*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (175)
Raspunsuri - Pagina 17
pumba spune:
bau! bau!
am prins calc si eu tup sa vad ce face colectia draga,multumim pt urari, am serbat in fam cu verisoarele si bunici.
Suntem in California unde purtam tricouri !
va pup si sarbatori fericite !
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
gabitaco spune:
Multumim, cu intarziere, pt urarile facute de ziua Mateei.. Mateea va trimite cate un pupic virtual tuturor
.
Am reusit si eu...cu intarziere....sa fac urarile aferente micutilor de colectie...care au implinit frumoasa varsta de 2 anisori. Va rog sa ne iertati pt intarziere....avem scuze plauzibile.
Multa sanatate tuturor si numai bine.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
catutza spune:
seara buna colectie!
Mada , e o scumpa Mirunici iar tu arati foarte bine, nu se vede ca nu ai dormit cu o noapte inainte. Nu am vazut poze cu noul membru al familiei...nu la primit inca?
Lavi , multa sanatate tatalui tau,sa inteleg ca faceti la Timisoara sarbatorile. Ti-au raspuns cei de la hotel, din Sozopol?Si insanatosire grabnica la fete
Pumba , ce viata pe unii...auzi tu tricouri! Bravo voua. Ma bucur ca ai intrat sa ne mai dai vesti.Concediu placut in continuare.
Leea , vreau sa vad pozeeee. Abia astept sa te intorci din Ungaria sa ne spui ce ai luat.Drum bun si sa te intorci cu bine sicu multe cadouri
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
meems spune:
Am trimis in contul comun cateva poze cu prietena mea ce si-a pierdut viata saptamana trecuta in Arizona. Sunt poze in care ea e plina de veselie, asa cum mi-o amintesc. Deasemenea, ii puteti vedea si pe copii.
Noki_Lara spune:
Mneatza! Ce face colectia???
Gabitaco- ce scuze plauzibile? a fost bolnavioara Mateea? Sanatate multa!
Roxi- deja credeai ca paduchii=bani, ha?
Lavi- Adila va ramane cu buza umflata la capitolul bb2. Am stat si am analizat situatia si no way acuma. Dupa ce gat scoala, poate.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Neata
Mi-am gasit beleaua cu Miruna, am fost ieri pana la Mall sa-si cumpere tati ceva, si am intrat o fuga pe la Diverta sa ma uit dupa niste carti...a gasit pitica niste DVD-uri cu Tom si Jerry, editie de colectie, si n-a fost chip sa plecam fara 3 DVD-uri. Ghiciti cine nu ma lasa sa stau la comp?
. Cum s-a trezit si-a baut laptele si a inceput sa strige sa=i pun desene.
Cata nu i-am mai luat catelul, am hotarat sa asteptam sa ne mutam intai, abia avem grija de Miruna acum, noi suntem mai mult plecati, ar fi insemnat sa las cainele pe capul maica-mii si nu vreau asta.
Pumba pai asta-i dreptate? Unii rebegesc de frig si altii in tricouri?
Noki mersi de sfat, la noi nu merge treaba cu persoana linistita care o linisteste si pe Miru, dat fiind ca mama e calmul intruchipat si dupa cum vezi nici un rezultat...
. Ma consolez cu gandul ca asa va fi mereu, apoi ma gandesc ca si eu si Marius suntem la fel de agitati, nu stiu de ce tot sper sa avem un copil linistit
Tania vazut filmuletele cu piticii...tare mi-a placut de Che, ce-o mai "ciufulea" el pe Anna (ca mangaiat nu-i pot zice
), parca e o papusa ptr el
Nu mai poci sta....tipa maimutza sa-i pun "dasene"
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
camelia_daniela spune:
Neatza!
Gabitaco, sper ca sunteti bine
si motivele intemeiate nu sunt legate de probleme de sanatate! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
maria_alexia spune:
Neatza!
Am trimis si eu poze de la ziua lui Stefan in contul comun, parola e cea binecunoscuta. ![]()
Si am si vizionat poze in ultima vreme 
Madau, scumpa foc Mirunici, e ca o scolarita cu codite si rochita albastra
. Cu mami seamana asa frumoasa! 
Nu ne uita te rog cu retetele de salate! 
Ina, de vis casa voastra pregatita de Craciun! Sa aveti sarbatori pe masura iar tu sa reusesti sa-ti gasesti echilibrul pe care il aveai din plin! 
Corap, cu mare intarziere dar inca n-am uitat: superbe pozele din Stuttgart! Ai surprins foarte bine spiritul de sarbatoare de la ei, mi-ai trezit niste nostalgii vazand targurile de Craciun, figurinele de lemn... Cum v-a placut Gluhwein
? (=vin fiert cu condimente specifice
)
Meems, sa va traiasca Rianna scumpa! Am vazut ca a fost distractie mare si la voi
Super tortul cu buburuze!
Lavi, welcome back
. Acum sa mai ai grija si de tine, mamicuto harnicuto!
anda77 spune:
nichita a dat aseara lovitura decisiva laptopului, moartea a survenit prin inec cu (inca) o cana cu apa. nu mai merge. l-am uscaT cu foen-ul, nimik. ultima speranta este sa mearga peste 2 zile, ca data trecuta. daca nu, 1000 euro paguba mi-a facut. ce sa va mai zic cat m-am suparat. i-am dat o palma la fund si am inceput sa-l cert. tot io am avut pareri de rau. daca il vedeati cum statea: in picioare, nemiscat, in mijlocul sufrageriei unde-l protzapisem eu, cu mainile impreunate in fata corpului, barbia in piept si cu lacrimile curgand pe obraz. nemiscat pana nu i-am zis du-te la baie sa facem baie. si dupa ce am avut zeci de pareri de rau la i-am dat una la fund ca uite saracu' copil, il traumatizez, plus ca de data asta a inteles...
cand l-am pus in scaunul de masa , cu biberonul in gura, cat m-am dus pana in sufragerie si m-am intors, varsase laptele din bibe in camion, ca trebuie si bena aia umpluta cu ceva, pastele ma-sii de bena. aceleasi sentimente le am si pentru remorca.
inainte sa verse, stropeste putin, asta e un ritual. si numai ta-su e de vina, ca el l-a invatat sa stropeasca cu biberonul si sticla de apa minerala ca la mintea lui( a lu' ta-su) trebuie sa se distreze. oricum nu-l intereseaza consecintele, mai ales cand nu e vorba despre el. eu nu as fi distrat copilul in veci asa, cu agitat bibe si hlizit cum zboara lichidul...
ia sa-mi dea ta-su acum laptopul lui, sa vedem daca ii convine, sa se mai joace cu agitat sticlute...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Madutza10 spune:
Neata!!
Sunt tare suparata ,s-a trezit piticania cu febra azi 38.8 ,i-am dat Nurofen si dupa 10 minute ii trecuse ,m-am tot gandit incotro s-o iau si am hotarat sa mergem tot la dr homeopat ,pina acum a fost super bine copilul dupa acel tratament iar in homeopatie exista si remedii pt febra si alte alea ,numai ca nu-mi dau seama cam ce-ar putea fi ca nu are alte simptome ,decat ca are fatuca obosita ...
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
Petrecere 2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )