*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (175)
Raspunsuri - Pagina 11
Madutza10 spune:
Cuscra ,sa-ti traiasca fetita scumpa!
Ia zi-mi si mie exact unde-i locu' cu pricina ,exact linga Circ ,e in strada ?Il vade tot chioru'?:)
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Petrecere 2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
catutza spune:
Mada , sa-ti traiasca printesa si petrecere frumoasa astazi, va asteptam cu poze multe.
Ina , Bia e mai bine azi, vad ca nu mai are febra acum Dumnezeu stie ce o fi avut ca in curent nu a stat, afara nu am mai iesit cu ea cand a fost frig...
Ma bucur ca ai fost la doctor si sper sa treci cu bine peste
Eu accept invitatia la sarmale langa soba...mai ales daca afara sunt 30cm zapada
Hele , ce face blondina Maia? Cum ii e manuta? Aveti si voi zapada?
Va las, ma duc sa smotruiala ca mai e putin pana la sarbatori si eu nu m-am apucat inca de curatenie generala
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
joy04 spune:
neata.
LA MULTI ANI SI SANATATE puiutilor ce au serbat 2 anisori !!!!
GANDACEL m-am infiorat citind ce ai patit. sper sa fie totul bine si sa dai de cap.
te cred ca ti-e frica sa faci chiuretaj dupa cezariana, mai ales asa curand. te si-ti doresc numai bine
INA si .
LAVI sanatate tatalui tau.
MEEMS condoleante. am vazut la stiri grozavia, dar nu stiam ca-s si 2 copii la mijloc.
vad ca-s mai bine unii copilasi, si incep altii. cam asa si noi.
Vlad are giardia si o usoara anemie. si probleme cu constipatia.
cine-mi spune si mie despre giargia asta nenorocita??? scapam de ea sau nu? ca kkt trebuie sa fac, ca dr mi-a zis ca traieste in orice mediu, chiar si pe jucarii pot fi oua si cam degeaba-i fac tratament ca se reinfesteaza
se coieste alex. revin...cand pot
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
camelia_daniela spune:
Seara buna!
Multumim inca o data celor ce ne-au admirat filmuletul!
Catutza, cum e Bia? Sper ca mai bine!
Daria e mai bine, tuseste sporadic, mai ales cand se inneaca cu ceva, si a ramas si cu o haraiala care se aude pe piept! Doamne fereste de alta belea
Pentru tendinta de constipare a domnisoarei am inceput sa-i dau de ieri Humana Milchzucker. Sper sa mearga!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
catutza spune:
Camy , multumim de intrebare nu a mai facut azi febra, acum nu stiu de la ce o fi fost dar bine ca nu a fost mai grav. Ma gandesc la voi si ma rog sa fie bine mezina mai ales acum de sarbatori, -am sa ii treaca si haraiala.
Joy , multa sanatate lui Vladut. Sa inteleg ca i-ai facut analize, cum a fost? Eu nu i-am mai facut de cand avea 6 luni si atunci a plans de a rupt, era vanata toata.
Mada , sa ne spui cum a fost ce a primit Mirunici arici si poze normal.
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
felicia74 spune:
rBuna seara!
Am facut bradul, acum sa ne relaxam.
Am vizionat filmul cu Dariuca povestitoare, poze cu Rianna prietena iepurasilor, Alexandra cu tigrisorul si Cristinel cel oaches. Tare dragutei sunt toti! Si Ilinca a fost incantata de "tupii poje"
Joy oricate sfaturi despre giardia ai primi stii care e singurul raspuns plauzibil, nu? Doctorul decide. Multa sanatate lui Vladone.
Meems imi pare rau, am auzit de tragedie la tv, of, ce-ar putea determina un om sa faca astfel de gest?
gata, nu ma mai lasa ili.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ioana_77 spune:
hello
La noi a nins de asta noapte pana azi la amiaza, am inaugurat sania primita de ziua Mariei Cea mai mare supriza, nu credeam sa vad zapada anul asta. maine stam la greu afara, abia astept.
azi am dus copiii la unchiu-meu (george a fost plecat de ieri la bucuresti) si am calarit magazinele, sunt rupta de oboseala si inca nu am terminat de luat tot ce aveam nevoie. Sper ca maine sa finalizez operatiunea cadouri.
Pup, ma duc la nani
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Am 2 ani
Stefan - primele zile
helep spune:
Salutam colectia.
In primul rand 'La multi ani' scumpei de Miruna de Madau si voi parintii sa va bucurati de minunatiile ei.
Cata - Maia blondina este bine acum cu manuta. In continuare cere sa fie data cu 'plopolis' si nu suporta sa stea cu manecuta trasa peste buba, dar sper sa uite pana s-o marita.
Intrebai de zapada, noi suntem la vreo 500km mai in sud de Ina si la noi zapada vine mai greu si nu chiar asa de multa. Azi a nins vreo ora sustinut si s-a asezat cat de un plimbat cu saniuta.
Citeam ca Bia e bine acum si ne bucuram.
Ina - un gand bun si din partea mea.
Ioana - abia acum am vazut si eu ultimele pozici cu bb mic si domnisoara de 2 anisori. Sunt scumpi foc .
We placut si fara peripetii.
Bic spune:
Noki, scuze am incercat sa raspund ieri, dar mi-a facut fitze computerul de la socru-miu si m-am dat batuta.
Simabata a trecut, iar miine vine ta-su si probabil ca vom fi ocupati.
Anda, bestiale pozele. Tare frumusei sint, mey!
pentru Mirunici.
Scuzele mele ca urez atit de selectiv si atit de rar. Acordati-mi va rog circumstante atenunante.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
tania-z spune:
buna seara si de la noi...si pe aici sunt zapezi!
ne pregatim de ziua lui Che, o voi tine maine, la un loc de joaca, nu-i bai ca e cu o zi inainte ca el oricum nu stie. Iar pe 17 vor veni bunicii si alte rude/prieteni in vizita, asa ca o s-o tinem 2 zile in petrecere.
daca m-am nimerit azi, vreau sa zic La multi ani MIRUNICI de Madau !!! , sa cresti mare, sanatoasa si voioasa!
JOY, cum de ati depistat giardia???!
Eu am problemutze cu Anna, papa tot mai prost (m gandeam si eu la un presupus parazit, nu stiu ce sa zic). Ea, care era mancacioasa notorie si in primele luni a luat cate 1 kg in greutate, luna asta nu stiu daca ajungem la 600g! Eu am laptic, chiar mult, dar NU SUGE!, se smulge de la san, o apuca plansul si mai cu drag isi suge pumnul!
MEEMS, am vazut si eu la stiri, ce groaznic trebuie sa fie de bietii copii. Dumnezeu s-o odihneasca pe mamica...!
MIRABILIS, CATUTZA, sanatate multa Iuliei si Biencutzei
INA ai un special de la mine. Parerea mea este ca nu acum se produce asocierea cu Craciunul (ca sarbatoare in sine) a pierderii suferite ci, mai degraba, eu cred ca inainte de acea intamplare tu ai asociat venirea Craciunului cu anumite ganduri si imagini, ti-ai facut planuri, l-ai vizualizat intr-un anume fel, definindu-ti, astfel, starea de fericire. Acum acele imagini nu se mai potrivesc si va trebui sa creezi altele, pentru a nu ramane in suflet cu un puzzle cu o piesa lipsa. E un proces care va lua timp, dar e POSIBIL! (sper ca ai reusit sa ma intelegi, nu stiu cat am fost de coerenta)
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura