Cel mai neinspirat cadou
Raspunsuri - Pagina 20
miki68 spune:
Eu m-as incadra mai degraba la cadouri bizare. Doua cadouri primite anul asta de Craciun, de la doua persoane diferite, din orase diferite (colaboratori, dar nu si intre ei): cate un parfum Escada S si cate o sticla de sampanie Moet. Cred ca cei doi comunica telepatic. Daca cu sampania am ce face, cu cele doua parfumuri identice nu stiu ce am sa fac. Am desfacut unul si nu-mi prea place cum miroase pe pielea mea.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by miki68
Daca cu sampania am ce face, cu cele doua parfumuri identice nu stiu ce am sa fac. Am desfacut unul si nu-mi prea place cum miroase pe pielea mea.
exact ce spuneam acum cateva pagini despre parfumuri cadou. Dupa cateva astfel de cadouri pe care, evident, le-am desfacut sa vad daca imi plac si nu am mai avut ce face cu ele (cu exceptia unora, pe care i le-am dat mamei ca-i placeau), acum m-am invatat minte. Intru intr-un magazin de parfumuri si miros o mostra din parfumul respectiv si, daca nu-mi place, nu-l desfac. Imi intreb prietenele, nasa etc daca le place parfumul respectiv si li-l dau lor.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by puputi
Fetelor, eu nu am soacra dar am o cumnata de imi vine sa o strang de gat. Nu prea ma are la inima, nici eu pe ea dar incercam sa ne prefacem cand ne intalnim ca ne iubimmmmmm.........
Cadouri primite de la ea pentru sot: chiloti,sosete, tricouri si pijamale(poate eu nu stiu ce sa-i cumpar)
Eu: ursuleti de plus, ursuleti de plus, ursuloi de plus si toata familia lor de plus
Nu spun ca nu imi plac dar unul si bun, nu 30 si urati sau nu poti defini ce reprezinta.La cateva zile dupa sf. Valentin a venit la mine cu o prajitura cu branza (pe care i-am repetat inainte de sute de ori ca nu imi place acea prajitura) tinuta la congelator. Am vrut sa ma razbunsi am desfacut prajitura chiar atunci ca sa o impart cu ea chipurile dar nu aveam de sa mananc... Oricum chestia este ca nu am putut sa o tai in urmatoarea jumatate de ora de tare ce erea, la care ea imi spune zambind: "Am primit-o de sf. Valentin, dar am tinut-o la congelator asa ca nu are nimic"
Ei fetelor eu am ramas fara comentarii
Si maine va fi o zi
http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?UAUTOLOGIN_ID=85954993213
OAU ce tare!
Cred ca de mi-ar da soacramea asa ceva bucata cu bucata i-as indesao in gura ca doar na ce naiba "nu are nimic"
Mai eu nu ma pot plange in privinta soacrei si nici a nasilor ca si cand ne-au cununat ne-au intrebat de ce avem nevooie (ca nemtii) si sincer i-am zis de ce avem nevoie asa ca a iesit totul ok fara nici o suparare. Si noi suntem nasi la randul nostru da finutei mele care face doi anisori si incercam sa-i luam ceva practic si sa ii multumim si pe fini desii ei in totdeauna nu vin la ficamea cu ceva cumparat dar na asta e.
Mie imi vine sa rad ca la ziua fetitei nasilor nostrii a avut invitati verisori care la randul lor au o fetita si i-au adus cadou niste jucarii din alea pt. bebei mici din cauciuc ca nici nu stiu cum sa le zic si vreau sa va zic ca erau jegoase rauuuu de sotul meu s-a inervat cand l-ea vazut si le-a aruncat pe geam (bine stau la partier) dar le-a aruncat fara sa il vada verisorii.
Cum poti veni cu asa ceva la un copil care sti ca are la jucarii cat are 10 copii la un loc?
Asta e totul pana la o limita! Va pupam
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
DICTIONARUL COPILARIEI
PERLUTELE TEODOREI
elizaj spune:
Trimis la: - 29/12/2007 : 11:33:44
--------------------------------------------------------------------------------
Mi se pare foarte nepotrivit sa oferi cadou BANI.
mie mi se pare de multe ori mai corect sa dai bani,decat cine stie ce ciudatenie de cadou!!acum depinde si de persoana:de la cineva apropiat mi se pare normal sa primesti si bani,de ce nu? s-a intamplat sa mi se ofere bani pt fetele mele,pe motiv ca eu stiu mai bine ce sa le iau si nu m-am simtit deranjata absolut deloc.ce-i drept asta se permite mai mult in familie si intre prieteni f. apropiati.nu stiu daca in rom au aparut "gift card"-urile,dar mie personal se pare cel mai comod mod de-a face un cadou placut!
elizaj spune:
mesajul meu s-a vrut un raspuns la:
"mi se pare foarte nepotrivit sa oferi cadou BANI"
A_Iulia spune:
Eliza, sigur ca au aparut si la noi gift card-urile.
Din punctul meu de vedere este o mare diferenta intre un gift card si niste bancnote intr-un plic.
Eu prefer un cadou personalizat, fie el si neutilizabil, decat un gift card. De bancnote deja mi-am spus parerea. Cadoul trebuie sa fie un cadou concret, nu o subventie sau un ajutor financiar (de care de fapt nici nu am nevoie, daca am ceva de cumparat, cumpar).
Dar recunosc ca am facut cadou bani unor nepoti ca o completare la suma necesara pentru un device. Altora nu mi-am permis sa ofer cadou bani, (mie mi se pare un gest jignitor)
Adina + Olivia Q1.04
aissa spune:
Eu intru la categoria celor ce nu prea primesc cadouri de Craciun (pe motiv ca e ziua mea cu f putin inainte si majoritatea ma cadorisesc atunci) insa anul asta m-am distrat pe seama unei colege, sefa de agentie bancara care a primit de la un client drept cadou de Craciun fix un carton cu 30 de oua. Bune, utile ce sa zic, dar parca aiurea, nu, sa ii dai oua. Chiar daca activitatea lor ca firma include distributia de oua.
kokiy spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Mi se pare foarte nepotrivit sa oferi cadou BANI.
Bani n-am primit niciodata (poate doar cand am fost copil, desi nici atunci nu-mi amintesc sa fi primit in prea multe ocazii), nici macar la nunta nu am acceptat nici un dar in bani. Cred ca daca as primi asa ceva, de la oricine, cu orice ocazie, banii s-ar intoarce la cel care i-a oferit.
Adina + Olivia Q1.04
Sa vezi ce repede o sa intorc eu inapoi cei 2000 euro pe care i-am primit.Daca banii vin de la o persoana foarte apropiata(ruda) eu nu consider ca ar fi o jignire .Poate chiar vrea sa-ti cumperi tu ce ti-ai dori decat sa-ti aduca el cine stie ce prostie ca mai apoi sa o postezi aici.
Apropo banii i-am primit impreuna cu sotul de la socru'.
Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)
Graviduta spune:
Mai, fetelor, ce-aveti? Fiecare isi spune parerea aici despre cadoul care i se pare ei/lui personal un cadou neinspirat. Nu cred ca e cazul sa facem morala pt postari.
In ceea ce ma priveste, am avut momente in care am zis Doamne ajuta pt un cadou un bani si momente in care si mie mi s-a parut un cadou neinspirat si superficial.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
A_Iulia spune:
Kokiy, poti sa-i mai si ceri, eu n-am nimic impotriva
Eu spuneam de MINE ca n-as accepta asa ceva (bine, nici nu e cazul, si asta nu din cauza ca nu si-ar permite financiar, dar ma gandesc ca poate doar in sens invers sa functioneze, sa le ofer eu lor. Totusi as fi primit cu placere o excursie de aceasta valoare, de la oricine)
Adina + Olivia Q1.04