*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (175)
Raspunsuri - Pagina 13
Madutza10 spune:
Fetele ,imi cer scuze pentru gafa facuta ,noroc cu Ina:) ,am corectat ..Nu stiam exact ce vrea sa zica si m-am intors la mesaj sa vad ,,ce-am comis'':)))))))))
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Petrecere 2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
Madutza10 spune:
Meems si Pumba ,sa va traiasca fetitele frumoase ,sa fie sanatoase !!
Eu si Orlando le uram din suflet LA MULTI ANI!!!
Aaaa ,acusi mi-am dat seama ca sarbatoritele sint amandoua ,,de America'',Happy B-day then !!:)
Azi fi'miu s-a trezit la 8:30 si tipa cat il tinea gura ,,mami oteteee(sosete),plec a munca,, era omu' tare grabit ,in fiecare dimineata ma pune sa-l schimb repede sa plece ,,la munca''
Ma duc sa pun pozicile de la petrecerea Mirunei si revin .
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Petrecere 2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
ioana_77 spune:
Am descis eu subiecte de La Multi Ani pt fete la evenimente, dar nu stiu cum sa dau link aici
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Am 2 ani
Stefan - primele zile
felicia74 spune:
Ura, am trimis copilul cu tati afara, iar eu fac o mancarica. Intre timp, net evident
Catutza Ilinca e bine, maine mergem la control.
Ma bucur ca Bia e bine
Pischi buna urare, dar nu cred ca va fi asa. Deja are o obsesie sa ia globurile din pom ca sa se joace cu ele. Din pacate a dat si peste clopotelul adus de cineva de la Bratislava, l-a scapat pe gresie si l-a ciobit putin (e din ceramica). Insa s-a bucurat enorm de impodobirea lui, nici cand a vazut cea mai minunata jucarie nu a fost atat de fericita.
Tania wow, ce frumusel se face Che! Iar Ana e o dulceata!
Hilde multa sanatate lui Stef!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Madutza10 spune:
Am pus aici poze de la ziua Mirunei ,sint multeeee ,enjoy!:http://s211.photobucket.com/albums/bb185/Madutza10/Party-Miruna/
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Petrecere 2 ani
Bic spune:
Tania,
ce mamica fericita esti! Mai eu am visat acum doua nopti ca eram cu al doilea. Si eram asa de fericita. Cred ca pentru ca tocmai vizionamse pozele Alexandrinei. Ei, mi-ar placea mie in vis, dar nu se poate in realitate.
pentru fete cucuiete de Meems si Pumba!
Ina, ar fi de ajutor sa mai incerci si niste remedii naturiste. Se cheama Bach flower remedies. Eu acum iau ceva general care se cheama Rescue Remedy si e pentru perioade de stres intens. Dar exista remedii fix pe preocuparile tale. Vorbeste cu un homeopat care le cunoaste. Remediile fie iti fac bine, fie nu au nici un efect, asa nu ai de ce sa te temi.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
crissy77 spune:
Ioana, pun eu link-urile la subiectele create de tine.
La multi ani, Adeline!
La multi ani, Rianna!
Cristina & Elise-Stefania
joy04 spune:
neata.
sunt plina de spume, cristi s-a culcat si eu am o gramada de treaba la bucatarie - nu avem nimicutza de papa - si alex doarme numai iepureste, trebuie sa fi langa el sa-i pui suzi...
sau sa ies afara si doarme si 4 ore in carut.
i-am facut coproparazitologic lui vlad si analizele la sange. da, i-a luat sange din vena, l-am tinut eu si o asistenta ca tac'su nici nu a intrat in budimex, ne-a asteptat afara!!!
TANIA si alex prefera pumnul f mult. el cand se smuceste de la san ori numai vrea, ori are gaze si i le scot si apoi continua sa pape, ori ii este somn, ori vine lapte mai putin si incet si nu-i place ca atare ii dau sanul al'lalt.
el a luat prost in luna a doua. nici 600 g, acum a luat aproape 850 g. dar tot fac comparati cu vlad care la 3 luni avea 6.400 si el o sa aibe vreo 5.900
fug la buc.
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
anda77 spune:
joy, pai trebuie neaparat sa incepeti tratamentul lui vlad. gandeste-te ce nenorocire daca ia si alex. lui nu-i faci analzele? dar voi, tu si cristi? o s-o intreb pe mama cum am scapat eu de giardia, am avut, dar eram mai mare decat vlad, stiu ca ne-am chinuit mult, am luat diverse ca sa scap de virmisorii nenorociti.
bic, io m-am trezit de dimi foarte fericita ca visasem ca am castigat 5000 euro la o tombola la un mic magazin alimentar aproape de casa:)))))) si pentru un minut de trezie chiar am crezut c-am castigat. sa vezi dezamagire cand mi-am dat seama ca nu este asta realitatea....
ina, vad ca de data asta a fost cooperanta nora-mea si si-a pus rochita frumoasa draga de ea, cum canta, talentata, ce sa spun! si nu sta locului o clipa...
tania, abordarea ta psihologica in raspuns catre ina, ne ajuta pe toate. la diverse, ca sa zic asa. multumim de mesaj, mie mi-a placut mult.
si che si anna, tare dragalasi! am vazut poze, nu am stiut care snt filme sau daca am dat sau nu de ele, din pacate.
madutza, pai "te-ai scos", daca e asa muncitor, ti-ai asigurat pensia privata.deocamdata vad ca stai in calea productivitatii copilului, inca il tii cu forta acasa
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"