Mamici aspirante din nou - cap. 31
Raspunsuri - Pagina 13
Daiopri spune:
Bun gasit in noul an. Sa fie unul cat mai bun si cu multa multa sanatate.
Eu am cam pierdut sirul pe aici, asa ca doresc bun venit noilor aspirante si sedere scurta scurta, felicitari d-nelor harnicute.
Maryb imi pare tare rau si iti doresc multa putere sa mergi mai departe.
Sanziana sanatate mamei.
Marimar (ca tot am vazut in alta parte) cum adica bei cafeluta? :) E frumos asa?:)) Apropo v-am admirat si eu in poze (sic!)
Irinel, mai trec eu mama dar mai rar. Serios vorbind am reusit sa ma mai detasez nitel, zic eu:)
Acuma numar, mai am putin si trebuie sa vina musafirii (daca vin;))
Tie iti uram vacanta placuta si mult mult spor. Unde mergeti? Asta tot ma chinui si eu sa socotesc cam cand ar fi perioada buna in aprilie ca sa merg at in vacanta. Dar e greu de calculat si nu imi vine sa ma las pe ultima suta cu biletele.
Desi am avut vacanta nu am fost prea vrednica, si tare m-a mai stresat si ma streseaza un ovar nu stiu ce are:(
In rest in alergari cu motanul mic, am reinceput inot, il mai stresez cu patinajul, iar din februarie la gimnastica cu el! Apoi, ma tot socotesc cand sa merg si prin tari calde.
Apropo de asta am vazut la un subiect ca mariana 1976 asteapta al 5 bebelus! Felicitari Mariana si rusinica fiindca nu ne-ai scris si noua. Ce mai d-le jos palaria la tantele astea curajoase (se stiu ele:)))!
Mariana din cate am inteles era in tari calde, si vroiam sa va intreb este ok de mers la mare cand esti insarcinata? Si ce precautii trebuie?
Nu de alta dar poate ma trezesc cu planurile date peste cap de vreo surpriza si sa stiu daca sa mai merg la mare la soare….
Hai spor la treaba si numai bine tuturor
ymellda spune:
Buna seara, fetelor ! Eu ma apropii cu pasi repezi de prima zi CM (cu ultimele perioade, habar nu am cand o sa vina, dar de-ar veni mai repede, ca pe 16 am programare la doctor si parca vad ca nu o sa pot face mare lucru, o sa trebuiasca sa ma reprogramez). In acelasi timp, luna asta continui cu polidin, oricum ma dor ovarele in continuare, habar nu am ce se mai intampla cu mine. Va mai tin la curent
Bun venit pentru Amabella si Naty, sedere scurta la spirante, sa vi se implineasca repede dorintele. La mine diferenta intre copii deja va fi destul de mare, ca ... tot asa, m-am hotarat tare greu, apoi s-au suprapus alte proiecte, deh... tot timpul gasim scuze. Si acuma... deja am cateva luni bune de cand tot incerc. Om trai si om vedea.
Irinel, vacanta placuta, sa te odihnesti si sa te intorci cu bebe.
Sanziana, sanantate multa mamei tale, o sa treaca peioada asta mai grea si o sa fie bine.
Acuma ma duc la minunata mea ca parca e bagata in priza, va pup.
ymellda spune:
Mai fetelor, uitandu-ma in urma, vad ca ciclul meu, asa cum il cred eu neregulat, are totusi o oarecare regula - alternant de 28 de zile cu 33. Mai aveti careva ceva de genul asta? Mi se pare tare ciudat. Cand o fi ovulatia atunci? Cred ca am sa imi iau si teste de ovulatie, poate aflu mai multe.
Mai, la primul bebe habar nu aveam bine ce e aia ovulatie 

sanziana27 spune:
Amabella vine ai venit in club! Fetele sunt asa de dragute, te fac sa te simti asa de bine, de parca ne-am cunoaste de o viata!
Mama e tot in spital, a primit tratament si sa vedem! Dupa ce va iesi vom face mai multe investigatii! Dar bunica mea a facut o criza de egoism, ca altfel nu o pot numi si musai sa o ducem la dr azi!

Azi voi cumpara si teste de ovulatie, caci cu evenimentele astea....sa nu ratez cumva luna asta!
Ymellda parca durata cm se calculeaza ca o medie a ultimelor 6 luni!
Inainte de prima sarcina aveam cm de 28 zile, acum vad ca e de 30!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png
ingeras26a spune:
ziua 2 asta este, luna aviatare...sunt dezamagita, dar am reusit sa nu plang, sunt ok. Ca doar o am pe Maya :) inainte sa raman insarcinata cu Maya, plangeam cate 3 zile cand imi venea...acum vad ca inca nu am intrat in panica rau.
Om vedea cand o vrea Dumnezeu...
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
Amabella spune:
Irinel, da, am ami trecut si pe la mamici de mai-iunie 2006.
Doare erau cu un pas inaintea mea, nu?
luiza
de
mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)
www.flickr.com/photos/81153680@N00/" target="_blank">RARES
Surioara mea
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by sanziana27
A facut si primii 2-3 pasi de la mami la tati, dar tot mai in siguranta se simte cu mine de mana!De vreo 2 sapt sta numai in cap (adica pozitia aia in cap si cu fundul in sus, aia in care babele zic ca-si vede fratele, asa ca sigur 2008 ne pregateste ceva
Felicitari, felicitari!
Si noi mergem singurica, mai mult, cam de la un capat la altul al sufrageriei, fara ajutor :)
Pai daca asa se zice, inseamna ca si pe noi ne asteapta o surpriza cu oki anul asta, ca si Maya sta mereu asa de vreo cateva sapt! Sa ne ajute Dumnezeu sa mai facem si sa fie sanatosi!
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
sanziana27 spune:
Ingeras capul sus, esti o mamica puternica, lasa intram in cursa pentru ianuarie! Sa nu cumva sa plangi! Felicitari pentru pasii Mayei, e mai harnicuta decat Dragos!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png
locca spune:
Naty si Amabella, bine ati venit si sedere scurta pe-aici! V-am trecut pe listuta.
Sanziana, imi pare rau de sitatia cu mama si cu bunica, sper sa se rezolve repede. Si felicitari pt. pasi!
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
Amabella spune:
Pai sa-mi laud si eu putin gaza numarul 1: el e putin mai mare, are 1 an si 6 luni, asa ca alearga. Dar a inceput sa mearga ceva mai devreme, a facut primii 2 pasi nesustinut la 9 luni jumate, iar la 1 an, cand i-am luat motul, mergea singur fara ham. Mai cadea din cand in cand, de fapt destul de des, dar mergea chiar bine singur. Ne tineam dupa el cu mainile de o parte si de alta, cocosati, sa prevenim datul cu capul de asflat. Iar acum trebuie sa alergam si noi ca sa il prindem. E argintul viu, nu alta.
luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea