Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara si de la noi,

Azi am fost in plimbari si pana am intrat eu pe DC voi ati scris o gramada. Abia acu' am terminat de citit si vizionat poze. Sa vedem cat mi-oi mai aminti sa raspund
Stati, ca ma solicita printzesa, n-are somn inca

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sabina, sigur n-am fost pe faza, ca nu uitam asa ceva!!! Sa le facem si cunostinta, ce zici?

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Jur ca nu e grasa! Si chiar daca, o punem la Monti mai incolo, rezolvam noi cumva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Jur ca nu e grasa! Si chiar daca, o punem la Monti mai incolo, rezolvam noi cumva...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Siiim, ce mi-ai infipt-o pe asta cu gogosileeee! Si ce sa-ti spun, ca mie mi-a ramas gandul inca la poalele-n brau de acu vreo doua saptamani. Gata! Ma mobilizez si prestez si eu, macar niste clatite maine, ca-mi ploua-n gura. De CIC m-am lamurit. E la fel peste tot, deci ma duc luni cu incredere si cu lectia invatata. Mercic de ajutor.

Tomasa, la cati pretendenti aveti, crezi ca mai are rost sa ma bag si eu in seama? Pleaseeee, pune-ne si pe noi pe lista, macar mai pe la coada, acolo...

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Vad ca v-ati dus la nani. Copiii dorm, asa ca ma uit si eu la meciul de handbal si ma culc. Ne fura arbitrii ca-n codru!

Somn usor.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

joaca romania cu franta la handbal mi-am ros toateunghiile de la maini .cred ca ma apuc si de cele de la picioare

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

isi bat arbitri joc de noi ,doar pt ca suntem romani?

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

bai eu intru la ideei ,trebui sa dau din coate ,pai se poate?imi ramane fata nemaritata ,pai tocmai deasta m-am maritat eu la 17 ani,am crezut ca se termina baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ana, sorry . Si sa stii ca mi-a ramas gandul la placintele alea, tot le fac eu cand prind putin timp.
Eu nu m-am uitat la meci, dar sotul da si l-am auzit cand mormaia ca ne fura arbitrii...

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput