Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 17
Yaia spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Yaia, ce rau imi pare pentru falcutza ta! sa treaca repede. E foaaarte dulce Tudor. Are cam aceeasi freza cu al meu!
Ana, sa stii ca m-am gandit mult cum sa-i fac freza si am decis: ca in banc, valvoi! :)))) Se pare ca e la moda, daca si al tau e cu asta...si am mai vazut si la alti papanasi de pe-aici! Mersi mult pentru pupic. Sper si eu sa treaca, chiar sunt caraghioasa, nu pot vorbi bine si nici deschide gura sa mananc ca lumea.
Apropo, o faza simpatica, cand imi cosea gingia dupa extractie, am simtit o ciupitura pe limba si ma gandeam: "Mai, tanti doctor stie ca vorbesc mult si s-a decis sa-mi coasa limba!" De parca asta ma putea opri din vorbit! :))))
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Yaia spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Yaia, ai un baiat dulce foc!!! O scumpete! E frumos si fin de zici ca e fetitza.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Multumim mult! Deci are sanse? :)))
slippers76 spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Apropo, o faza simpatica, cand imi cosea gingia dupa extractie, am simtit o ciupitura pe limba si ma gandeam: "Mai, tanti doctor stie ca vorbesc mult si s-a decis sa-mi coasa limba!" De parca asta ma putea opri din vorbit! :))))
E bine ca mai ai simtul umorului.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Roxana_G spune:
Tomasa, pretendenti aveti destui, eu zic ca ar fi bine sa prezinti fata si bradutilor colegi cu Tudor, ca e numai buna diferenta de varsta.
Sabina, si Alex s-a plictisit deja de site, dar ma gandeam ca poate nu le-ati gasit inca.
Ana, multumesc mult de carticele, deja ne-ai dat de lucru pentru cateva zile.
Yaia, deci asa ganduri ti-ai facut. Eu as fi suspectat-o ca a fost mituita de al meu.
Ramona, m-a lasat neuronul si am uitat sa iti raspund. Nu e bine sa il tii in fundulet pana pe la 4 luni. Nu stiu cum e exact pozitia lui pe perna aia, ca asa si Andrei al meu sta mult in scoica. Dar sprijinul lui nu e pe fund, e pe spate, numai ca sta incovrigat.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Unde ati disparut? Toata lumea e pe la baite si papa? La noi e liniste, Alex se joaca singura si Andrei o urmareste.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
sim_stoian spune:
Iote ca am aparut eu. L-am adormit pe bebe si am revenit sa mai investighez un caz .
Yaya, oricum esti mai aproape decat noi . Asa auzisem si eu, ca nu e mare branza acolo. Si e si foarte scump...
Ana, am vazut ce a scris Rox pt sect 2, se pare ca e la fel. A treia banca e Procredit Bank.
Tomasa, eu ti-am admirat-o pe Mariuca de cand ne-am vazut in parc, nu ti-am zis ca e frumusica si dulcica?
Nu v-am mai zis, cand am iesit sa pun felicitarile la posta, am intrat pe la un La Fourmi sa iau paine si iaurt. Ei, langa iaurt erau cubulete de drojdie si cand le-am vazut m-a apucat pofta de gogosi , asa ca am luat un cubulet si am facut gogosi. Asta e bine, partea proasta este ca am mancat gogo precum Fulga . Aveam o pofta, ceva de speriat. Bine ca mi-au iesit pufoase si bune, daca tot am bagat calorii, macar erau gustoase
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
tomasa spune:
Yaia, are, cum sa nu?! Iti dai seama sa am si baiat si ginere pe nume Tudor, frumosi foc amandoi, iar cuscrele Irine amandoua si vorbarete amandoua... Ar fi ceva!
Rox, uite ca la braduti nu ma gandisem. Dar poze am pus si acolo, sa stii ca o cunosc deja, oferte insa n-am primit.
sim_stoian spune:
Rox, stiu ca nu e bine sa ii tii in fundulet, dar hai sa iti spun eu una. Domnul meu, cand il tin in brate la orizontala sau un pic ridicat (ca in scoica), se incordeaza tot si se chinuie sa se ridice in fund. Se enerveaza ca nu reuseste si incepe sa maraie... Eu ce ma fac? Ia zi tu? Ca el vrea in fund.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
tomasa spune:
Sim, ba da! Si eu l-am admirat mereu pe Stefan, este energic si frumos si seamana leit cu tine, stii ca ti-am mai spus-o. A fost super sa ne plimbam cu doi baieti asa de reusiti prin parc, norocoasa fata mea. Doar ca pe aici se vorbea deja de petit, de aici ingrijorarea . Sau poate in cazul nostru era soacra motivul pt. care nu cerea nimeni fata .
Sabina spune:
Sim, al meu face identic.Eu il las sa se chinuie , dar nu-l ajut
Tomasa, am zis mai demult despre Maria ceva de genu nora mea, da n-ai fost pe faza
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo