*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (175)
Raspunsuri - Pagina 15
Noki_Lara spune:
Mneatza si de la noi!
Io am avut un week-end agitat -ca de obicei - cu 2 examene la ASE si ieri zi full de shopping eu cu mama, ca Adila a fost baby-sitter. Am cam terminat, slava domnului , cu cumparaturile de craciun, dar mai am de luat ceva doar pentru soacra.
Io mi-am primit in avands mosul de la mama, o suuper pereche de cizme de la Bata -unde by the way- aveau ceva reduceri.
Din pacate am ratat din cauza asta prima zapada "constienta", vorba lui Bic, din viatza piticaniei mele. In schimb Adila a profitat din plin de ea, ca atata l-a tot tavalit prin zapada...
Ii place mult, una peste alta! Speram sa avem si la Bistritaunde avem si utilaje adecvate, adica sanie.
Am restanta la vizionat poze, urmeaza acuma...dar de citit am citit tot.
Catutza, sper ca Bia e bine-bine si ca nu a mai facut febra. Asa am patit si noi martea trecuta. O dupa-amiaza de febra si gata!
Hilde- sanatate infinita si lui Stef. Mai are febra?
Tania- superbi copii ai! Super pozele!!
Iar Che este bucatica rupta din tine! Cred ca te-ai clonat...ma rog, cu mici modificari prin locurile esentiale.![]()
Ma duc sa vizionez pozele...
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Wooow, azi e ziua lui CHe!! Ma duc sa deschid subiect si ma intorc cu link!
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
maria_alexia spune:
La multi ani, Stefan-nazdravan !

Scuzati, eu sunt inca rupta de oboseala. Aseara l-am sarbatorit pe Stefan, la petrecerea de copii. Tzopaiala maximala, eu sunt rupta numai cat i-am asistat de la distanta
. Dar pot spune ca s-au distrat la maxim
.
Am reusit sa ne intalnim in sfarsit toata trupa de mamici, au fost si Coralia cu Andreea. Urmeaza pozele, sper sa reusesc in cursul zilei de azi ![]()
La multi ani fericiti tuturor sarbatoritilor acestor zile (Miruna, Rianna si Adeline)
, sa cresteti mari si frumoase!
anda77 spune:
sunt la zi, sunt la zi, sunt la zi cu urarileeeee, ce bine.
"domnisoara " mea a plangocit tot drumul aseara, l-am scos 20 de minute, o tura de bulevard. "nu 'pada", "Nu poa" incontinuu, zici ca-l torturam. plus "b'atzeee". iti place , mami, cum ninge? " NUUUU" si dai si plangi iar....E frumoasa mami zapada? hai sa ne jucam, pune si tu manuta pe ea sa vezi cum e. " nu 'padaaaa" si iar dai si plangi

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Madutza10 spune:
Neata!
Mada ,ti-am trimis email cu link-ul cu poze ca de atasat imi ia 2 zile cred ,sint foarte mult dar le poti salva de acolo ,pupici
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
Petrecere 2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
leea_cv spune:
Ziua buna!
Am venit pe fuuuuga pin acasa sa-mi iau un alta pt plecarea in Ungaria si desigur as fi murit fara sa intru p-acilea.
Petrecerea a fost dragutica.Am avut un bb de 5 luni si 9 adulti.O sa va pun niscaiva poze cind ma intorc.Cadourile...putine,dar nu asta era important.Un cocos viu,plusuri,ceva masinuta de la chicco.Primeste miercuri un munte de mama-sa.Doar de-aia plec.
Vazut poze cu Miru si Orlando la petrecerea domnisoarei careia tare bine i-a stat linga prinesa-tort.Alex de Pischi e scumpa rau in bratele tigrului aluia de-i mai mare ca ea.Madutzaam vast si io in cele din urma montajul pt al doilea an al lu fecioru-tu.Mi-a placut mult chiar si cu toate tigarile din el.
Anda la noi io am fost mai emotionata de primul sanius decit T,asa ca ...se poarta.Tania mai sa nu te recunosc in pozele cu parul prins si ochelari,in rest copii,tatic,mamica- super.
Cata,Hilde,Cami,Mira e bine copiii?Smaare si-acu pantofiorii murdari?![]()
Va pup.Ne "auzim" mai incolo.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
lavi02 spune:
Ne-am intors si noi pe la casele noastre. Cu 40-50-60 aseara pe autostrada dar a fost OK, bine ca am ajuns.
In primul rand un buchetoi maaare de flori
pentru toate fetele care s-au gandit la mine/noi.
Operatia lui tata s-a amanat pentru dupa Anul Nou, ca sa-i revina starea generala (si analizele - in special probele renale), sa poata suporta operatia mai bine. De miercuri e acasa si se pare ca ii prieste si fizic si psihic.
Daca tot m-am dus am profitat si am stat zi lumina cu el (care lumina, ca se intuneca devreme), i-am facut ordine si curatenie prin apartament, cumparaturi, mancarica, i-am tinut companie...
In consecinta am ajuns la 45.5 kg
si sper sa nu vina vreun viscol ca ma ia pe sus si cine stie unde ma duce
macar scapa Virgil de pacostea din casa. Ma simt OK la greutatea asta, da' nu mai vreau sa dau jos niciun gram. Noroc ca vin sarbatorile
, poate am o sansa de "ingreunare", ca de vreun concediu
nu-i rost prea curand.
Fetele-s bine cu exceptia faptului ca Silvia are diaree si tuseste iar Nati numai tuseste putin. Cred ca la Silvia e aceeasi enteroviroza care a fost si la Nati, s-a manifestat la fel: un puseu de febra, apoi diaree. La Nati a trecut doar cu regim, sper sa treaca si la Silvia. Nu de alta dar maine are serbare la gradi.
Citesc din urma mai incolo si revin. Ce sa mai zic de restanta de uraturi-muraturi.
camelia_daniela spune:
Hello draga colectie!
Hilde, ce mai face Stefan? Sper ca bine! 
Miri, voinicul tau e mai bine, nu?
Leea, cum asa, a primit T. un cocos viu???
Lasa ca nu tre' sa primeasca fff multe cadouri inutile!
Ma bucur ca v-ati simtit bine!
Daria e bine, multumim de intrebare
! Am fost azi la doftoreasa si e bine-bine! Mai e putin rosu' gatul in partea superioara, dar nu mai necesita alte "interventii", doar glicerina cu stamicin, tantum verde, si Ketof!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
tania-z spune:
Bun gasit!
Eu asteot tura nr 2 de musafiri, de data asta acasa la noi, musafirii fara copii
. Ieri a fost mare vanzoleala, Che a fost in forma maxima desi pana si lui i-a ajuns toata stimularea din ziua de ieri! Pe scurt: dans la maxim, copii, piscina cu bile, trambuline, picturi pe fata, palarii, trompete, parinti in du-te-vino, tort de ciocolata, poze si filme si..... o tona de jucarii!! Abia l-am culcat aseara, dupa ce l-am convins ca toata, dar absoltut TOATE jucariile fac nani!!
Ideea cu locul de joaca a fost suuuper, ii multumesc celui/celei care le-a inventat! Cele 3 ore au zburat, copiii s-au distrat la maxim si a fost foarte bine ca Stefan cunostea locul, era ca la el acasa, asa ca nu au fost, cel putin pt noi, probleme de adaptare. Nici pentru Cristi al Mariei. Maria-Alexia multumesc de relatare si de subiectul de LMA! 
Poze voi pune mai tarziu, dupa ce descarc si cateva filmulete, unul merita chiar vizionat - e filmul cu cadoul preferat: chitara rock! Nu mai trebuie sa spun ca avem deja urechile in pioneze...
Filmuletele de care pomenisem la alt post abia acum s-au incarcat. Le voi pune mai jos. Va multumesc de aprecierea pozelor
, avem cu totii copii de colectie! Chiar, mai Noki, nimeni nu mi-a mai spus ca dl Che e clona mea
...asa de mult seamana cu mine?? Eu nu mi-am dat seama.
Filmulete:
Dans in stil Che (cine ghiceste cat dureaza o pauza?
O mare iubire!
Anna ia lectii de dans (se mai incrie cineva?)
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
madau spune:
Iaca aici o prima transa de www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">poze party 2 ani - Mirunici!. Enjoy!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2