Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 19
bikmaria spune:
sim pai e bine ca sotul tau doar mormaie ,eu am terminat toate injuraturile pe care le stiu
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
prisi spune:
buna seara,
am revenit si noi, dupa lungi certuri cu idiotii de la firma de net sper sanu mai am probleme macar anul asta...
abia am recuperat din urma, f harnicute fetele
vazut poze frumoase cu bebei dulci la Roxana, craciunei la Tomasa, pitici de Dantje, fotomodelul Sabinei sper ca nu am uitat pe nimeni ...
Sabina felicitari pentru aparat, sa-l stapanesti sanatoasa
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Ana ce scpump e Vladut, dragul de el i-ti vine sa-l papi tot , cat despre Miruna ce sa faca si ea daca mami nu a lasat-o in zapada s-o fi gandit sa o pastreze sa se joace si mai tarziu
poze
prisi spune:
eu sunt singura pe aici... asa-mi trebuie daca bantui numai noaptea
azi am fost la Carrefour pentru ultimele cumparaturi inainte de sarbatori ( si nu era lume la case) si cand am terminat afara ningea ffff tare, era asa frumos cu niste fulgi mari dar lui Miru nu i-a placut deloc asa ca am dus-o in brate cu fata in jos pana la masina
Cecilia si pe noi ne-au pus 3 la intretinere din octombrie, chiar daca sunt in bloc pe la alti vecini copii si chiar persoane mature care nu sunt trecute, asta e adevarul, suntem 3 si ne e tare bine ...
poze
bikmaria spune:
uraaaaaaaaaaaaaaaaaa a batut ROMANIA pe FRANTA ,arbitri ,pr toata lumea AVEM ECHIPA ,of ,am imbaranit un an la meciul asta,dar a meritat
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
prisi spune:
Tomasa de pantofi poti sa incerci si la Il Passo, aveau preturi bune la pantofi si calitate, ramane sa-ti placa modelele, multa bafta, cat despre petit nici la noi nu se inghesuie nimeni nu-ti fa griji ca nu raman fetele noaste fete batrane, ce e al lor e pus deoparte
poze
Sabina spune:
si io m-am uitat, in timp ce gheorghe adormea, am tztzit cu folos:D
am si bocit la sfarsit.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
betty78 spune:
Tomasa vezi ca sunt chiar gri.
M-as dat desteapta nevoie mare la calculator si mi-am facut o groaza de setari si uite asa nu se mai deschid o groaza de pagini pe net, inclusiv cele cu poze....mor de draci....Daca reisntalez IE pierd ce am adaugat la Favorites?
Nici windowsul si nici office-ul nu pot sa le mai updatez...nu stiu ce naiba am facut....
Maine o sa imi instalez si routerul wireless si cu asta basta...mai mari trasnai sper sa nu fac
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Dar am uitat sa va spun...am scapat de UPC_astral, acum mi-am instalat clicknet-ul care sper sa functioneze mai bine.
Mai am de asteptat si dolce si cu asta basta...dar se pare ca nu prea ii duc lipsa TV-ului.
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario