Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Uite ca v-ati mobilizat voi si nu am putut veni eu. Ma doare capul si voiam o seara linistita, dar micutii teroristi au ales sa protesteze azi la somn si cea mare inca mai ofteaza in pat pe motiv ca nu ii e somn. Sa vedeti cum o scol eu maine la 7.30 sa mergem la gradi.

Tomasa, hai ca acum aveti atati pretendenti ca nu mai stii cum sa ii prioritizezi. Iar tu esti minunata de cuscra!

Sim, foarte bine ca incearca sa se ridice, stiu ca se enerveaza, dar ideea e sa il lasi sa incerce pana reuseste. La Alex pe la 4 luni abia ne-a dat voie sa o tinem sprijinita usor intre perne si la unghi sub 90 grade.

Apropos de exersari, Andrei nici gand sa se ridice. Poate o fi ca sora-sa care intai a mersde-a busilea si abia appoi a stat in fundulet singura. Nici gand sa se traga sau sa incerce sa se ridice, usoare tentative pe la 6 luni jumate si atat. In fine, Andrei se taraste cu viteza luminii si mai nou face salturi. Ridica funduletul si se arunca in fata ca o broasca. Iar asta seara era asa nervos ca era sa se intoarca de pe burta pe spate. S-a impins pana a ajuns pe o parte si s-a proptit in mana indoita, si a cazut la loc. Dupa care a ramas asa ridicat si nemiscat, cred ca nu a inteles ce s-a intamplat.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

quote:
Originally posted by betty78
Daca reinstalez IE pierd ce am adaugat la Favorites?

Nu stiu asta, dar de ce nu folosesti Mozzila Firefox?... e net superior IE-ului.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Sim, mai da-mi si mie reteta aia de cozonac...ca pagina de net am adugat-o in favorites, dar nu mai se deschide....pleaseeeee

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by betty78

Sim, mai da-mi si mie reteta aia de cozonac...ca pagina de net am adugat-o in favorites, dar nu mai se deschide....pleaseeeee

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

uite aici link-ul http://www.carticicapractica.ro/index.php?ref=Retete%20traditionale%20pentru%20masa%20de%20Craciun&luna=24

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Prisi, nu imi vine sa cred ca era gol la Carrefour. Poate zapada sa fie de vina. Eu mi-am amintit ca as mai fi avut nevoie de un cadou pentru un baietel si ma tot codesc sa ma duc.

Sotul meu tocmai a venit si cica afara e sticla pe jos. A mers foarte incet si abia a ajuns, pe drum a vazut mega accident. De maine mi se confisca magaoaia ca a lui patineaza.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Noapte buna mamici si bebici! Cred ca adorm pana sa se finalizeze shut down.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

Maine facem si noi vaccinulsa fie bine.Facem Infanrix hexa,sa-i bag un supozitor cu paracetamol de-acasa?Il facem la 18,pe la cit sa-l bag?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://b1.lilypie.com/nGgbp2.png
http://www.flickr.com/photos/21367727@N02/page2/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

nu-i baga ca al meu nici n-a facut febra. nu i-am dat nimic.

emma

Mergi la inceput