc un pampers de-al fi-mii.
A doua zi m-am prezentat la spital cu gandul ca am scapat de chiuretaj insa doctora a decis ca totusi este necesar. Mi-au facut anestezie totala usoara. Nici nu stiu ce au facut cu mine: m-au pus la nani cu chilotii pe mine, cand m-am trezit erau intr-o pungulita langa mine. Nu am avut nici un fel de durere dupa: dr mi-a explicat ca pierzand sarcina de cu noaptea totul era moale si dilatat si ea nu a trebuit sa mai forteze. Chiuretajul insa si-a avut sensul - mai erau resturi inauntru. Si dupa chiuretaj am avut o sangerare foarte usoara, roz, timp de 10 zile.
Acum astept un ciclu in ianuarie si apoi am voie sa incerc din nou.
Multa bafta!
Alina
cornelia_laura spune:
Maryb, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta
. Fruntea sus. Incearca sa gndesti pozitiv chiar daca e tare greu: de regula o sarcina care se opreste din evolutie sau care se elimina singura e o sarcina cu probleme si intervine selectia naturala. Mai rau e cand nu se intampla asa si bebe e mai tarziu bolnavior.
Ignatica, sunt cu sufletul alaturi de tine si iti tin pumnii stransi!!!
Fetelor eu va urez de azi UN AN NOU CAT MAI BUN, PLIN DE BUCURIE SI SPERANTA! sI UN REVELION FRUMOS ALATURI DE CEI DRAGI!!!
SARBATORI FERICITE !
crengu75 spune:
Ingatica pana nu vin nenorocitii inca avem sperante.
maryb, imi pare rau ca s-a terminat asa, dar , daca era cu probleme... mai bine acum decat mai tarziu. Fruntea sus, mai sunt zile in sac.
sanziana, ce mai face Dragoselu'? merge? merge?
Cornelia, cum este cu serviciul? Am uitat sa te mai intreb.
irinel,patricia, ralucaN,ingeras, ymellda, locca ce mai faceti? Si restul, ....daca am uitat pe cineva. Mai dati si voi cate o veste, cat de mica.
si eu va urez " Un an nou mai bun, plin de realizari, sa fiti sanatosi si voiosi!!!!!!!"

Sa ne "vedem " cu bine la anul, in 2008 si sa fim toate prin parcuri cu bebelusii la plimbare.
Visul meu
Crengu
8+ , mami lui Cristian(30.05.2003)
sanziana27 spune:
Crengu multumesc de intrebare Dragos e bine, se pare ca a fost cel mai cuminte din familie sau Mosul s-a sclerozat si nu a vazut toate nazbatiile lui, dar el a primit cele mai multe cadouri: jucarii si hainute! A facut si primii 2-3 pasi de la mami la tati, dar tot mai in siguranta se simte cu mine de mana!De vreo 2 sapt sta numai in cap (adica pozitia aia in cap si cu fundul in sus, aia in care babele zic ca-si vede fratele![]()
, asa ca sigur 2008 ne pregateste ceva ![]()
Fie ca anul ce vine sa va aduca numai vise implinite, sanatate, copii sanatosi si cuminti si un sac de bucurii! La multi ani tuturor!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png
Ignatica spune:
LA MULTI ANI! 2008 SA NE ADUCA TUTUROR SANATATE, DRAGOSTE IN FAMILIE SI BEBELUSII DORITI
Va multumesc tuturor pentru sustinere, nu am nici o noutate, CM inca nu a venit, doar un fel de spotting ( firisoare maro care se iau pe hartie uneori), ar fi trebuit sa fiu in a 4-a zi de ciclu. Ieri testul era tot negativ, daca nu vin uratii mai incerc si maine un test. Nu inteleg nimic, am un ciclu foarte regulat, nu inteleg ce e cu dereglarea asta, gandul de la bebe mi l-am luat luna asta tot vazand atatea teste negative. Va dau de stire daca aflu ceva.
maryb sunt alaturi de tine.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2