Mamici aspirante din nou - cap. 31
Raspunsuri - Pagina 12
sanziana27 spune:
Fetelor sunt putin suparata si ingrijorata in acelasi timp. Maica mea a facut un puseu tare urat de alergie ieri si e internata si analizele nu au iesit grozave (adica hipertiroidism si o vor trimite si la cardiologie, avand tensiune ff mare 21 cu 9, la internare).
Bunica mea s-a mutat la noi, mai tare ma incurca decat sa ma ajute, are 80 de ani luna viitoare, dar pana iese maica mea din spital asta e!
Dragos ba merge, ba se tine de pereti si alte obiecte! E atat de fricos. Asa ca tot de manuta si in brate ne deplasam mai mult.
In rest, incerc sa fac fata acestor evenimente! Si imi doresc tare mult sa ne iasa proiectul bebe 2 luna asta!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png
ClaudiaH spune:
Buna ziua!
Sanziana, fruntea sus, o sa treaca si greutatile. Si eu am avut probleme similare cu mama acu vreo 6 ani. Acum isi ia tratamentul si e mare si tare. O sa fie bine si cu mama ta.
In rest? Fetele? Care mai sunteti? care mai munciti??? Nici o veste? SLaba activitate! Haideti, va astept la odisee, nu-mi vine sa ma duc asa singurica... Cine vine cu mine?
Va pup si va urez spor la trebi!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
6+
Naty spune:
Buna, fetelor!
As vrea sa ma inscriu si eu in clubul vostru. Fetita mea are 3 ani si 3 luni si de ceva ma timp ma gandesc ca ar fi cazul de bb2 altfel diferenta devine prea mare. De fapt, nu sunt foarte convinsa ca vreau acum inca un bebe, fiindca in fiecare zi suspin usurata ca fie-mea e fetita mare si am scapat de problemele sugarilor.
Pe de alta parte cred ca daca nu il fac acum nu il mai fac si as vrea ca Ioana mea sa nu fie singura la parinti cum am fost eu.
Asa ca, iata-ma mi-am luat inima in dinti si m-am inscris la "aspirante".
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
3 ani!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
sanziana27 spune:
Naty bine ai venit si urarea la acest topic continua cu "sedere cat mai scurta aici si fuguta la odisee"
Claudia tu cum te simti?banuiesc ca bine!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png
Amabella spune:
Buna seara!
Acum vad ca exista topicul asta si ma bucur tare, pentru ca mi se potriveste ca o manusa! Si eu aspir la bb2. Am unul care are 1 an si jumatate si de o luna am inceput sa "muncim" la al doilea. N-a fost sa fie luna trecuta, sa speram ca om avea mai mult noroc luna asta. Am si ticker cu ovulatia si testarea, asa ca ma puteti monitoriza.
Nu am apucat inca sa citesc ce ati scris, ca abia am vazut topicul si am vrut sa ma bag repede in vorba.
Si marturisesc ca mi-e cam greu sa citesc, ca sunt singura acasa cu bomba cu ceas, care nu sta o clipa locului.
Va pup pe toate si incerc sa mai scriu si, mai ales, sa va cunosc pe voi citind ce ati scris.
luiza
de
mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)
www.flickr.com/photos/81153680@N00/" target="_blank">RARES
Surioara mea
Amabella spune:
O gasesc aici cu bucurie pe Cornelia_Laura, pe care o stiu de la mamici de iulie-august 2006!!! Buna, Cornelia!
luiza
de
Surioara mea
Amabella spune:
Vad ca mai sunt si alte nou-venite pe aici. Ma primiti si pe mine?
Vad ca aici nu e activitatea asa intensa ca la aspirantele la primul bebe, ceea ce e de inteles avand in vedere ca timpul nostru de acasa e foarte ocupat cu gaza numarul 1. De aia nu prea am nici eu timp sa scriu, dar ma simt bine printre alte aspirante, care numara zile ca mine.
luiza
de
Surioara mea
Ignatica spune:
Naty, Amabella bine ati venit printre noi. Spor la treaba ca sa iasa cu okisori.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
crengu75 spune:
Naty, Amabella bine ati venit ! curaj la bebe2! Si eu abia mi-am facut curaj , dar sunt sigura ca asa e cel mai bine.
sanziana, imi pare rau de mama ta. Ii doresc insanatosire cat mai grabnica. Imi inchipui cum e cu bunica de 80 de ani, eu abia o suport pe soacra care are vreo 58. Pe mami o suport mai bine, dar are si ea babismele ei.
marimar, nu ma inscriu, caci s-a ajuns deja la multe capitole, sunt prea multe fete si nu am timp sa le cunosc. Recunosc ,nici nu prea am asa mult timp sa ma implic in alt subiect, mai citesc cateodata acolo , ca poate mai aflu noutati, sa-mi mai amintesc cum a fost prima data. Ma simt bine aici cu fetele si imi ajunge.
Mai scriu cateodata si la "mamici care asteapta al 2 lea copil", caci tot, asa se scrie mai rar si pot tine pasul cat de cat.
Cornelia, nu ai mai scris demult.
ingatica, irinel, va tin pumnii in continuare.
Visul meu
Crengu
9+ , mami lui Cristian(30.05.2003)
Irinel spune:
Fetelor, eu sunt deja in ziua 3. Nici n-am sperat prea multe de la luna asta, desi pe final mi se nazarise ca am sanii mai mari si mai tensionati decat de obicei si ca poate... Peste o saptamana jumate plecam la mare pentru o saptamana, si ne relaxam, se suprapune si pe perioada fertila, cine stie, poate e luna cea mare :-))
Sanziana, sanatate multa mamicii tale si multa putere tie.
Ignatica ai intrat in perioada fertila?
Cornelia, chiar asa, n-ai mai intrat de mult. Ce mai faci?
Amabella, NAty, bine ati venit!!! Amabella tu ai intrat si pe la mamici de mai-iunie 2006? Parca imi suna cunoscut userul tau.
Claudia eu cred ca nu te-am felicitat pentru burtica. Felicitari din tot sufletul, sa te bucuri de o sarcina usoara si de un copilas sanatos. Ma bucur ca totul e bine, asa sa fie si de acum inainte.
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut 
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria