*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (175)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Veronica, multa-multa sanatate lui Stef! Doamne ajuta sa nu fie ceva grav! Tinem pumnii!

Tania, ai doua superbitati de copii! Sunt grizavi... sa-ti traiasca si sa fiti fericiti!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

SALUTARI si de la noi, intram mai rar, dar va citim!
a nins frumos si la noi, iata-ne pozand in zapada, iar eu nu am mai avut rabdare si am impodobit bradul, am avut si ajutor, cerea poza dupa fiecare glob asezat... a fost frumos, mereu e langa brad, sa vedem daca se plictiseste repede...
altfel suntem bine, parca ceva mai neascultator de cand avem 2 ani...

va dorim numai bine in prag de sarbatoare, sanatate multa si bucurii!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Haloo,

Steff azi e ok, fara febra, deci tind sa cred ca e bine, nu?
La el in gura este ingrozitor....azi a mai luat ceva in gura fata de ieri. Dam amoxicilina cu Biotics si-l ung in gura cu Dentinox si glicerina cu anestezina.
Scaune azi a facut unul singur...poate e de la ureche, poate e de la dinti, poate e de la gat. Dr. a zic ca daca era de la gat cu febra asa mare varsa.

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Bianca, si noi avem asa brad, ceva de genul...
Foarte frumos impodobit. La Serban ce ai zic in leg cu bradul?

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

LA MULTI ANI !DORESC TUTUROR PITICILOR CARE AU IMPLINIT IN ULTIMELE DOUA SAPTAMANI.
NU PREA AM REUSIT IN ULTIMA VREME SA MAI SCRIU CATE CEVA DESPRE ALEX PT CA NU PREA AM TIMP.
CE POT SA VA MAI SPUN ?
AZI E ZIUA BAIATULUI MEU MAI MARE, STEFAN SI ATUNCI CAND A SUFLAT IN LUMANARI AM FOST TARE EMOTIONATA. NICI NU-MI VINE SA CRED CA ANII AU TRECUT SI AM 2 BAIETI ,STEFAN DE 6 ANI SI ALEX CARE VA IMPLINI PESTE CATEVA ZILE 2 ANI.NE BUCURAM CA EI CRESC DAR ATUNCI CAND MA GANDESC LA ZILELE IN CARE S-AU NASCUT,LA PRIMUL DINTE IESIT, LA PRIMUL GANGURIT........AS VREA SA DAU TIMPUL INAPOI .MA GANDESC APOI CA FIECARE VARSTA ARE CEVA MINUNAT SI FIECARE CLIPA TREBUIE SA O TRAIESTI CA SI CUM AR FI ULTIMA.

SANATATE MULTA COPILASILOR BOLNAVI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Aha! deci asta era, subiectul trebuie facut la 'evenimente" eu l-am facut la scutece, aici era buba, sper sa nu uit pina la anu'

Cuscra, si eu ma mir ca a vrut rochita, am dat matanii si am aprins lumanari, aveam pregatit un costumas rosu si rochitza, si a preferat-o pe cea din urma. Acuma, problema este alta: vrea sa se imbrace numai in rochita, zi si noapte!! I-am oferit si alte rochitze sa vad daca are ceva ptr. ele sau s-a atasat de cea rosie, ei bine ,nu , o vrea doar pe-aceea! si cum ei ii place rutina si-i plac aceleasi lucruri over and over, posibil ca vom folosi rochitza pina la graduare deci daca ne vedeti in aceeasi an de an ,stiti de ce.

Biana frumos baiatul care-l asteapta pe Mosu' frumos si bradul!

Stefanalex sa-ti traiasca flacaii!

Bicule scump , multumesc pentru sugestii; eu chiar nu sint stresata deloc acum, as spune ca in viata mea nu am fost mai calma, mai detasata, mai linistita, decit sint acum. Eu am probleme de "suflet" si amintiri la greu care ma napadesc. Deci nu cred ca m-ar ajuta plantele acelea prea mult, ca nu au ce sa ( mai) calmeze. Am bagat acupunctura la greu si imi este de mare, mare folos, dar sint zile cind mai "ies" din realitatea inconjuratoare si ma duc iar in lumea mea care este tare trista. Iar eu vreau sa nu mai calc niciodata pe-acolo.
Bicule, citeodata visele pot deveni realitate! poate acum ti se pare imposibil sa mai ai un al doilea copil, dar ai sa fii surprinsa de ce-ti rezerva viitorul.

Am vazut aseara filmuletele cu Sma, vai, ce desteapta este ea, cum "vorbeste" prin limbajul semnelor!
Asa cere si Rachie fructele si noi ne tavalim de ras!

Si am mai vazut si filmulet cu limbuta Dariutza si papusica suparata, o dulceata de fetitza, ce corect vorbeste , m-a dat gata!

La noi ninge fara incetare de aseara, totul este bolocat, inzapezit, nu putem iesi din casa, am dat zapada din fata casei dar pina vin cei cu dezapezirea nu ne putem urni niciunde. Si nu se anunta decit vro; sase luni asa. Traiasca zapadaaaa!

va pup!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ina, .
He-he, filmuletele sint in septembrie. De atunci face mindra mea fraze in romana. Curios, primele fraze le-a spus in engleza, ca mergea la gradi atunci. Dar si acum mai incepe cu "it's mine.. blanket" sau ieri mi-a spus "I bumped my head." Si mi-a aratat capul. Dar acum vorbeste mai mult romaneste.

Ah, si ultima faza de ris cu fii-mea: e prima oara in viata ei constienta cind vede zapada ( Am mai fost noi la schi cind avea ea 4 luni, dar am scos-o vreo 10 min, afara in viscol, s-a pus pe urlat si am intrat inapoi in casa). Ei bine, noi toti adultii eram in extaz azi pe ninsoarea aia superba, numa' Smarada n-avea nici o tragere de inima sa iasa afara. Cind am luat-o de la tata, a trebuit sa mearga n pic prin zapada si a luat-o jalea spunindu-mi printre suspine: "e murdar." Adevarata tragedie a venit, insa, cind mergind ea pe alee s-a pus zapada pe cizme si a inceput "Murdari tofii... murdari tofii."
Deci pina una alta, zapada=murdar.

Am pus poze de acum o mie de ani in Webshots. Invitatia e in contul comun.

Hilde,
sanatate.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello!!

Am avut program de tavaleala prin zapada azi ,nu mi-am vazut copilul mai fecicit vreodata ,a fost in extaz ,dupa ce l-am luat de la socrii(l-am lasat vreo 4 ore ) am fost pe la nasi iar intre vizite ne-am zbenguit pe afara ,pe la 22:30 ne-am intors spre casa si plodu meu urla ca din gura de sarpe ca el vrea in zapada si uite asa am stat afara pina la 23:00 ,parinti denaturati ce sintem ,maine dimineata i-a promis tati runda 2 de joaca p'afara ,vrea sa-i luam sanie la prima ora ,asta daca mai ninge si se asterne serios .

Scuze ,n-am avut timp sa citesc ,mai am putina treaba ca am umblat toata ziua iar apoi nani ca's frinta ,nu mai am timp nici sa dorm ,off si cand ma gindesc ca intra tati in concediu de pe 21 pina pe 7 ,sa vedeti atunci ce nu mai ,,inchis un ochi'' ca o sa vrea sa iesim cat mai mult ,sa ne facem de cap ca saracu tare mult a muncit anu' asta ..

Pupici si somn usor!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Petrecere 2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

O pajiste de pentru toate urarile facute Riannei. Am sarbatorit doar in familie, dar a fost frumos si Rianna s-a simtit in centrul atentiei si a fost foarte fericita. Am trimis in contul comun invitatie la poze, o sa trimit in curand si doua filmulete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata!

Multumim tuturor ptr urari , am petrecut pe cinste, sarbatorita a fost in forma maxima, nu i-au stat picioarele 3 ore, spre disperarea tipei care filma/poza care a trebuit sa alerge dupa ea non-stop...a zis la final ca n-a mai vazut de mult asa copil agitat. Copilasii, invitatii, au fost si ei la inaltime, cred ca toata lumea s-a simtit bine, am avut noroc mare cu fetele de acolo ca s-au mai uitat la copii si am mai putut si noi sa stam de vorba sau sa mancam/fumam.
Cadouri am primit cu tonele....ce aveam eu casa plina...sa vedeti acu'..a primit printre altele o masa de machiaj, cu rujuri, bratari, feon...nu va spun ca toata ziua e la ea si se gateste.

Cuscra multumim ptr cadou...ii vine foarte bine. Pune-mi si mie te rog pozele pe mail..cand ai tu timp. Mersi

Ma duc sa strang prin casa si sa fac ceva cumparaturi, la pranz pun si eu ceva poze...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput