*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (175)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Tania ,ai niste copii minunati ,cred ca esti tare fericita!

Sa va zic de noi : azi am avut o zi horror cu teroristu' ,a iesit dimineata afaea cu tati ,au luat atv-ul electric care a mers super pe zapada ,dupa 2 ore s-au intors pt ca tati trebuia sa plece la work ,cum au intrat pe usa a inceput show-ul ,urlaturi ,tavaleli ,nu m-a lasat sa-l dezbrac sub nici o forma ,el vroia afara in zapada ,pina la urla a trebuit sa-l scutur niteles ca sa-l pot dezbraca ,..in fine dupa vreo juma de ora s-a camat.Dupa ce a plecat tasu' a inceput din nou potopul ,cum intorceam capul un pic ,cum punea scaunul linga chiveta din buc si dadea drumu' la apa ,mi-a stropit peretii ,s-a udat din cap pina-n picioare ,l-am schimbat de vreo 4 ori ,pina m-au apucat crizele si l-am ,,altoit'' cu un bat (pe care-l stie de frica),s-a potolit pt 10 min ,apoi din nou ...,intr-un tirziu a renuntat la apa din bucatarie si a trecut in baie unde mi-a varsat sampon ,gel de dus etc in cada apoi a bagat mopu' si ma striga ,,mami fac culat ,ajut mami'' desi nu-l invitase nimeni ..La prinz figuri la masa ,la ora de somn figuri din nou ,ne-am bagat in pat la 14:30 si a adormit la 15:30 ,dupa amenintari ,tipete caci nu mai puteam si-am tipat la el pina a adormit ,acu' mi-e frica sa se trezeasca ,cine stie ce ma mai asteaptas.
Sincer nu ma gandeam sa am un copil asa incapatinat si rau uneori ,nu vrea sa asculte si pace ,rar face ce trebuie de frica ,ca nici de asta nu prea stie ,ce sa fac sa-l dau pe brazda c-am incercat tot ce-am stiu...

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Petrecere 2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Cuscra ,ai salvat pozele de la mine da?Au iesit misto si ma bucur tare mult ,daca la fi'miu au iesit varza macar Miruniciu sa aiba amintiri de la 2 anisori
Tanti aia care a tot pozat la petrecere cand va da poze ,cd sau ce-o fi??Ca abia astept sa le vaz :)

Fetele ,help ,unde gasesc cizme de munte ,d'ala de fas sau cauciuc ,ca noi avem decat ghete ,nu sint pentru zapezi si caut ca nebuna de vreo 2 sapt si nu gasesc iar ce-am gasit sint de la 24 in sus ,el poarta 23 acum

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Petrecere 2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madutza, la chicco. din fas, imblanite, inalte, gen apres-ski, dar cu siret in fata.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Anda ,merci de raspuns dar pliz da-mi mai multe detalii ,unde exact ai vazut ?Se pot comanda online cumva ??

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Petrecere 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

"la multi ani!" tuturor sarbatoritilor din ultimele zile

si la noi zapada = mize'ie, s-a oprit la fiecare 5 metri sa-si scuture zapada de pe ghete, teroare
in schimb piticei tare i-a mai placut, am adus-o in casa cu nasul rosu-rosu
eu nu mai am loc la calculator ca i se pune lui andrei pata pe cate un film (momentan polar expres) si vrea sa mearga non-stop (nici nu se uita macar, dar daca intru eu se isterizeaza si vrea "tenuuu")
+ magnifica criza de 2 ani care m-a luat prin surprindere. adik socu-i mare, ca el a fost un copil f cuminte pana-acum.
brad n-am facut si n-am cumparat, cadouri n-am luat, bani nu mai am (pe 19 imi vin banii de cic, in ei imi pun baza ), nici macar beculetele nu m-am invrednicit sa le aranjez.
a... si azi fi-miu, in cele 5 minute cat a stat linistit a rupt vreo 6 file dintr-o carte (de-a mea), marunt-marunt si le-a bagat in toate aplicele din casa . acu-i la bona acasa, ca ea a facut brad si sa vaza si kupilu'.
oricum, a declarat "nu p'ace mocashiun"

pupicei

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Sunt inca la serviciu, la ora asta si dupa ce nu m-am ridicat de pe scaun de 4 ore, amu am apucat sa citesc cate ceva....

