Cel mai neinspirat cadou

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Sa va zic si eu ce cadouri neinspirate am primit anul acesta;
Nasa ii cumpara Laurei fetita mea de 3,4 ani un bebe ,ea mai avand cam 10 bucati bebe unul cumparat tot de nasa de Mos Nicolae.Nasa cand ii vede pe toti zice :A,pai ea mai avea bebelusi,am uitat!

Iar eu am primit o cutie de biscuiti pentru cafea ,cu toate ca eu nu mancam nimic de vreo 4 zile ,neavand pofta de mancare din cauza ca sarbatorile astea m-au deprimat foarte tare,fiind primele sarbatori singure fara sotul meu care a plecat la Doamne -Doamne acum 7 luni.

un suflet trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizaj spune:

cadoul asta nu l-am primit eu,ci sora-mea,dar ne-a terminat pe toti,asa ca merita mentionat!!avea si ea un prieten de vreo 3 luni si a venit ziua ei( sa nu uit ,era primul prieten!!)si vine el mandru nevoie mare cu un buchet de gladiole din ala imens(eram pe jos de ras numai la vederea buchetului,ca alea erau considerate flori de cununie!)si cu o punguta in care era cadoul:o bluza alba chipurile,dar care de veche ce era se ingalbenise!!sora-mea cand o vede face o fata suparacioasa tare si el f mirat o intreaba ce nu-i convine???si ea nu mai rabda si ii zice de la obraz:pai ce,asta e cadou?la care el raspunde contrariat:mama mi-a dat-o sa ti-o dau de ziua ta,cum nu-ti place???a fost a cuiva(nu-mi mai aduc aminte ce era,matusa,bunica,habar n-am)la care am tinut f mult si a murit!!!culmea e ca nici macar nu a avut intentia sa faca misto,deci era un cadou cat se poate de serios!!(in mintea lui).ce s-a ofticat sora-mea atunci si noi ceilalti am ras pe saturate mult timp!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by lore03

Sa va zic si eu ce cadouri neinspirate am primit anul acesta;
Nasa ii cumpara Laurei fetita mea de 3,4 ani un bebe ,ea mai avand cam 10 bucati bebe unul cumparat tot de nasa de Mos Nicolae.Nasa cand ii vede pe toti zice :A,pai ea mai avea bebelusi,am uitat!

Iar eu am primit o cutie de biscuiti pentru cafea ,cu toate ca eu nu mancam nimic de vreo 4 zile ,neavand pofta de mancare din cauza ca sarbatorile astea m-au deprimat foarte tare,fiind primele sarbatori singure fara sotul meu care a plecat la Doamne -Doamne acum 7 luni.

un suflet trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

quote:
Originally posted by andrath

Cele mai neinspirate cadouri le fac nasii baiatului meu Stefan: toate obiectele de imbracaminte (credeti-ma, absolut TOATE)primite de la ei cu ocazia botezului, taierii de mot, aniversari si onomastici, au fost purtate de STefan un an sau doi mai tarziu. Ieri insa au pus capac: foarte fericiti iau dat cadoul lui Stefan, el desface si scoate o pereche de pantaloni de FETE!!! pe bune: evazati si cu talie joasa! il si vad pe stumfilica al meu la 2 ani imbracat cu pantalonii aia .
Si nu sunt oameni fara scoala! Si au si ceva banuti!Cum naiba sa nu vezi ca pantalonii aia sunt de fete??

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan

Oooofff!!! Si noi avem astfel de nasi. La fel patim cu hainutele (mai mari cu cativa ani, nu numere), si unde mai pui ca mai sunt si de cea mai proasta calitate, numai plastice si sinteticarii (si aveam pretentia de la ei ca nu sunt nici saraci, nici ne-educati). Ca sa nu mai spun ce dezamagire au cei mici de fiecare data din cauza jucariilor, de asemenea de cea mai proasta calitate, masinute de plastic oribil care isi pierd rotile fara a fi manipulate prea mult si papusici macabre carora le tot cad ba mainile, ba picioarele.
Cred ca am fi cu totii mai multumiti daca ar renunta la cadouri definitiv. Mai e nevoie sa pomenesc unde au sfarsit toate cadourile de la ei?
A si am uitat sa zic ce am primit noi (cei mari) de la nasi cu ocazia unei aniversari (de 5 ani de la casatorie, daca nu ma insel): niste borcanase de ceramica colorate groaznic, de pus zahar, orez si alte alea de-ale bucatariei. Iar nasu' ni le tot lauda " se vede ca sunt lucrate manual, dupa imperfectiuni!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVA-DATA spune:

nu ma pot abtine:nasii-oameni cu studii si cu bani (cred ca cu cat ai mai multi esti cu atat esti mai zgirciob) i-au adus baiatului la 1an,o pijama de fete !!!alba cu floricele visinii, dintr-un material groaznic,cu eticheta cusuta, de pe vremea cand fata lor avea 1an,acum are 15.Ahh,sa nu uit si o caciulita ingalbenita,o fi fost candva alba......cand avea fiica-sa 1an.
Pe vremea lui raposatu,primea maica-mea la greu de la matusi,verisoare,numai bibelouri.......erau la moda.Care de care mai caraghioase.

eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Eu am primit acum de Craciun de la socrela o fatza de masa ( in conditia in care nu pun pt. ca am copil mic si se urca pe masa cand are chef ) iar sotul doua prosoape Acum sa nu fiu rea, a pus la fiecare si cate 50 euroi.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

va spun si eu. Sa primesti podoabe de par cand tu il ai scurt tuns baieteste, sa primesti tot felul de lumanari mirositoare cand toata lumea stie ca esti alergic, sa primesti parfumuri de 2 lei tona, si o sa va mai spun ca dupa Craciunul asta am ramas ....eclipsata

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Baiiii fetelor...ziceti mersi ca va dau ceva..:)) Noua nasii, cumetrii, bunici , parinti ne dau buna ziua..si multa sanatate...da multa rau!!!
Asa ca stiti voi e o vorba ..gestul conteaza.Si pe bune , nu ca asa avea nevoie de ceva m tot ce-mi doreste sufletul..dar asa nu stiu in semn de recunostinta in semn de ceva...macar felicitari ofera.Parerea mea este ca tine de educatie.La capitolul soacra nu am de ce sa ma pling stie sa faca , cadouri singura chestie care ma enerveaza este ca de fiecare data tre sa comenteze despre pret, si de multe ori tripleaza..adica sa vezi tu citi bani a dat.I-am spus de nenumarate ori ca nu e frumos sa spui pretul.
Crisa

In asteptarea lui bebe mic!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

O cunostiinta, medic, primeste de la un pacient niste prosoape. Cand sa le foloseasca, observa ca erau pline de ceara (de lumanari). A doua zi se uita in fisa pacientului - era preot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Mi se pare foarte nepotrivit sa oferi cadou BANI.

Orice prostie, oricat de inutilizabila sau de prost gust, daca este oferita din suflet, pentru mine are valoare. Chiar daca n-o folosesc niciodata - imi imaginez ca tine de gusturile celui ce ofera.
Am primit si eu la viata mea porumbei bibelou sau lalele de plastic - dar m-am bucurat, pentru ca stiam ca sunt oferite din suflet.

Bani n-am primit niciodata (poate doar cand am fost copil, desi nici atunci nu-mi amintesc sa fi primit in prea multe ocazii), nici macar la nunta nu am acceptat nici un dar in bani. Cred ca daca as primi asa ceva, de la oricine, cu orice ocazie, banii s-ar intoarce la cel care i-a oferit.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput