*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (175)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Uau, Feli, sa va tina si de Craciun (bradutul impodobit) Noi asteptam spiridusii lui Mos Craciun , in ajun, sa vina cu bradutzul impodobit. Respectam traditia.

Si bradutul Inei mi-a placut mult. As fi vrut sa vad si piciorus de Rachelina pe langa el.

Ioana, uau, v-ati dat cu sania????????? Ce fain.

Alex e speriata rau de zapada, nu calca pe ea. Asa ca, o carabanim in spate. Sanie inca n-am incercat. Poate merge. Ideea e ca e f. stresata daca o las in zapada, se ridica pe varfuri si o simt incordata la maxim. Si ridica bratele pe langa mine si cere "in batzuca" cu voce plangacioasa. Abia dupa ce o iau in brate se relaxeaza.

Cami, bine ca Dariuca e spre vindecare. Tusea rece mai greu, dar trece.

Catutza, pai e f. bine asa.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Daca aveti vreme, vreau sa va impartasesc si eu niste poze si filmulete care ma umplu de bucurie zilele astea

Are mama un baietel...!

Mami fericita

Fratziori albastriori

si poze cu iubareala dintre ei, in continuare, in acelasi album, unde mai poate fi vazut Che dansand.

Filmuletele inca se incarca...dar merita vazute ..zise cioara!

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Seara buna!!

Ne-am intors un pic mai devreme de la party-ul Mirunei ,a fost tare frumos ,copii frumosi si cuminti ,nu ne-au dat bataie de cap ,ba chiar am putut bea o cafea ,am putut fuma cateva tigari ,nici n-am simtit ca am copil ,...s-au jucat frumos iar supraveghetoarele chiar aveau grija de pitici.
Am facut o gramada de poze ,maine le pun .

Ma duc la baita ,nanita etc ,poop you all!!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Petrecere 2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna,

noi avem febra!

De ieri steff face febra...ieri a avut si 39,9.A mai patit asa cana a avut cu urechea...adica l-am dus la orl si a zis atunci dr ca urechea dr. e rosie inauntru.
Se plange de masele(zic io), duce mainile la obraz. In gura lui e focccc,umflat, se trezeste din somn si plange uneori. Azi a dormit 5 ore la amiaza, acum doarme si are 38,i-am bagat un supo de paracetamol de 250.
Ia si antibiotic Amoxi...asta e pentru urechi..ca isi tot ducea mainile la ureche!!! asa am vazut io. II dau si otocalm!
Altvea n-are nimic...
Ce poate fi????? Febra asa fara altceva nimic. A avut un singur scaun azi. De mancat refuza sa pape...a baut doar lapte si ceva budinca,cateva linguri dimineata d eou cu smantana.
Poate s afaca febra sub efectul Amoxicilinei?

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

Acuma doarme linistit?Febra ia scazut la 36...dar am obs atunci cand ii bag supo paracetamol transpira mult in somn. E raceala sau ce???

BLOGUL MEU

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Helep , am crezut ca stati mai aproape de Ina, dar e bine ca aveti si voi zapada cat de cat.Un pe manuta Maei sa se faca bine si sa uite de bubita.

Tania , petrecere frumoasa maine, sa va distrati bine si sa primeasca cadouri multe si folositoare.

Feli , cum a fost la impodobitul bradului? O atrage pe Ilinca?

Veronica , multa sanatate lui Stefan sa treaca febra repede si sa nu fie nimic grav.

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!

Asa cum ne trezeste stefan ...devreme...si alaltaieri tot asa ne-a trezit.

N-are febra,n-are nimic dar marait din cale afara.N-are diaree,...nu vrea in gura nimic,din cand in cand mai rade si el...nu stiu ce are...chiar asa poate fi dela mase le sau ce?

BLOGUL MEU

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fetelor, care puteti sa deschideti subiect de LMA pentru Rianna de Meems si Adeline de Pumba?

M-as baga eu, da' cind am deschis subiect ptr. ginericul meu drag am observat ca nu mai tin bine minte si mi-era frica sa nu-mi stearga moderatorii subiectul ( l-am deschis ca pe un subiect oarecare, desi stiam ca ar trebui altfel procedat, dar de anul trecut si pina acum am uitat, de!)

Deci , pina deschideti subiectul as vrea sa urez sarbatoritelor zilei:

Riannuca -Craciunitza, La Multi Ani fericiti, cu sanatate si bucurii, sa ramai aceeasi fetitza cuminte,ascultatoare si vesela.

Mami Mihaela si tati Mircea sa va traiasca printesa, sa va tina tot asa de tineri, frumosi si in forma!

Adeline, La Multi Ani , sa fii sanatoasa, fericita, sa-ti asculti surioara mai mare si parintii!

Pumba , sa va traiasca frumusica, sa aveti o vacanta placuta!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Cata, Joy

Cami sanatate multa vorbaretei dulci!

Hilde, sanatate lui Stefan!

Tania, chiar imi doream un raspuns de la tine, m-ai lamurit tare bine si parca ma simt mult mai linistita, face sens ceea ce spui. Imi doresc din suflet sa scap de tortura si sa revin la viata normala dinainte. O sa vad cum voi fi dupa sarbatori , imi las timp pina in februarie sa-mi revin, dar este tare greu cu sufletul asta beteag si imbatranit mult prea devreme.
Multumesc pentru explicatie, m-a ajutat tare mult sa-mi pun in ordine niste ganduri.

Tare dulci albastrelele tale! seamana atit de bine Ana cu Che; frumusei amandoi!
Nu stiu unde ai pus filmuletele , insa. Petrecere frumoasa si copilasi cumintei, sa nu va dea batai de cap!

Pischi . Ma execut si voi pune poze in ct. comun.

Madutza, si ce ziceai matale ca le-ai facut acelor tigari?
de la litera f la p pe tastatura e' cale lunga....deci acum imi dau seama la ce-ti fugeau gandurile si de ce-ai plecat repede acasa

o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Gata, am pus citeva poze si filmulete in ct. comun.

Cata, am pus si poze de la cresa dar nu a fost o serbare propriu-zis; majoritatea canadienilor s-au virat dupa ce s-a servit masa ( cu plozii aferenti). Am fost tare dezamagiti, ne asteptam la cu totul altceva.
Eu imi aduc aminte cu drag de serbarile de la gradi din ro. ...mama, ce mai pregateam cantecelul sau poezioara aia...de-o stia tot familionul pe de rost! aici, nik. nu vor sa extenueze copiii, pesemne!

ma duc si eu la culcare, o zi buna!
c=am ramas doar eu si alcolicii ( care se aduna pe-acasa la cantatul cocosilor)

Mergi la inceput