Tania, da' mi se pare ca esti leita fii-tu!Sau invers!nene, oricum, declar sus si tare ca m-a habaucit de cap Che, numai in cercuri mai vad de la atata invarteala!!!Iar filmuletul cu ei 2 dragalindu-se, ce sa zic..cred ca tii cu adila care a inceput campania pro-bb2.

Declar sus si tare ca fii-mea e precoce!!!Adica a avut aceasta nenorocita de criza mai demult. Acum i-a trecut si s-a cumintit extraordinar.Ne intelegem cum nici nu visam, ptiu, sa nu o deochi. DECI: morala: va trece si va veni o perioada de liniste. Dar trebe rabdare. La noi a tinut un an. De la un an la 2.

Si mai este o chestie: Sarah s-a linistit foarte mult si de cand a venit Flori. Pentru ca ea e genul foarte calm, spre deosebire de mine, stiluil coleric. Asta aviz lui celor 2 Madaline si lui Corap, care vreau-nu vreau stau cu copiii acasa. Io cred ca daca ar sta cu altcineva, mai ales daca ar fi o persona blnda si calma, s-ar schimba fosrte mult situatia. Asta am constat pe propria piele.

Lavi- welcome home!!!Nu vrei sa-ti mai dau io minim 5 kile?????ca io iar sunt in cura. Pana duminica, of course.

Madau- o frumoasa fii-ta si se vede ca v-ati distrat. Si torul e suuper misto. A fost bun la gust? De unde l-ai luat pana la urma?

Gata pe ziua de azi...fug acasa ca sunt cheauna.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Noki ,ce bine ca ati depasit momentele ,,grele'' ,astept si eu o minune ,candva ,...,intr-o zi ..

Corap si la voie e mizerie zapada ??:))
Cred ca fi'miu a reactionat cel mai frumos la vazul zapezii ,ii place tare mult ,s-ar tavali pe strada de bucurie ,ma incanta treaba asta pentru ca de Revelion merem la munte unde sper sa fie multaaa zapada deci sint sigura ca al meu copil va fi fericit.

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Petrecere 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki apai treceti repede la treaba cu bebedoiu', sa n-o lase pe Sarah cumintenia!
Da, s-ar puteas sa-i faca bine interactiunea cu tanti.

Corap tare de tot Andreiu' cu "nu p'ace mocashiun"

aoleu tania ce-o mai ciufuleste Che pe Anna! Si cum rezista ea, nici pas nu zice! Cred ca si-a dezvoltat deja, ca si Nati (cunoastem!) mentalitate de sora mai mica cu sora/frate mai mare habauc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Seara buna fetelor!

Vazut toate pozele cu copilasi frumosi si nazdravani, frumoasa colectie
Sanatate multa micutilor bolnaviori

Am vazut ca sunt multe vise frumoase..anda viseaza premii ...adila de noki bebe doi...yo am visat ca am paduchi .Pe la 11 azi m-am pomenit cu mesaj felicitari! bla bla ai castigat 2000 euro..semnat cosmote cu un cod aiurea. Mi-am zic ca paduchii aia se arata dar cum toata ziua am fost in sedinta am lasat "surpriza" pentru seara. Bineintles ca nu am castigat nimic,era un mesaj "fraudulos" ..dupa cum s-au exprimat cei de la cosmote.

lavi bine ai revenit!

madutza eu am vazut in magazinul unirea - la etajul cu art numai pentru copii.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

madau, cum a primit Miruna catelusul? E incantata de el?

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput