Mamici aspirante din nou - cap. 31
Raspunsuri - Pagina 11
claudiaclau spune:
Buna fetelor, ma bag si eu in seama un pic pe la voi desi eu nu mai am un copil, dar aspir la unul in curand (sper), vreau sa va intreb si eu daca ma veti putea ajuta, cat de sigure sunt testele de sarcina? (cele care sunt prin farmacii). Eu mi-am facut unul, mi-a iesit negativ, dar mosul a intarziat vreo saptamana ceea ce la mine nu s-a intamplat din perioada de pubertate. Daca stiti ceva, va rog sa ma anuntati si pe mine, ca sunt nerabdatoare.
Va salut, noapte buna
Ioanatugs spune:
La multi ani fericiti si plini de bucurii dragelor!!
Felicit si eu noile gravidute: Marimar, Baby_r7, Maryb si locca si va urez la cat mai multe pe 2008!
Irinel multa bafta, sa vina bebe cat mai repede!!
Eu am inceput sa ma inhibez cu anticonceptionale timp de doua luni, iar spre sfarsitul lui febr., inceputul lunii martie voi fi in focuri cu FIV-uletul meu!!
ne intalnim de martisor 2008
RalucaN spune:
Buna fetelor!
La multi ani pe 2008, va doresc numai bine, multe bucurii si la cat mai multe teste pozitive!
Claudiah, felicitari, sarcina usoara si un bb sanatos iti doresc!
Maryb, imi pare enorm de rau.... Nici nu stiu ce sa-ti spun, parca nu-mi gasesc cuvintele in situatiile astea..... Trebuie sa fii tare si sa nu renunti la visul tau.
Despre mine, ce sa va zic, sunt in perioada aia de asteptare, z23. Am prestat la greu, zilnic intre z9 si z16 (credeti-ma, n-a fost usor
) si acum astept. Nu stiu, dar am un feeling cum ca as fi ramas, nu am simptome sau ceva, insa parca simt ca sunt, nu stiu cum sa va explic.... Sper doar sa nu fie doar in creierul meu...
Va pup fetelor si La multi ani Ioanelor si Ionilor!!!!!!!!!
Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
ymellda spune:
LA MULTI ANI !!! Ioanelor si Ionilor din familiile voastre.
Si la cat mai multe vesti bune.
Ignatica, multa multa bafta lunile astea, sa ti se implineasca dorinta.
Crengu, sanatate si sarcina usoara in continuare. Ma uit cum se aduna saptamanile - acuma erau 6 si deja ... 9. Sa fiti sanatosi cu totii.
va pup pe toata si va urez o saptamana buna !!
locca spune:
La multi ani!
Claudia, bravo! Felicitari! Sarcina usoara si bebelus sanatos iti doresc.
Maryb, imi pare tare tare rau. Sper ca ai rezolvat fara chiuretaj pana la urma fiind sarcina atat de mica. O sa fie bine data viitoare, o sa vezi. Mult curaj!
Eu nu ma simt deloc bine si n-am vrut nici sa vad calculatorul in fata ochilor in perioada asta. Am fost vineri la eco, la 8 saptamani fix, si totul pare in regula, inima bate etc.
Raluca, tin pumnii sa vii cu vesti bune 
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
Ignatica spune:
claudiaclau din cate am experimentat eu, testele de sarcina sunt destul de bune. Este posibil insa ca sa fi ovulat mai tarziu si atunci si testul sa se pozitiveze mai tarziu. Iti tin pumnii sa fie cu okisori.
locca ma bucur ca totul e bine si bebelusul se dezvolta normal.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
sanziana27 spune:
Raluca facem galerie sa iasa cele 2 liniute mult dorite!
Locca ma bucur tare mult pentru vestile bune, ca bebe e bine si sper ca si tu sa te simti mult mai bine!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Am ajuns in sfarsit acasa. Am sunat la medic si am si fost la control. Totul e bine atat cat se poate vedea la varsta asta. Am vazut si eu o galusca mica la eco dar atat. Trebuie sa mai astept ca sa pot vedea mai mult.
Sanziana,imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta. Iti tin pumnii luna asta.
RalucaN, iti tin si tie pumnii. Sper sa fim colege la odisee.
mamica lui Stefan din 03.04.2005
http://tt.lilypie.com/5MXip1.png
crengu75 spune:
Salutare!!!!!!!!!!!!
RalucaN iti tin pumnii.
Ce mai faceti in rest?
Pupam toate fetele!
Visul meu
Crengu
9+ , mami lui Cristian(30.05.2003)
marimar spune:
Ce mai faceti fetelor? Am intrat sa va zic un An Nou Fericit si cu implinirea visului !!
Ignatica, nu dispera, vine bebe mai devreme sau mai tirziu. De ce zici ca ianuarie-februarie e ultima sansa?
Irinel si toate fetele, tinem pumnii sa vina bebe!!
Crengu, tu nu vii la odisee??
, 11 sapt cu bebe 3
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !